serdakis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Καλησπερα σε ολους-ες . Εχω μια οθονη samsung syngmaster P2770 (χωρις tv καρτα) χωρις τροφοδοτικο . Ανοιγη και δουλευει κανονικα , εκτος το οτι (απο οτι μου ειπε ενας τεχνικος μαλλον εχει θεμα με τον συνχρονισμο , και οταν την πιασει ανα καποια λεπτα αναβοσβηνη ) Η περιοχη μου ειναι ημαθια , αλλα αν την θελει καποιος για να την φτιαξει η να πειραματιστη την στελνω με δικα του εξοδα η ερχετε και την περνει . Σε 1 μηνα την πεταω να αδειαζει η αποθηκη . Δηλωνω και εγω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fanistop Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Καλησπερα σε ολους-ες . Εχω μια οθονη samsung syngmaster P2770 (χωρις tv καρτα) χωρις τροφοδοτικο . Ανοιγη και δουλευει κανονικα , εκτος το οτι (απο οτι μου ειπε ενας τεχνικος μαλλον εχει θεμα με τον συνχρονισμο , και οταν την πιασει ανα καποια λεπτα αναβοσβηνη ) Η περιοχη μου ειναι ημαθια , αλλα αν την θελει καποιος για να την φτιαξει η να πειραματιστη την στελνω με δικα του εξοδα η ερχετε και την περνει . Σε 1 μηνα την πεταω να αδειαζει η αποθηκη . Να δηλώσω και εγώ ενδιαφέρον για αποστολή αν δεν προχωρίσει με τους προηγούμενους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THD Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Να ευχαριστήσω και δημόσια τον χρήστη iPnos για το μικρόφωνο. Δουλεύει άριστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ κι εγώ τον panosno1com για τα ρούτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Χαρίζεται η κάρτα TV/RADIO CRYPTO TVR WOS II PCI. Είναι αυτή. Είναι αχρησιμοποίητη στο κουτί της με τα νάϋλον και όλα τα παρελκόμενα (Καλώδια AV/, κεραία FM, τηλεχειριστήριο, ματάκι (δέκτη) τηλεχειρισμού, CD με οδηγούς και πρόγραμμα, εγχειρίδιο χρήστη, εγγύηση ,κλπ κλπ). Την είχα σε αυτή την αγγελία, αλλά δεν κατάφερα να την κάνω να δουλέψει ούτε στα Windows 7 Home Premium 64bit Αγγλικά ούτε στα Windows Vista 32bit Ελληνικά. Παλιότερα την είχα δοκιμάσει στα XP και δούλευε αλλά δεν θυμάμαι αν έπιανε μόνο αναλογικά ή και ψηφιακά προγράμματα, ούτε και αν έπαιζε τα MPEG-4. Το CD της Crypto δίνει οδηγό και Utility (το πρόγραμμα που τρέχει την κάρτα για να έχεις τηλεόραση και ραδιόφωνο) για Windows ΧΡ και Vista, όχι για Windows 7. Δεν δούλεψε καλά: Στα FM εύρισκε τους σταθμούς αλλά δεν είχε ήχο. Στην τηλεόραση έψαχνε μόνο για αναλογικά κανάλια και φυσικά δεν εύρισκε τίποτε. Δεν έχω Windows 7 Ultimate που περιλαμβάνουν και το Windows Media Center για να δοκιμάσω με αυτό. Ισως κάποιος πιο έμπειρος καταφέρει να την κάνει να δουλέψει. Λόγω του ότι έχει είσοδους AV και SV μπορεί να παίξει και να γράψει στο σκληρό αρχεία από βίντεο ανεξάρτητα από την λήψη τηλεόρασης ή ραδιοφώνου. Αν υπάρξει ενδιαφέρον, προτεραιότητα θα δοθεί στα μέλη που με βοήθησαν να λύσω ένα πρόβλημα με τα πισιά μου, εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Χαρίζεται η κάρτα TV/RADIO CRYPTO TVR WOS II PCI. Είναι αυτή. Είναι αχρησιμοποίητη στο κουτί της με τα νάϋλον και όλα τα παρελκόμενα (Καλώδια AV/, κεραία FM, τηλεχειριστήριο, ματάκι (δέκτη) τηλεχειρισμού, CD με οδηγούς και πρόγραμμα, εγχειρίδιο χρήστη, εγγύηση ,κλπ κλπ). Την είχα σε αυτή την αγγελία, αλλά δεν κατάφερα να την κάνω να δουλέψει ούτε στα Windows 7 Home Premium 64bit Αγγλικά ούτε στα Windows Vista 32bit Ελληνικά. Παλιότερα την είχα δοκιμάσει στα XP και δούλευε αλλά δεν θυμάμαι αν έπιανε μόνο αναλογικά ή και ψηφιακά προγράμματα, ούτε και αν έπαιζε τα MPEG-4. Το CD της Crypto δίνει οδηγό και Utility (το πρόγραμμα που τρέχει την κάρτα για να έχεις τηλεόραση και ραδιόφωνο) για Windows ΧΡ και Vista, όχι για Windows 7. Δεν δούλεψε καλά: Στα FM εύρισκε τους σταθμούς αλλά δεν είχε ήχο. Στην τηλεόραση έψαχνε μόνο για αναλογικά κανάλια και φυσικά δεν εύρισκε τίποτε. Δεν έχω Windows 7 Ultimate που περιλαμβάνουν και το Windows Media Center για να δοκιμάσω με αυτό. Ισως κάποιος πιο έμπειρος καταφέρει να την κάνει να δουλέψει. Λόγω του ότι έχει είσοδους AV και SV μπορεί να παίξει και να γράψει στο σκληρό αρχεία από βίντεο ανεξάρτητα από την λήψη τηλεόρασης ή ραδιοφώνου. Αν υπάρξει ενδιαφέρον, προτεραιότητα θα δοθεί στα μέλη που με βοήθησαν να λύσω ένα πρόβλημα με τα πισιά μου, εδώ. Μόνο αναλογικά κανάλια πιάνει και MPEG 2. Επομένως έχω την εντύπωση οτι ως κάρτα τηλεόρασης δεν θα δουλευει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μόνο αναλογικά κανάλια πιάνει και MPEG 2. Επομένως έχω την εντύπωση οτι ως κάρτα τηλεόρασης δεν θα δουλευει Δεν ξέρω αν με software (π.χ. Windows Media Center που δεν έχω) μπορεί να κάνει τα κωδικοποιημένα MPEG4 σε MPEG2. Ψηφιακά είναι και τα 2... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δε γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μόνο αναλογικά κανάλια πιάνει και MPEG 2. Επομένως έχω την εντύπωση οτι ως κάρτα τηλεόρασης δεν θα δουλευει Μπορεί όμως να ψηφιοποιήσει παλιές κασέτες βίντεο ή κάμερας hi8 και ανάλογο software, πχ virtualdub που είχα χρησιμοποιήσει εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δεν ξέρω αν με software (π.χ. Windows Media Center που δεν έχω) μπορεί να κάνει τα κωδικοποιημένα MPEG4 σε MPEG2. Ψηφιακά είναι και τα 2... (Όπως ήδη ειπώθηκε) δυστυχώς δεν είναι θέμα software. Είναι πχ σα να ελπίζει κανείς να καταφέρει να χρησιμοποιήσει CD-R σε πικάπ "επειδή και αυτό δίσκους παίρνει". Η εν λόγω κάρτα είναι απλώς εκτός εποχής πλέον και η μόνη πιθανή χρήση της είναι (οπώς επίσης ειπώθηκε) για ψηφιοποίηση κασετών ήχου/εικόνας. Εκτός φυσικά κι αν κάποιος ψήνεται να την έχει μόνο για αναλογική ΕΡΤ -εφ' όσον πιάνει σήμα- καθώς αυτό ακόμη εκπέμπεται σε διάφορες περιοχές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 MPEG-2 δεν εκπεμπει κανεις πλεον? (Όπως ήδη ειπώθηκε) δυστυχώς δεν είναι θέμα software. Είναι πχ σα να ελπίζει κανείς να καταφέρει να χρησιμοποιήσει CD-R σε πικάπ "επειδή και αυτό δίσκους παίρνει". Η εν λόγω κάρτα είναι απλώς εκτός εποχής πλέον και η μόνη πιθανή χρήση της είναι (οπώς επίσης ειπώθηκε) για ψηφιοποίηση κασετών ήχου/εικόνας. Εκτός φυσικά κι αν κάποιος ψήνεται να την έχει μόνο για αναλογική ΕΡΤ -εφ' όσον πιάνει σήμα- καθώς αυτό ακόμη εκπέμπεται σε διάφορες περιοχές. Πιαστηκες αδιαβαστος αδερφε.... Μονο του σπανου τα γενια δεν βγαινουν και αυτο πλεον με καθε επιφυλαξη..... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 ^ βαθειά υπόκλιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iPnos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Χαρίζονται οι 22 διπλές θήκες για CD/DVD της φωτογραφίας: https://postimg.org/image/dxyso9bhh/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 (Όπως ήδη ειπώθηκε) δυστυχώς δεν είναι θέμα software. Είναι πχ σα να ελπίζει κανείς να καταφέρει να χρησιμοποιήσει CD-R σε πικάπ "επειδή και αυτό δίσκους παίρνει". Η εν λόγω κάρτα είναι απλώς εκτός εποχής πλέον και η μόνη πιθανή χρήση της είναι (οπώς επίσης ειπώθηκε) για ψηφιοποίηση κασετών ήχου/εικόνας. Εκτός φυσικά κι αν κάποιος ψήνεται να την έχει μόνο για αναλογική ΕΡΤ -εφ' όσον πιάνει σήμα- καθώς αυτό ακόμη εκπέμπεται σε διάφορες περιοχές. Τότε να την στείλω ανακύκλωση αν κάποιος δεν ενδιαφερθεί άμεσα για ψηφιοποίηση κασετών... Λογικά όμως θα πρέπει να παίζει τα FM. Δεν ξέρω γιατί δεν τα κατάφερα εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiP Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Τότε να την στείλω ανακύκλωση αν κάποιος δεν ενδιαφερθεί άμεσα για ψηφιοποίηση κασετών... Λογικά όμως θα πρέπει να παίζει τα FM. Δεν ξέρω γιατί δεν τα κατάφερα εγώ... Ερώτηση.Λογικά μπορεί να ψηφιοποιήσει κασσέτες τύπου Hi8 και VHS? Edit:Sorry είδα το προηγούμενο post για τις Hi8.Για τις VHS όμως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις