MessengerOfGood Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Απλά παίρνει το αναλογικό σήμα από το video player... Νομίζω δεν έχει σημασία αν είναι VHS Hi8 ή κάτι άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Element Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Χαρίζονται πλαστικά honda Innova 125i Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Για τις VHS όμως? Kανονικότατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Xαριζεται το παρακατω laptop. Ειναι απο τον καιρο του Νωε, 99% δεν πρεπει να ειναι λειτουργικο, λειπει σκληρος, μπαταρια, τροφοδοτικο και καπου στο σασι εχει και ενα ραγισμα. Ισως για parts κανει παντως. Κλασικα ποστ εδω και ΠΜ. Κανονας: Οποιος θελει ερχεται και το παιρνει απο Κεντρο Αθηνας στον χωρο μου συγκεκριμενες ωρες (πανω κατω καταστηματων). Δεν μετακινουμαι και δεν στελνω, sorry a priori. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VIKSUGAR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/dell/938257-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-dell-lattitude-d-300-xt/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Χαρίζονται τα παρακάτω ADSL2 μόντεμ-ρουτερ. 1)Zyxel P=66-HW-D1 2)Technicolor TG582n 3)Siemens SL2-141 Ολα λειτουργουν μια χαρα. Οποιος τα χρειαζεται μπορει να τα παραλάβει απο Θεσσαλονικη ανατολικα. Επικοινωνια με πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgest Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Επίσης βρήκα και ένα ζευγάρι ισχυρούς μαγνήτες από μεγάφωνα (βλ. φωτό). Διαθέσιμοι και αυτοί... Καλημέρα! Δεν ξέρω αν άργησα αλλά με ενδιαφέρουν οι μαγνήτες! Ευχαριστώ Επίσης βρήκα και ένα ζευγάρι ισχυρούς μαγνήτες από μεγάφωνα (βλ. φωτό). Διαθέσιμοι και αυτοί... Καλημέρα! Δεν ξέρω αν άργησα αλλά με ενδιαφέρουν οι μαγνήτες! Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Χαρίζονται πλαστικά honda Innova 125i ποιοα μερη ? μασκα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Xαριζεται το παρακατω laptop. Ειναι απο τον καιρο του Νωε, 99% δεν πρεπει να ειναι λειτουργικο, λειπει σκληρος, μπαταρια, τροφοδοτικο και καπου στο σασι εχει και ενα ραγισμα. Ισως για parts κανει παντως. Κλασικα ποστ εδω και ΠΜ. Κανονας: Οποιος θελει ερχεται και το παιρνει απο Κεντρο Αθηνας στον χωρο μου συγκεκριμενες ωρες (πανω κατω καταστηματων). Δεν μετακινουμαι και δεν στελνω, sorry a priori. λαο.jpg λαοπ.jpg Με ενδιαφέρει φίλε μου αν μπορείς να βρεθούμε κατα τις 2μιση. Στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Επίσης βρήκα και ένα ζευγάρι ισχυρούς μαγνήτες από μεγάφωνα (βλ. φωτό). Διαθέσιμοι και αυτοί... Καλημέρα! Δεν ξέρω αν άργησα αλλά με ενδιαφέρουν οι μαγνήτες! Ευχαριστώ Επίσης βρήκα και ένα ζευγάρι ισχυρούς μαγνήτες από μεγάφωνα (βλ. φωτό). Διαθέσιμοι και αυτοί... Καλημέρα! Δεν ξέρω αν άργησα αλλά με ενδιαφέρουν οι μαγνήτες! Ευχαριστώ Οι μαγνήτες υπάρχουν ακόμα. Έχεις πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Κατοχυρώθηκε στον mourgolukos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Η κάρτα CRYPTO TV εστάλη στο μέλος MiP Καλές ψηφιοποιήσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Storm, εχω ένα τετοι νεκρο, μου το δινεις μπας και αναστησω ένα από τα δυο? Τωρα ειδα ότι δοθηκε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roybatty Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Χαρίζονται τα παρακάτω ADSL2 μόντεμ-ρουτερ. 1)Zyxel P=66-HW-D1 2)Technicolor TG582n 3)Siemens SL2-141 Ολα λειτουργουν μια χαρα. Οποιος τα χρειαζεται μπορει να τα παραλάβει απο Θεσσαλονικη ανατολικα. Επικοινωνια με πμ Με ενδιαφέρουν,κυρίως το 2.Στέλνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Με ενδιαφέρουν,κυρίως το 2.Στέλνω πμ. Τα ρουτερακια κατοχυρώθηκαν στον φίλο roybatty. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις