Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Διατίθενται τα εξής: Celeron 466mhz (ταχύτητα που προκαλεί ίλιγγο) ECS P6BAT-A+ Rev 2 (η γρήγορη, η καλή, επεκτάσιμη όπως το ΠΑΣΟΚ στο δημόσιο, έχει ISA) 64 mb sdram (πελώρια, χωράει τόσα VM που πρέπει να τα δέσεις με λουρί μη τα χάσεις) Number Nine 8mb Agp - τρέχει παιχνίδια του 2020 απο τώρα opencompute Blender Alias κομπλέ 10 πυρήνες μπροστά 20 πίσω 5 διακοπές στη Χαλκιδική οι άλλοι Κορυδαλλό (ήταν της φωτιάς). PSU 350w ονομαστικά (412 στο τροχό) άπιαστο, τι 80+ και μ@λ@κιες, αυτό πρέπει να ναι 130 τουλάχιστον. Τα παραπάνω ανταλλασονται με Ferrari 328 ασημί και ένα 19χρονο μοντέλο απο την Τσεχία μαζί ή και χωριστά (τώρα που το καλοσκέφτομαι καλύτερα μαζί). Λόγω μεγάλης ζήτησης θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιοτητας. Στο (απίθανο) ενδεχόμενο να μη φύγουν μέχρι την Τετάρτη, θα χαριστούν σε όποιον έρθει Δουκ. Πλακεντίας να τα παραλάβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Να προτείνω ένα σύστημα σαν το παραπάνω θα ήταν καλό να το έπαιρνε ένα ξύπνιο πιτσιρίκι να μάθει λίγο από παλιές εποχές, λίγο win98 κανενα dos και κανένα mame . Εγώ είχα βάλει χέρι και πειραματιζόμουν σε ένα 486 στα 12 με αποτέλεσμα στα 18-20 να στήνω κυριολεκτικά ότι υπάρχει (πάντα θα υπάρχουν βέβαια αποτυχίες σε κάτι αλλά από αυτές μαθαίνεις). Ποτέ βέβαια δε δούλεψα πάνω στο αντικείμενο αλλ σίγουρα δε βγήκα χαμένος από οτι έμαθα σκαλίζοντας. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Χαριζόνται με προϋποθέσεις. 1. Να έχει ξανά χαρίσει στο παρελθόν εδώ.2. Αν είναι για εκτός Θεσσαλονίκης θα χρεωθούν τα έξοδα αποστολής στον ενδιαφερόμενο. Είναι διάφορα πράγματα μαζί ,θα προτιμούσα να φύγουν όλα μαζί καθώς δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι για το κάθε ένα χωριστά . THL Case ,ούτε ξέρω για πιο κινητό είναι, ήταν scam από aliexpress MLS iQTalk Ρόζ καπάκι πίσω Αισθητήρας κουμπιών οθόνης για S4 νομίζω Ζελατίνα μπροστά προστασίας άγνωστο μοντέλο Οθόνη Nokia 6085 άγνωστη κατάσταση Οθόνη ZTE x850 άγνωστη κατάσταση Οθόνη Blackberry 9500/9530 x2 άγνωστη κατάσταση Nokia N8 νομίζω είναι Clone γιατί έχει διαφορές με το Original ,άγνωστη κατάσταση και είναι λυμένο. Οθόνη LD111012DH M T28HJS67 άγνωστη κατάσταση και τι μοντέλο είναι Οθόνη PJ04 HQ34 A4 άγνωστη κατάσταση αλλά είναι με ζελατίνες ,δεν γνωρίζω μοντέλο Οθόνη LT050ANKP17B 20130608-06G HSTLI13.06.18 άγνωστη κατάσταση,δεν γνωρίζω μοντέλο Iphone 3G πίσω καπάκι μαύρο σε μέτρια κατάσταση Οθόνη με Housing 1252-442.2 12w30 AQ άγνωστη κατάσταση και δεν γνωρίζω μοντέλο Οθόνη GT 5620 τελευταία φορά δούλευε. Πλακέτα USB GT I9505_ REV25 DRDFOSSE άγνωστη κατάσταση. Όλα αυτά, δίνονται μαζί ως πακέτο. Όλα μαζί αν δεν φύγουν μέχρι την Τετάρτη που μας έρχεται ,θα πάνε κάδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΛεναΛενα Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Χαριζόνται με προϋποθέσεις. 1. Να έχει ξανά χαρίσει στο παρελθόν εδώ. 2. Αν είναι για εκτός Θεσσαλονίκης θα χρεωθούν τα έξοδα αποστολής στον ενδιαφερόμενο. Είναι διάφορα πράγματα μαζί ,θα προτιμούσα να φύγουν όλα μαζί καθώς δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι για το κάθε ένα χωριστά . THL Case ,ούτε ξέρω για πιο κινητό είναι, ήταν scam από aliexpress MLS iQTalk Ρόζ καπάκι πίσω Αισθητήρας κουμπιών οθόνης για S4 νομίζω Ζελατίνα μπροστά προστασίας άγνωστο μοντέλο Οθόνη Nokia 6085 άγνωστη κατάσταση Οθόνη ZTE x850 άγνωστη κατάσταση Οθόνη Blackberry 9500/9530 x2 άγνωστη κατάσταση Nokia N8 νομίζω είναι Clone γιατί έχει διαφορές με το Original ,άγνωστη κατάσταση και είναι λυμένο. Οθόνη LD111012DH M T28HJS67 άγνωστη κατάσταση και τι μοντέλο είναι Οθόνη PJ04 HQ34 A4 άγνωστη κατάσταση αλλά είναι με ζελατίνες ,δεν γνωρίζω μοντέλο Οθόνη LT050ANKP17B 20130608-06G HSTLI13.06.18 άγνωστη κατάσταση,δεν γνωρίζω μοντέλο Iphone 3G πίσω καπάκι μαύρο σε μέτρια κατάσταση Οθόνη με Housing 1252-442.2 12w30 AQ άγνωστη κατάσταση και δεν γνωρίζω μοντέλο Οθόνη GT 5620 τελευταία φορά δούλευε. Πλακέτα USB GT I9505_ REV25 DRDFOSSE άγνωστη κατάσταση. Όλα αυτά, δίνονται μαζί ως πακέτο. Όλα μαζί αν δεν φύγουν μέχρι την Τετάρτη που μας έρχεται ,θα πάνε κάδο. Αν θελησω μονο 1-2 πραγματακια δεν παιζει???για το ανιψακι μου, ωστε να κανει τις μαστροχαλαστικες του δουλειες??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 ρεσπέκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Αν θελησω μονο 1-2 πραγματακια δεν παιζει???για το ανιψακι μου, ωστε να κανει τις μαστροχαλαστικες του δουλειες??? όλα μαζί ,θα φύγουν χαριστούν μόνο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΛεναΛενα Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Παω πασο τοτε!ευχαριστω παντως!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Παω πασο τοτε!ευχαριστω παντως!! Παρτα ολα και πετα τα υπολοιπα, τι σημασια εχει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 όλα μαζί ,θα φύγουν χαριστούν μόνο . Παω πασο τοτε!ευχαριστω παντως!! Παρτα ολα και πετα τα υπολοιπα, τι σημασια εχει; ή κραταει οτι θέλει και χαριζει εκ νέου τα υπόλοιπα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Το να τα πετάξει είναι γαϊδουρια, το να τα χαρίσει εκ νέου, είναι το καλύτερο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Το να τα πετάξει είναι γαϊδουρια, το να τα χαρίσει εκ νέου, είναι το καλύτερο Μπορει να βαριεται να τα δωσει ενα ενα οπως βαριεται και ο πρωτος που τα χαριζει. Οποτε μπορει να τα παρει και να πεταξει τα υπολοιπα και μην πει οτι τα πεταξε. Και εγω ειχα παρει κατι περιοδικα απο εδω, εσκισα τις σελιδες απο ολα τα τευχη που με ενδιεφεραν και τα αλλα τα πεταξα. Εξ αλλου δεν μου πηγαινε να τα ξαναχαρισω καθως μονο εγω τα ζητησα τότε, δεκα κιλα χαρτουρα λιγοι ζηταν.. Εχω χαρισει στο παρελθον εδω ενα τηλεκινουμενο αυτοκινητακι και εναν υπολογιστη παλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΛεναΛενα Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Εχετε δικιο, αλλα παιδες δεν ξερω σε ποιον να χαρισω τα υπολοιπα...αυτο ειναι το θεμα και να κρατησω δεν λεει..να τα ξαναχαρισω εδω θα ειναι γαιδουρια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 1. Aν δεν τα πάρει η Λένα θα πάνε ούτως ή άλλως ΟΛΑ κάδο αύριο. 2. Ο Ακάουντ έβαλε τον όρο "όλα μαζί", για να μην μπλέξει με μέχρι και καμμιά δεκαριά συναντήσεις/αποστολές. Προφανώς και του είναι δυνατό να δώσει στην Λένα τα 1-2 που ζήτησε. Και μετά : α. είτε πετάει ο ίδιος τα υπόλοιπα β. είτε τα πετάει η Λένα (στον δρόμο της επιστοφής κι όλας, αν συναντηθούν). γ. δεν χρείαζεται σώνει και καλά να μπει η Λένα σε διαδικασία χαρίσματος των υπολοίπων. (...δεν είναι απαραίτητο καν να πεταχτούν στα σκουπίδια εν τω μεταξύ. Αφήνοντάς τα δίπλα σε κάδο, σίγουρα θα καταλήξουν σε χέρια που ενδιαφέρονται. Και δεν έχει σημασία αν είναι ινσόμνιακ αυτός που θα τα μαζέψει, ή όχι.) Απλά πράμματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pink_glitter Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 1. Aν δεν τα πάρει η Λένα θα πάνε ούτως ή άλλως ΟΛΑ κάδο αύριο. 2. Ο Ακάουντ έβαλε τον όρο "όλα μαζί", για να μην μπλέξει με μέχρι και καμμιά δεκαριά συναντήσεις/αποστολές. Προφανώς και του είναι δυνατό να δώσει στην Λένα τα 1-2 που ζήτησε. Και μετά : α. είτε πετάει ο ίδιος τα υπόλοιπα β. είτε τα πετάει η Λένα (στον δρόμο της επιστοφής κι όλας, αν συναντηθούν). γ. δεν χρείαζεται σώνει και καλά να μπει η Λένα σε διαδικασία χαρίσματος των υπολοίπων. (...δεν είναι απαραίτητο καν να πεταχτούν στα σκουπίδια εν τω μεταξύ. Αφήνοντάς τα δίπλα σε κάδο, σίγουρα θα καταλήξουν σε χέρια που ενδιαφέρονται. Και δεν έχει σημασία αν είναι ινσόμνιακ αυτός που θα τα μαζέψει, ή όχι.) Απλά πράμματα. Απλά πολλοί (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου μέσα ) είτε νομίζουν ότι είναι εντελώς χαλασμένα, είτε ντρέπονται να τα πάρουν από κει. Οπότε νομίζω θα ήταν καλύτερο να τα αφήσουν σε μια χάρτινη κούτα με την ένδειξη "χαρίζονται", είτε να τα πάνε σε κάποιο κέντρο ανακύκλωσης ηλεκτρικών/ ηλεκτρονικών συσκευών και εξαρτημάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Καλά, την σκέψη μου είπα απλά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις