paylidis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 wtf????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Έστειλα στο φίλο το πρωί pm θα βρεθούμε μέσα στη βδομάδα Θεσσαλονίκη. Τον ευχαριστώ πολύ. Γράφετε και εδώ ρε ΄σεις όμως. Αυτοί είναι οι κανόνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PerfectParanoia Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 ενδιαφέρομαι στέλνω μήνυμα Φίλε έφυγες μια δεκαετία πίσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 ενδιαφέρομαι στέλνω μήνυμα Ιντερνετ explorer; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Γράφετε και εδώ ρε ΄σεις όμως. Αυτοί είναι οι κανόνες. Πρώτη φορά είπα να ζητήσω κάτι από το θέμα απλά έγραφε στείλτε μου πμ για αυτό δεν έγραψα εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Πρώτη φορά είπα να ζητήσω κάτι από το θέμα απλά έγραφε στείλτε μου πμ για αυτό δεν έγραψα εδώ. Γενικά το λέω. Απλά έτσι κινδυνεύεις να "χάσεις σειρά". Θεωρητικά κατοχυρώνεις σειρά με το μήνυμα εδώ και μετά π.μ. Καλοδούλευτη η κάρτα, αν θες βοήθεια για επισκευή, πες μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Γενικά το λέω. Απλά έτσι κινδυνεύεις να "χάσεις σειρά". Θεωρητικά κατοχυρώνεις σειρά με το μήνυμα εδώ και μετά π.μ. Καλοδούλευτη η κάρτα, αν θες βοήθεια για επισκευή, πες μου. Να σε καλά next time θα κάνω ένα μήνυμα και εδώ. Σε ξαδερφακι θα πάει η καρτα που έχει μείνει με 775 socket χωρίς gpu όποτε θα του έρθει κουτί ή κάρτα για 720p gaming. Φτιάχνετε και αν ναι με τι κόστος? Σε ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δεν θα πληρώσεις πουθενά. Θα την κάνεις με πιστολάκι εσύ, αλλά θα κρατησεις μαξ κανα μήνα-2. Όχι σε φούρνο και μην την πας σε μαγαζί. Για να την βάλεις σε φίλο πάντως δεν κάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δεν θα πληρώσεις πουθενά. Θα την κάνεις με πιστολάκι εσύ, αλλά θα κρατησεις μαξ κανα μήνα-2. Όχι σε φούρνο και μην την πας σε μαγαζί. Υπάρχει κάποιο video να βοηθήσει στο τι να κάνω ακριβώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Αν δεν γνωρίζεις πιο πιθανό να την χαλάσεις. Εγώ πάντως σε φίλο δεν θα την έβαζα, θα σε κυνηγά μετά. Δες youtube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Xαριζεται smartphone ALCATEL ONETOUCH 918D DUAL SIM. Ηταν κολημενο στον τοιχο σε μαγαζι φιλου και επαιζε συνεχεια μουσικη οποτε καταλαβαινεται οτι η εξωτερικη του κατασταση εχει θεμα. Δεν υπαρχει φορτιστης που ειναι κοινος USB. Πρεπει να λειτουργει κανονικα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας κατοπιν τηλεφωνικης συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2017 από tigergreg 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Xαριζεται smartphone ALCATEL ONETOUCH 918D DUAL SIM. Ηταν κολημενο στον τοιχο σε μαγαζι φιλου και επαιζε συνεχεια μουσικη οποτε καταλαβαινεται οτι η εξωτερικη του κατασταση εχει θεμα. Δεν υπαρχει φορτιστης που ειναι κοινος USB. Πρεπει να λειτουργει κανονικα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας κατοπιν τηλεφωνικης συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. Thumbs up για την κίνηση. Μακάρι να φανεί χρήσιμο σε όποιον το πάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Xαριζεται smartphone ALCATEL ONETOUCH 918D DUAL SIM Ηταν κολημενο στον τοιχο σε μαγαζι φιλου και επαιζε συνεχεια μουσικη οποτε καταλαβαινεται οτι η εξωτερικη του κατασταση εχει θεμα. Δεν υπαρχει φορτιστης που ειναι κοινος USB. Πρεπει να λειτουργει κανονικα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας κατοπιν τηλεφωνικης συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. Το θελω, το ειχα παλια και χαλασε. Εχω ηδη τρεις μπαταριες για αυτο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Δοθηκε στον φιλο redhotstef.... Μου εφερε δωρακι ενα αλλο κινητο DOOP PL221 DUAL SIM και τον ευχαριστω πολυ. Καποια στιγμη θα δοθει και αυτο. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2017 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 παιδιά, έβαλα κανα δυο πράγματα ακόμα για χάρισμα εδώ: http://www.insomnia.gr/classifieds/gadget/variousgadgets/921841-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%86%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%AC-%CE%BD%CE%B1/ Επικοινωνία με ΠΜ Μονο για μέλη που έχουν ενεργη παρουσία στο φόρουμ ή εχουν ξαναχαρίσει κάτι στο παρελθόν στο παρόν νήμα. Παραλαβή ΜΟΝΟ με συναντηση, Αθήνα-Βόρεια και μόνο απογευματινες ώρες. Λιγη κατανόηση, ειμαι λίγο περιέργος στα ραντεβού μου το τελευταιο δεκαπενθήμερο καθώς εχω μείνει λόγω αδειών μονος στη δουλειά και βαράω 12ωρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις