DrLo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Αν θελει κανεις τις ραμ για να τις χρησιμοποιησει το λέει, αλλιως θα γινουν μπρελοκ Εχω ένα πολύ παλιό laptop "spare" που έχει 2 dimaκια , δε θυμάμαι αν έχει 2x256 ή 2x512 ... ούτε καν αν είναι DDR2 θα κοιτάξω και θα σου πω ... αν και δε με πολυκαίει ... κράτα με "χαμηλά" στην λίστα. Με ενδιαφέρουν οι ραμ για μπρελοκ !!! Στέλνω πμ. πως θα βάλεις ram στην κωλότσεπη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Χαρίζεται ένα ασύρματο ποντίκι Silvercrest με μπόλικα κουμπιά κανονικού μεγέθους με βάση που είναι και φορτιστής (παίρνει 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ΑΑΑ). Πότε δουλεύει και πότε όχι (ίσως είναι οι επαφές των μπαταριών, αλλά δεν έχω όρεξη να το ψάξω γιατί δεν με βολεύει στο χέρι κιόλας). Δόθηκε. Τα άλλα που χάριζα πήγαν ανακύκλωση λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Η καρτα ηχου η creative δωθηκε μαζι με τα dongles και το χειριστηριο. Αν θελει κανεις τις ραμ για να τις χρησιμοποιησει το λέει, αλλιως θα γινουν μπρελοκ ευχαριστώ θερμά τον γιωργο για τα πραγματάκια. Το wifi δουλεψε αμέσως μόλις μπήκε στον υπολογιστή πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται δώρο-επιταγή αξίας 20€ για αγορές άνω των 100€ και αφορά αποκλειστικά τον Γερμανό στο The Mall Athens έως και 07/07/2017 Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2017 από veteranos123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Χαρίζεται δώρο-επιταγή αξίας 10€ για αγορές άνω των 50€ και αφορά αποκλειστικά τον Γερμανό στο The Mall Athens έως και 07/07/2017 Όποιος ενδιαφέρεται ας αφήσει πρώτα μήνυμα εδώ και μετά ας στείλει pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoDRiC- Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Xαρίζεται gaming keyboard (kappa, 7 χρόνια είναι δεν είναι ούτε mechanical, απλά κάποτε ήταν gaming), πλήρως λειτουργικό όμως ήταν παρατημένο οπότε έχει μαζέψει βρώμα. Steelseries Shift το μοντέλο, παραλαβή από τον χώρο μου έξω από το μετρό Χολαργός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doctor Who1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Xαρίζεται gaming keyboard (kappa, 7 χρόνια είναι δεν είναι ούτε mechanical, απλά κάποτε ήταν gaming), πλήρως λειτουργικό όμως ήταν παρατημένο οπότε έχει μαζέψει βρώμα. Steelseries Shift το μοντέλο, παραλαβή από τον χώρο μου έξω από το μετρό Χολαργός.Με ενδιαφέρει στέλνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Έχω στην άκρη τα εξής που δεν μου χρειάζονται και ίσως χρειάζεται κάποιος : 1.usb modem router USR 9112 . Ειναι αυτο που έδινε πριν ακριβως 10 χρονια η forthnet αν εκανες adsl double play ! Ειναι χρονια παροπλισμενο αλλα τελευταια φορα δουλευε κανονικα μαζι με το παρακατω : παει για πεταμα 2. Netgear wireless G routerWGR614 ευχαριστω τον Nikos που με απαλλαξε απ τα αχρειαστα 3. το Thomson TG585v7 [το ειχα παρει 15 ευρω απο αγγελια εδω στο ινσομνια πριν 5 χρονια που παροπλισα τα ανωθεν Δεν ξερω αν το επιτρεπουν οι κανονισμοι , ομως θελω να τα χαρισω αν ειναι εφικτο σε καποιον ολα μαζι να ξεμπερδευω και να τον συναντησω στον Πειραια ή το Κερατσίνι . Αποστολές δυσκολο να κανω και δεν συμφερει απ την αποψη πως το τροδοτικο του 1 και 2 ειναι λιγο βαρυ Παντως την τελευταια φορα που τα ειχα στη πριζα δουλευαν ολα ,τωρα αν ...χαλασαν στη ντουλαπα, άγνωστο Θα τα κρατησω λιγες μερες και αν δεν ενδιαφερθει κανεις θα τα βασανίσω οπως ο dexter morgan ή θα τα εναποθεσω σε καδο σκουπιδιων να σερφαρουν οι γατες Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2017 από panosno1com 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Έχω στην άκρη τα εξής που δεν μου χρειάζονται και ίσως χρειάζεται κάποιος : 1.usb modem router USR 9112 . Ειναι αυτο που έδινε πριν ακριβως 10 χρονια η forthnet αν εκανες adsl double play ! Ειναι χρονια παροπλισμενο αλλα τελευταια φορα δουλευε κανονικα μαζι με το παρακατω : 2. Netgear wireless G routerWGR614 3. το Thomson TG585v7 [το ειχα παρει 15 ευρω απο αγγελια εδω στο ινσομνια πριν 5 χρονια που παροπλισα τα ανωθεν Δεν ξερω αν το επιτρεπουν οι κανονισμοι , ομως θελω να τα χαρισω αν ειναι εφικτο σε καποιον ολα μαζι να ξεμπερδευω και να τον συναντησω στον Πειραια ή το Κερατσίνι . Αποστολές δυσκολο να κανω και δεν συμφερει απ την αποψη πως το τροδοτικο του 1 και 2 ειναι λιγο βαρυ Παντως την τελευταια φορα που τα ειχα στη πριζα δουλευαν ολα ,τωρα αν ...χαλασαν στη ντουλαπα, άγνωστο Θα τα κρατησω λιγες μερες και αν δεν ενδιαφερθει κανεις θα τα βασανίσω οπως ο dexter morgan ή θα τα εναποθεσω σε καδο σκουπιδιων να σερφαρουν οι γατες Ψωνίζω το netgear. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Θέλω το thomson. Εκτός και αν αποσυρθεί ο από πάνω για το netgear. (αλήθεια το netgear ποιο version ειναι; Έχει πολλά νομίζω αυτό το μοντέλο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Μεχρι στιγμής μου εχει στείλει pm o ghostrider για το τομσον και περιμενω απαντηση απ τον στατους για το netgear! Οτι γράφει απο κατω ως μοντελο ποσταρα εντιτ : stauts θελεις το netgear τελικα ;Edit2: πρεπει να μου αδειασουν την γωνια ως τις 2 του μηνος,,, Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2017 από panosno1com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα μάγκες, πέρασα μια στα γρήγορα να δώσω 1-2 πραγματάκια. 1. Nvidia GTX 470 1GB, άγνωστης λειτουργικής καταστάσεως, το μόνο που ξέρω είναι ότι την σκόνη την μαζεύει καλά στο ράφι που κάθεται. Να ευχαριστήσω τον Sierra Levin και εδώ για την κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodor77 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Καλησπερα σε ολους-ες .Εχω μια οθονη samsung syngmaster P2770 (χωρις tv καρτα) χωρις τροφοδοτικο .Ανοιγη και δουλευει κανονικα , εκτος το οτι (απο οτι μου ειπε ενας τεχνικος μαλλον εχει θεμα με τον συνχρονισμο , και οταν την πιασει ανα καποια λεπτα αναβοσβηνη )Η περιοχη μου ειναι ημαθια , αλλα αν την θελει καποιος για να την φτιαξει η να πειραματιστη την στελνω με δικα του εξοδα η ερχετε και την περνει .Σε 1 μηνα την πεταω να αδειαζει η αποθηκη . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esem Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Καλησπερα σε ολους-ες . Εχω μια οθονη samsung syngmaster P2770 (χωρις tv καρτα) χωρις τροφοδοτικο . ενδιαφερομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Καλησπερα σε ολους-ες . Εχω μια οθονη samsung syngmaster P2770 (χωρις tv καρτα) χωρις τροφοδοτικο . Ανοιγη και δουλευει κανονικα , εκτος το οτι (απο οτι μου ειπε ενας τεχνικος μαλλον εχει θεμα με τον συνχρονισμο , και οταν την πιασει ανα καποια λεπτα αναβοσβηνη ) Η περιοχη μου ειναι ημαθια , αλλα αν την θελει καποιος για να την φτιαξει η να πειραματιστη την στελνω με δικα του εξοδα η ερχετε και την περνει . Σε 1 μηνα την πεταω να αδειαζει η αποθηκη . Φίλε μου θα μου φαινόταν πολύ χρήσιμη, Σου στέλνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις