Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Φαντάσου πολύ παλιότερο από αυτά που ανέφερες..! Έχω ξεχάσει και πως λέγεται το socket..!!!! (μήπως pga370?)Εσείς κοροϊδεύετε, εγώ όμως το βλέπω να τρώει την απόρριψη και να σιγοκλαιει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Εσείς κοροϊδεύετε, εγώ όμως το βλέπω να τρώει την απόρριψη και να σιγοκλαιει... Αν δεν υπαρχει κοινο για η/υ εδω δεν παει να πει οτι δεν υπαρχει κι αλλου.... Στο www.amigaplanet.gr υπαρχουν ακομα ατομα που στηνουν πεντιουμ 1,2 και 3 για mame κλπ Εχω ηδη δωσει μερικα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Αν δεν υπαρχει κοινο για η/υ εδω δεν παει να πει οτι δεν υπαρχει κι αλλου.... Στο www.amigaplanet.gr υπαρχουν ακομα ατομα που στηνουν πεντιουμ 1,2 και 3 για mame κλπ Εχω ηδη δωσει μερικα πραγματα. Θα το κοιτάξω, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δηλωνω σειρα για το λαπτοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Εσείς κοροϊδεύετε, εγώ όμως το βλέπω να τρώει την απόρριψη και να σιγοκλαιει... Aν δεν είχα κρατήσει 2-3 370άρια, θα το έπαιρνα Άλλες εποχές τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Aν δεν είχα κρατήσει 2-3 370άρια, θα το έπαιρνα Άλλες εποχές τότε Ναι. Μου είχαν δώσει μητρική 386DX/40 δώρο, την κοιτούσα με δέος κάθε πρωί πριν πάω στο σχολείο, την ακουμπούσα λες και ήταν μ@@νι. Ύστερα 486DX2/66 (έπρεπε να βάλω γραμμές στο config.sys για να δει το cdrom), P 133 με 64mb μνήμη και Scsi δίσκο 2.1 Gb (τον είχα κάνει παραγγελία απο Στουρναρα με κοιτούσαν στο μαγαζί λες και τους ζητουσα διάστημοπλοίο). P II 233, Powermac 9600 (μη ρωτάς), celeron 466 (ούτε τώρα), P II 400 με ΒΧ chipset (βράχος, ακόμα τον θυμάμαι), P III 600 (νομίζω) , P III 1Ghz (πολύ καλός), Athlon XP (τελευταίος AMD για μένα) και μετά ακολούθησαν πολλοί. Με βλέπω στη μηχανή του χρόνου όπως πάω, μελαγχόλησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Ναι, το θυμηθηκα, γελουσα με την περιγραφη. Φανταζομουν κατι σε 478 η 775 απο τα πρωτα. Ευχαριστω, δεν θα τον εξυπηρετησειΦιλε μουργολυξ, είσαι διατεθημενος να κανεις συναρμολόγηση; Δεν έχω κουτί να τα βάλω μέσα. Αν θες έχω ένα σετ478, με P4 από τους τελευταίους. Θα το δω αν δουλεύει ακομα και θα βάλω μνήμες, gpu, τροφοδοτικό να στα στείλω αν σας καλύπτει. Δίσκο λόγω προσωπικών δεδομένων θα προτιμούσα όχι, αλλά αν δεν έχεις ide κάτι θα βρω. Πες μου εδώ ή σε π.μ να το κοιτάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Χαριζεται οθονη SAMSUNG 913N 19IN 4/3 με καμενο τροφοδοτικο. Μου ζητησαν 60 ευρω! για το τροφοδοτικο. Δινεται χωρις καλωδια. Παραλαβη στο σερβις που την εχω αφησει στην περιοχη ΓΚΥΖΗ παραδιπλα απο λεωφορο αλεξανδρας ωρες καταστηματων. https://www.cnet.com/products/samsung-syncmaster-913n-lcd-monitor-19-series/specs/ Τα υπολοιπα με πμ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Φιλε μουργολυξ, είσαι διατεθημενος να κανεις συναρμολόγηση; Δεν έχω κουτί να τα βάλω μέσα. Αν θες έχω ένα σετ478, με P4 από τους τελευταίους. Θα το δω αν δουλεύει ακομα και θα βάλω μνήμες, gpu, τροφοδοτικό να στα στείλω αν σας καλύπτει. Δίσκο λόγω προσωπικών δεδομένων θα προτιμούσα όχι, αλλά αν δεν έχεις ide κάτι θα βρω. Πες μου εδώ ή σε π.μ να το κοιτάξω Στελνω πμ μην γεμίζουμε το νήμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Χαριζεται οθονη SAMSUNG 913N 19IN 4/3 με καμενο τροφοδοτικο. Μου ζητησαν 60 ευρω! για το τροφοδοτικο. Δινεται χωρις καλωδια. Παραλαβη στο σερβις που την εχω αφησει στην περιοχη ΓΚΥΖΗ παραδιπλα απο λεωφορο αλεξανδρας ωρες καταστηματων. https://www.cnet.com/products/samsung-syncmaster-913n-lcd-monitor-19-series/specs/ Τα υπολοιπα με πμ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Δηλωνω ενδιαφερον.για μετατροπη σε 12 v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Παρελαβα. Ευχαριστω πολυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Thanks georgeps21 για το λάπτοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssof Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Ενδιαφέρομαι για την Samsung οθόνη @tigergreg, στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
penny_gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Χαρίζεται οθόνη Acer AL1715 όπως στη φωτογραφία. Βρίσκεται Κω και όπως καταλαβαίνετε έφαγε τούμπα απ τον σεισμό... τα μεταφορικά θα χρεωθεί κάποιος αν τη θέλει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, Σετάκι με Pentium 4 2.66, 1GB ram, κάρτα nvidia MX4000 και τροφοδοτικό 350άρι, δώθηκε στον Μουργόλυκο. Ελπίζω να βολέψει τον φίλο σου. Τώρα, θα ήταν πύργος ολόκληρος, αλλά το κουτί είχε κολλημένο power button, και ο δίσκος έκανε σαν τρακτέρ και δεν δούλευε (μάλλον είχε φάει τούμπα), συνεπώς αν κατα τύχη κάποιος χάριζε ένα άδειο απλό κουτί ΑΤΧ, θα μας βόλευε. Δεν ζητάω κάτι, απλά λέω ΑΝ τύχαινε, θα μας βόλευε. Ευχαριστώ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις