stelios18120 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Ακυρο. Δωθηκαν ολα. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2017 από stelios18120 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cho56 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Χαριζονται τα παρακατω,δειτε τις φωτο Μονο αποστολη οχι συναντηση (Εννοειται δικα σας μονο τ μεταφορικα ) Μεχρι 2 τεμαχια ανα μελος (Μην τυχον και δω καμια αγγελια με τα αντικειμενα μετα οκ; και εγω μπορουσα να τα πουλησω αλλα ειπα να τα χαρισω σε κανεναν που τα χρειαζεται) Οι 2 θηκες μαυρο και κοκκινο ειναι καινουργιες και ειναι γ letv x800 (le1pro) η μια μονη θηκη για lenovo vibe z2 pro Και η armor χρυσο χρωμα για iphone 6s Οι καψουλες ειναι επαναγεμιζομενες γ espesso dolge gusto (πουλησα την μηχανη κ τωρα μ ηρθαν απο εξωτερικο ειναι καινουργιες) Τα υπολοιπα βλεπετε τι ειναι... Γεια σας πρώτη φορά χαρίζω κάτι εδώ και δεν ξέρω πως πρέπει να το κάνω Προκειμένου να πάει ανακύκλωση και το πάρει το κεφάλαιο είπα μήπως κάποιος το χρειάζεται Κάρτα pci tv kw-tv878rf τελευταία λειτουργία σε win xp Κάποιος σε απλά ελληνικά ας μου πει πως να κάνω σωστά το επόμενο χάρισμα μεγάλος άνθρωπος είμαι ευχαριστω για την κατανοηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liodos1988 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Χαριζονται τα παρακατω,δειτε τις φωτοΜονο αποστολη οχι συναντηση (Εννοειται δικα σας μονο τ μεταφορικα ) Μεχρι 2 τεμαχια ανα μελος (Μην τυχον και δω καμια αγγελια με τα αντικειμενα μετα οκ; και εγω μπορουσα να τα πουλησω αλλα ειπα να τα χαρισω σε κανεναν που τα χρειαζεται) Οι 2 θηκες μαυρο και κοκκινο ειναι καινουργιες και ειναι γ letv x800 (le1pro) η μια μονη θηκη για lenovo vibe z2 pro Και η armor χρυσο χρωμα για iphone 6s Οι καψουλες ειναι επαναγεμιζομενες γ espesso dolge gusto (πουλησα την μηχανη κ τωρα μ ηρθαν απο εξωτερικο ειναι καινουργιες) Τα υπολοιπα βλεπετε τι ειναι...[ /quote] Ενδιαφερον για της dolce gusto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chol Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Φίλε έφυγες μια δεκαετία πίσω... το να πατησε κατι λαθος ? δεν το σκεφτομαστε ? πρεπει να το κατακρινουμε ? δεν ειμαστε ολοι ΣΑΙΝΙΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Κάποιος σε απλά ελληνικά ας μου πει πως να κάνω σωστά το επόμενο χάρισμα μεγάλος άνθρωπος είμαι ευχαριστω για την κατανοηση Απλά γράφεις εδώ τί χαρίζεις (και αν θέλεις και σε ποιά περιοχή βρίσκεσαι/σε ποιά είσαι διατεθειμένος να πας για συνάντηση, ούτως ώστε να ανταποκριθούν τυχόν ενδιαφερόμενοι που τους βολεύουν οι τοποθεσίες που θα δώσεις) και περιμένεις ανταπόκριση. Αυτό δηλαδή που ήδη έκανες με την κάρτα TV (με εξαίρεση ότι δεν ανέφερες τοποθεσία). Από εκεί και πέρα, αν θέλεις μπορείς να δηλώσεις αν θες να συνεχιστεί η επικοινωνία με προσωπικό μήνυμα (γνωστό είτε ως πμ είτε ως pm) για περαιτέρω συνεννόηση (ακριβείής περιοχές, ώρες, ανταλλαγή τηλεφώνων για επικοινωνία κλπκλπ) ή μπορείτε να συνεχίσετε να τα λέτε εδώ δημοσίως στο φόρουμ. Όσο για το χάρισμα, η πιο συνήθης πρακτική είναι να δοθεί στον πρώτο που θα το ζητήσει. Είναι όμως καθαρά δικό σου θέμα πώς ακριβώς και πού θα δώσεις αυτό/αυτά που είναι να δώσεις - δεν σε δεσμεύει τίποτα (πχ αν θες μπορείς να γράψεις "χαρίζω ένα κομπολόι για να μετράτε καϋμούς και αναστεναγμούς και προϋπόθεση για να το πάρει κάποιος είναι να είναι ΑΕΚτζής"...). Γενικά πάντως, όλα ξεκινάνε με τη διάθεση να προσφέρεις κάτι. Από εκεί και πέρα, το ένα θα φέρει το άλλο και θα βρεθεί η άκρη και θα μάθεις πώς να κινείσαι στην παρούσα σελίδα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koooleeek Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Έβαλα και εγώ μία αγγελία με πράγματα που δεν τα θέλω και τα χαρίζω. Επειδή είναι πολλά δείτε την αγγελία απευθείας: http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/953956-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/ πρώτη φορά γράφω σε αυτό το τόπικ και δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργεί. Αν λοιπόν έκανα κάποιο λάθος ας διαγραφεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PerfectParanoia Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 το να πατησε κατι λαθος ? δεν το σκεφτομαστε ? πρεπει να το κατακρινουμε ? δεν ειμαστε ολοι ΣΑΙΝΙΑ Κανέναν δεν κατέκρινα,μια παρατήρηση έκανα γιατί μου φάνηκε αξιοσημείωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Γεια σας πρώτη φορά χαρίζω κάτι εδώ και δεν ξέρω πως πρέπει να το κάνω Προκειμένου να πάει ανακύκλωση και το πάρει το κεφάλαιο είπα μήπως κάποιος το χρειάζεται Κάρτα pci tv kw-tv878rf τελευταία λειτουργία σε win xp Κάποιος σε απλά ελληνικά ας μου πει πως να κάνω σωστά το επόμενο χάρισμα μεγάλος άνθρωπος είμαι ευχαριστω για την κατανοηση Σ απαντησε ολοσωστα το μελος washcloud οποτε εισαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Χαριζονται τα παρακατω,δειτε τις φωτο Μονο αποστολη οχι συναντηση (Εννοειται δικα σας μονο τ μεταφορικα ) Μεχρι 2 τεμαχια ανα μελος (Μην τυχον και δω καμια αγγελια με τα αντικειμενα μετα οκ; και εγω μπορουσα να τα πουλησω αλλα ειπα να τα χαρισω σε κανεναν που τα χρειαζεται) Οι 2 θηκες μαυρο και κοκκινο ειναι καινουργιες και ειναι γ letv x800 (le1pro) η μια μονη θηκη για lenovo vibe z2 pro Και η armor χρυσο χρωμα για iphone 6s Οι καψουλες ειναι επαναγεμιζομενες γ espesso dolge gusto (πουλησα την μηχανη κ τωρα μ ηρθαν απο εξωτερικο ειναι καινουργιες) Τα υπολοιπα βλεπετε τι ειναι... στη σειρα και εγω για τις καψουλες dolce gusto ! στελνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 στη σειρα και εγω για τις καψουλες dolce gusto ! στελνω pm Εχουν ηδη καπαρωθει απο το μελος liodos Αν θελεις κατι αλλο εδω ειμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 ουπς ! Καλως δεν πειραζει να σαι καλα ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Παιδια δωθηκαν ολα Καλη συνεχεια κ καλο μηνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) παιδιά, έβαλα κανα δυο πράγματα ακόμα για χάρισμα εδώ: http://www.insomnia.gr/classifieds/gadget/variousgadgets/921841-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%86%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%AC-%CE%BD%CE%B1/ Επικοινωνία με ΠΜ Μονο για μέλη που έχουν ενεργη παρουσία στο φόρουμ ή εχουν ξαναχαρίσει κάτι στο παρελθόν στο παρόν νήμα. Παραλαβή ΜΟΝΟ με συναντηση, Αθήνα-Βόρεια και μόνο απογευματινες ώρες. Λιγη κατανόηση, ειμαι λίγο περιέργος στα ραντεβού μου το τελευταιο δεκαπενθήμερο καθώς εχω μείνει λόγω αδειών μονος στη δουλειά και βαράω 12ωρα. Προς αποφυγή παρανοήσεων κάποιων που αρνούνται να διαβάσουν (και παρόλο που ειδαν τιμή δίπλα στο είδος ενω σε καποια άλλα ειδαν χαρίζεται εστειλαν για να τους χαρίσω αυτα με την τιμή). Τα είδη που χαρίζονται όπως περιγράφηκαν στο ανωτέρω λινκ είναι: 8) HDD 2.5" 500 gb samsung 0% υγεια ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ* ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ 9) Καφετιέρα εσπρεσσο ariete με ψιλοσπασμένο μπράτσο (δεν ειχε θεμα μεχρι πριν κανενα χρόνο τη δουλευα) ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ* 10) Θερμάστρα αλογόνου Primo δουλεψε 3-4 φορες μετα παταρι ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ* Την Κυριακή παιρνουν ποδι αν δεν εχουν φυγει... Τα είδη προορίζονται μονο για μέλη που έχουν ενεργη παρουσία στο φόρουμ ή εχουν ξαναχαρίσει κάτι στο παρελθόν στο παρόν νήμα. Δεν στέλνω. Παραλαβη απογευματινές ώρες Αθήνα Βόρεια σε σημειο που θα σας υποδειξω (π.χ. ΗΣΑΠ). Πρώτα σαφή εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και έπειτα με ΠΜ Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2017 από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Χαρισε κι εσυ τιποτα με τιμη......οχι μονο τα ατιμα..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Χαρισε κι εσυ τιποτα με τιμη......οχι μονο τα ατιμα..... το ωραιο ειναι οτι ενας μυρωδιας με 0 δημοσιευσεις εστειλε και ηθελε 3-4 πραγματα Ειπαμε αδειασμα αποθήκης και καποια πουλιουνται φθηνα-καποια χαρίζονται, αλλα αυτος θα μας παρει και τα σωβρακα... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις