DrLo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, Σετάκι με Pentium 4 2.66, 1GB ram, κάρτα nvidia MX4000 και τροφοδοτικό 350άρι, δώθηκε στον Μουργόλυκο. Ελπίζω να βολέψει τον φίλο σου. Τώρα, θα ήταν πύργος ολόκληρος, αλλά το κουτί είχε κολλημένο power button, και ο δίσκος έκανε σαν τρακτέρ και δεν δούλευε (μάλλον είχε φάει τούμπα), συνεπώς αν κατα τύχη κάποιος χάριζε ένα άδειο απλό κουτί ΑΤΧ, θα μας βόλευε. Δεν ζητάω κάτι, απλά λέω ΑΝ τύχαινε, θα μας βόλευε. Ευχαριστώ! Έχω κουτί αν ενδιαφέρεται κάποιος. Τα είχα βάλει παλιότερα εδώ μέσα αλλά δεν ενδιαφέρθηκε κάποιος. αν τα θέλει κανείς τώρα μαζί με το παραπάνω μου λέει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Έχω κουτί αν ενδιαφέρεται κάποιος. Και να ενδιαφερθει τωρα κάποιος ασχετος Πειτε τα με πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Υπερευχαριστω θερμά τον φίλο Sheogorath για τοβσχεδον ολοκληρωμένο υπολογιστη, και κυρίως για τον κόπο του να ξεθαψει τα πραγματα, να τα δοκιμάσει και να ασχοληθεί γενικότερα με αυτο το θέμα, καθώς και ότι έβαλε τα μεταφορικά ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ χωρίς να δεχτεί να του τα δώσω. Πραγματικά όσα ευχαριστω και να πω είναι πολύ λιγα. Φίλε μου DrLo το κουτάκι με ενδιαφερει, (μιας και η αναφορά έγινε για μενα). Αν εισαι από Αθήνα μπορώ λογικά και αύριο ακόμα να περάσω να το πάρω. Περισσότερα με πμ. Και για την ιστορια, παίζει να βρήκα δίσκο από έναν θείο που είδα έναν υπολογιστή στην αυλή σε κατάσταση μετωπικής σύγκρουσης με το προαστιακο. Αν είμαι τυχερός ο δίσκος θα δουλεύει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Και να ενδιαφερθει τωρα κάποιος ασχετος Πειτε τα με πμ Δεν πρόσεξα ότι ανέφερε ο Sheogorath ότι το είχε δώσει (btw το mourgolukos διαβαζεται πολύ διαφορετικά από το Μουργόλυκο όταν το διαβάζεις "διάγώνια"). Νόμιζα ότι τα έδινε τώρα και ρώταγε αν έχει κανείς κουτί να "πάει μαζί" Anyway έχω και 2ο αν ενδιαφέρεται κανείς ... έτσι για έχεις να λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 1. Aν δεν τα πάρει η Λένα θα πάνε ούτως ή άλλως ΟΛΑ κάδο αύριο. 2. Ο Ακάουντ έβαλε τον όρο "όλα μαζί", για να μην μπλέξει με μέχρι και καμμιά δεκαριά συναντήσεις/αποστολές. Προφανώς και του είναι δυνατό να δώσει στην Λένα τα 1-2 που ζήτησε. Και μετά : α. είτε πετάει ο ίδιος τα υπόλοιπα β. είτε τα πετάει η Λένα (στον δρόμο της επιστοφής κι όλας, αν συναντηθούν). γ. δεν χρείαζεται σώνει και καλά να μπει η Λένα σε διαδικασία χαρίσματος των υπολοίπων. (...δεν είναι απαραίτητο καν να πεταχτούν στα σκουπίδια εν τω μεταξύ. Αφήνοντάς τα δίπλα σε κάδο, σίγουρα θα καταλήξουν σε χέρια που ενδιαφέρονται. Και δεν έχει σημασία αν είναι ινσόμνιακ αυτός που θα τα μαζέψει, ή όχι.) Απλά πράμματα. Ακριβώς ,τα μάζεψα όλα μαζί σε ένα μικρό κουτάκι, και τα έχω κρατήσει γιατί είδα λίγο κίνηση αλλά τελικά κανείς δεν τα θέλει. Θα τα κρατήσω έως τέλος αυτής της εβδομάδας. όποιος τα θέλει ελεύθερο να τα πάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Να τα μας... Έλα μου, στέλνω Pm! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, Σετάκι με Pentium 4 2.66, 1GB ram, κάρτα nvidia MX4000 και τροφοδοτικό 350άρι, δώθηκε στον Μουργόλυκο. Ελπίζω να βολέψει τον φίλο σου. Τώρα, θα ήταν πύργος ολόκληρος, αλλά το κουτί είχε κολλημένο power button, και ο δίσκος έκανε σαν τρακτέρ και δεν δούλευε (μάλλον είχε φάει τούμπα), συνεπώς αν κατα τύχη κάποιος χάριζε ένα άδειο απλό κουτί ΑΤΧ, θα μας βόλευε. Δεν ζητάω κάτι, απλά λέω ΑΝ τύχαινε, θα μας βόλευε. Ευχαριστώ! παιδες καλησπερα.δεν εχω χαρισει κατι ποτε οποτε δεν ξερω πως το κανετε αλλα αν ενδιαφεται ο φιλος εχω ενα κουτι coolermaster elite 331.μου λετε αν ειναι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 παιδες καλησπερα.δεν εχω χαρισει κατι ποτε οποτε δεν ξερω πως το κανετε αλλα αν ενδιαφεται ο φιλος εχω ενα κουτι coolermaster elite 331.μου λετε αν ειναι. Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για το κουτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tanasen01 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 παιδες καλησπερα.δεν εχω χαρισει κατι ποτε οποτε δεν ξερω πως το κανετε αλλα αν ενδιαφεται ο φιλος εχω ενα κουτι coolermaster elite 331.μου λετε αν ειναι. Kαι εγώ ενδιαφέρομαι αν δεν μπορέσει να το πάρει ο παραπάνω φίλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Παιδες συγγνωμη αλλα η αναφορα μ ηταν για τον φιλο mourgolukos.μιλαμε ηδη για την αποστολη του κουτιου.αν αλλαξει κατι θα ενημερωσω αλλα πολυ δυακολο το βλεπω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roybatty Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Πριν από μερικές μέρες έβγαλα από υπολογιστή φίλου μια 4870 "Dark Knight" της Asus με artifacts .Αν την θέλει κάποιος μέχρι τη Κυριακή πριν πάει ανακύκλωση ας στείλει πμ.Θεσσαλονίκη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Να ευχαριστήσω & απο εδώ,τον kprimax για τον εκτυπωτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Πριν από μερικές μέρες έβγαλα από υπολογιστή φίλου μια 4870 "Dark Knight" της Asus με artifacts .Αν την θέλει κάποιος μέχρι τη Κυριακή πριν πάει ανακύκλωση ας στείλει πμ.Θεσσαλονίκη.Αν δεν την ζητήσει κάποιος μέχρι τότε και είναι να πάει ανακύκλωση, θα την ήθελα. Επειδή όμως έχω ξαναπάρει από σένα, αν την ζητήσει κάποιος έως τότε, δίκη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Αν δεν την ζητήσει κάποιος μέχρι τότε και είναι να πάει ανακύκλωση, θα την ήθελα. Επειδή όμως έχω ξαναπάρει από σένα, αν την ζητήσει κάποιος έως τότε, δίκη του. Έστειλα στο φίλο το πρωί pm θα βρεθούμε μέσα στη βδομάδα Θεσσαλονίκη. Τον ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asto Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 χαρίζεται stock ψήκτρα για Intel Pentium 4 socket 478. έχουν σπάσει 2 από τα 4 πλαστικακια που την κουμπώνουν στην μητρική. κατά τα αλλα λειτουργεί άριστα. μονο για ηράκλειο κρήτης και παραλαβη από την περιοχή μου. ενδιαφέρομαι στέλνω μήνυμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις