Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το ωραιο ειναι οτι ενας μυρωδιας με 0 δημοσιευσεις εστειλε και ηθελε 3-4 πραγματα  :X

Ειπαμε αδειασμα αποθήκης και καποια πουλιουνται φθηνα-καποια χαρίζονται, αλλα αυτος θα μας παρει και τα σωβρακα...

Ετσι   ειναι.....μαθαν   οτι   μαμιομαστε   πλακωσαν  κι  οι  καλογεροι.... :-D  :-)  :-D  :-)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Paylidis αν δεν δηλώσει κάνεις ενδιαφέρον, τα θέλω εγώ. Επαναλαμβάνω, αν δεν τα θελήσει κανένας. Νιώθω άσχημα να βλέπω λειτουργικά πράγματα να πετιούνται

Προς Πέμπτη θα είναι διαθέσιμο ένα SE x10 Mini pro. Είναι σε καλή εξωτερική κατάσταση, λειτουργικό αλλά έχει ψιλοπαιγμενη μπαταρία. Λόγω παλαιού λειτουργικού είναι δύσκολο να βρεις εφαρμογες. Το καπάκι είναι ροζουμοβουλι. Το είχα πάρει από ένα μέλος εδώ μέσα και το είχα καβατζα, αλλά ξανάρθε στα χέρια μου ένα s duos που είχα πάρει από τον γρήγορη και του είχα επισκευάσει την οθόνη (το είχα δώσει δανεικό) οπότε δεν μου χρειάζεται.

Ισχύουν τα γνωστά, παραλαβή απο Μαρούσι ή Πειραιά, μόνο άτομα που έχουν ξαναχαρισει, δεν κάνω αποστολές πάρα μόνο σε 2 με 3 άτομα που έχουν μπει στον κόπο να μου στείλουν από εκτός Αθηνών.

Επίσης υπαρχει κ ένα ρωσικό fly βίδες με σπασμένη οθόνη Και ένα se u20i pro νομίζω με διαλυμένη οθόνη και bezel αλλά ανάβει κανονικά. Όποιος ενδιαφέρεται ισχύει και ότι για τα παραπάνω

• Like 2

• Moderators

Αν φύγει το PC αυτό και όχι ο δικός μου celeron θα σκάσω...

Να ευχαριστήσω για τα parts! Δουλεύουν μια χαρά! :D

Paylidis αν δεν δηλώσει κάνεις ενδιαφέρον, τα θέλω εγώ. Επαναλαμβάνω, αν δεν τα θελήσει κανένας. Νιώθω άσχημα να βλέπω λειτουργικά πράγματα να πετιούνται

Προς Πέμπτη θα είναι διαθέσιμο ένα SE x10 Mini pro. Είναι σε καλή εξωτερική κατάσταση, λειτουργικό αλλά έχει ψιλοπαιγμενη μπαταρία. Λόγω παλαιού λειτουργικού είναι δύσκολο να βρεις εφαρμογες. Το καπάκι είναι ροζουμοβουλι. Το είχα πάρει από ένα μέλος εδώ μέσα και το είχα καβατζα, αλλά ξανάρθε στα χέρια μου ένα s duos που είχα πάρει από τον γρήγορη και του είχα επισκευάσει την οθόνη (το είχα δώσει δανεικό) οπότε δεν μου χρειάζεται.

Ισχύουν τα γνωστά, παραλαβή απο Μαρούσι ή Πειραιά, μόνο άτομα που έχουν ξαναχαρισει, δεν κάνω αποστολές πάρα μόνο σε 2 με 3 άτομα που έχουν μπει στον κόπο να μου στείλουν από εκτός Αθηνών.

Όποιος ενδιαφέρεται ισχύει και ότι για τα παραπάνω

Ενδιαφερομαι για το x10 mini pro, παιρνει την ιδια μπαταρια με το w995 μου.

Επίσης αν θελεις κανουμε ανταλλαγη ενα xperia x8. Εχει πιο μεγαλη οθονη αλλα οχι φλας. Και καλη μπαταρια επισης.

Κρατημένο για redhotstef

το ωραιο ειναι οτι ενας μυρωδιας με 0 δημοσιευσεις εστειλε και ηθελε 3-4 πραγματα  :X

Ειπαμε αδειασμα αποθήκης και καποια πουλιουνται φθηνα-καποια χαρίζονται, αλλα αυτος θα μας παρει και τα σωβρακα...

δηλαδη δεν εκτιμας καθολου οτι εκανα ολοκληρη εγγραφη στο φορουμ ειδικα για την αγγελια σου; αχαριστια στο μεγαλειο της

• Like 5

Να ευχαριστήσω για τα parts! Δουλεύουν μια χαρά! :D

Να είσαι καλά, να το χαρείς. Για το πακετάρισμα έτσι είμαι, ψυχαναγκαστικος (έψαχνα 1 ώρα το backpanel).

Προς αποφυγή παρανοήσεων κάποιων που αρνούνται να διαβάσουν (και παρόλο που ειδαν τιμή δίπλα στο είδος ενω σε καποια άλλα ειδαν χαρίζεται εστειλαν για να τους χαρίσω αυτα με την τιμή). Τα είδη που χαρίζονται όπως περιγράφηκαν στο ανωτέρω λινκ είναι:

9) Καφετιέρα εσπρεσσο ariete με ψιλοσπασμένο μπράτσο (δεν ειχε θεμα μεχρι πριν κανενα χρόνο τη δουλευα) ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ*

Καλησπέρα. Ενδιεφέρομαι για την καφετιέρα αλλά βρίσκομαι Θεσσαλονίκη. Αναλαμβάνω τα μεταφορικά άμα μπορείς να την στείλεις. Ευχαριστώ.

δηλαδη δεν εκτιμας καθολου οτι εκανα ολοκληρη εγγραφη στο φορουμ ειδικα για την αγγελια σου; αχαριστια στο μεγαλειο της

Καλως   ηρθες   τοτε   και   καλη  συμμετοχη.

Καλησπέρα. Ενδιεφέρομαι για την καφετιέρα αλλά βρίσκομαι Θεσσαλονίκη. Αναλαμβάνω τα μεταφορικά άμα μπορείς να την στείλεις. Ευχαριστώ.

Αν και έγραψα ρητά ότι δε στέλνω, εάν πληρούνται οι υπόλοιποι όροι που έθεσα και υπάρχει η δυνατότητα να στείλεις κούριερ ή κάποιον να την παραλάβει Έλα πμ

Χαρίζεται : 

1) mp3 ή mp4 δε καταλαβαίνω τι είναι, δεν ξέρω αν λειτουργεί, ακουστικά δεν έχει

2) Ένα PSP με το κουτί του και εγχειρήδιο + 2 παιχνίδια demo νομίζω, με φορτιστή αυτοκινήτου και ένα ακόμα μπιχλιμπίδι που είναι για media κουμπιά. Νομίζω πως ειναι χαλασμένο αλλά ίσως αν κάποιος ξέρει μπορεί να το φτιάξει.

Παραλαβή μόνο από τον χώρο μου έξω από το μετρό Χολαργός.

Χαρίζεται :

1) mp3 ή mp4 δε καταλαβαίνω τι είναι, δεν ξέρω αν λειτουργεί, ακουστικά δεν έχει

2) Ένα PSP με το κουτί του και εγχειρήδιο + 2 παιχνίδια demo νομίζω, με φορτιστή αυτοκινήτου και ένα ακόμα μπιχλιμπίδι που είναι για media κουμπιά. Νομίζω πως ειναι χαλασμένο αλλά ίσως αν κάποιος ξέρει μπορεί να το φτιάξει.

Δηλώνω ενδιαφέρον

Χαρίζεται : 

Δηλωνω ενδιαφερον για το psp. Παραλαβη απο Χολαργο :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...