Ghost_Rider Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Χαρίζεται ένα ασύρματο ποντίκι Silvercrest με μπόλικα κουμπιά κανονικού μεγέθους με βάση που είναι και φορτιστής (παίρνει 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ΑΑΑ). Πότε δουλεύει και πότε όχι (ίσως είναι οι επαφές των μπαταριών, αλλά δεν έχω όρεξη να το ψάξω γιατί δεν με βολεύει στο χέρι κιόλας). ενδιαφερομαι στελνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 καλοκαιρι ερχεται, καιρος να ξεσκαρταρω και εγω λιγο τα πραγματα μου,και να δωσω πισω και εγω στο φορουμ. ξεκιναω με 4 πραγματακια που τα ειχα εδω διπλα *η κάρτα ειναι απο εδω,σε λινουξ την εχω δουλεψει, απλα μ εβγαζε λιγο παραπανω θορυβο απο οτι ηθελα!, λειτουργικη παντως και ισως καποιος εχει ορεξη να παιξει με τις ρυθμισεις. * τα ακουστικά εχουν μικρο καλώδιο, οποτε θελει είτε προεκταση είτε Mp3 στο υψος της καρδιας *το controller επαιζε παλια,(ειχε και 2ο αλλα χαλασε και το εκοψα) ,καιγομουν trackmania τοτε. τωρα πια ειναι αγνωστη η λειτουργικη του κατασταση Παραλαβη απο Λυκοβρυση, ή απο το Τει αθήνας τις μέρες που ειμαι εκει! Γνωστή η διαδικασια , πρωτα κομμεντ και μετα πμ -πιο παλια ειχα χαρίσει ενα καπέλο δερματινο της ΑΕΚ, τελικα δεν εγινε ποτέ η συναλλαγη γιατι έχασα τα στοιχεια του παραλήπτη,αν ξαναδει το μηνυμα ας μου πει να το στειλω τωρα-18763127_10208872891275696_476892671_n.jpg18763318_10208872891835710_1370128867_n.jpg μαζί με τα παραπάνω (ακομη δεν κανονιστηκε κατι με τα προηγουμενα μέλη) προσθετω και αυτά: 2 καρτες για τηλεοραση,αγνωστη κατάσταση, καποια ειχα παρει απο το φορουμ αλλα δεν εκατσα να ασχοληθω 1 καρτα ήχου,αγνωστη λειτουργικη κατασταση 1 wifi dongle , θελει driver δεν ασχοληθηκα ποτε 1 bluetooth dongle , θελει driver δεν ασχοληθηκα ποτε 2 RAM 512MB 2RX16 PC2-5300S-555-12 ddr2 για laptop 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Με ενδιαφερουν τα wifi k bluetooth καρτα ηχου και χειριστηριο στελνω πμ Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2017 από mourgolukos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Αν ψάχνεις για χαλασμένο Seagate 2.5'' νομίζω έχω έναν κάπου (δε θυμάμαι αν είναι seagate ή WD) ... θα ψάξω το βράδυ και θα ποστάρω μοντέλο. γράφει πάνω momentus 5400.6 WWN : 5000C5001F6E5FAB δε λέει κάπου "thin" από όσο θυμάμαι είναι χαλασμένος αν σου κάνει πες μου να το δοκιμάσω για σιγουριά ότι δεν τον έχω μπερδέψει με κανέναν καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fanistop Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Χαρίζεται το παρακάτω σετάκι http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/927572-s478-set-cpu-mobo-nic/ Περιοχή Κορωπί, συνάντηση στο parking του LIDL Κορωπίου. Στείλτε μου εδώ και PM. Από δευτέρα πάει στην ανακύκλωση αν καποιος το θέλει ας μου στείλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doctor Who1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 μαζί με τα παραπάνω (ακομη δεν κανονιστηκε κατι με τα προηγουμενα μέλη) προσθετω και αυτά: 2 καρτες για τηλεοραση,αγνωστη κατάσταση, καποια ειχα παρει απο το φορουμ αλλα δεν εκατσα να ασχοληθω 1 καρτα ήχου,αγνωστη λειτουργικη κατασταση 1 wifi dongle , θελει driver δεν ασχοληθηκα ποτε 1 bluetooth dongle , θελει driver δεν ασχοληθηκα ποτε 2 RAM 512MB 2RX16 PC2-5300S-555-12 ddr2 για laptop 19441141_10209058510596063_1650453924_n.jpg Με ενδιαφέρουν οι ραμ για μπρελοκ !!! Στέλνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαριζω τα παρακατω... 1. IPhone 3GS (αν θυμάμαι καλα) λειτουργική πλακετα. Είχε καεί η οθόνη του και είχαν φύγει κάτι πινάκια απο την πλακέτα για την σύνδεση στην οθόνη. Αν έχει όρεξη κανεις να ασχοληθεί καλός. 2. Singstar converter για ps2 3 ram ddr2 512mb απο λάπτοπ. Λειτουργικη με λιγες ώρες σχετικα. 4. Κάρτα ήχου trust δεν ξέρω Λειτουργικη κατασταση. Τελευταια φορά δούλευε 5. Πλακέτες απο HDD 6. 2 ddr2 512mb ram για PC και οι αλλες 2 που είναι στην φωτογραφία. 7. x2 καλώδια στην εικόνα 2 8. 4 ή 5 καλώδια απο την εικόνα 1 9. 2 απο αυτό το ανταπτορακι στην εικόνα 3 10. Μεταλλικο προστατευτικό για 120mm και Σίτα για 90mm νομιζω https://flic.kr/s/aHskXAcF5q Post εδώ και μετα pm Αποστολές μονο με ΕΛΤΑ Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2017 από evoracing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Χαριζω τα παρακατω... 1. IPhone 3GS (αν θυμάμαι καλα) λειτουργική πλακετα. Είχε καεί η οθόνη του και είχαν φύγει κάτι πινάκια απο την πλακέτα για την σύνδεση στην οθόνη. Αν έχει όρεξη κανεις να ασχοληθεί καλός. 2. Singstar converter για ps2 3 ram ddr2 512mb απο λάπτοπ. Λειτουργικη με λιγες ώρες σχετικα. 4. Κάρτα ήχου trust δεν ξέρω Λειτουργικη κατασταση. Τελευταια φορά δούλευε 5. Πλακέτες απο HDD 6. 2 ddr2 512mb ram για PC και οι αλλες 2 που είναι στην φωτογραφία. 7. x2 καλώδια στην εικόνα 2 8. 4 ή 5 καλώδια απο την εικόνα 1 9. 2 απο αυτό το ανταπτορακι στην εικόνα 3 10. Μεταλλικο προστατευτικό για 120mm και Σίτα για 90mm νομιζω https://flic.kr/s/aHskXAcF5q Post εδώ και μετα pm Καλησπερα, Ενδιαφερομαι για αυτα ddr2 (2 πανω) για pc αν εχεις καμια πλακετα seagate 2.5αρι Μεταλλικο προστατευτικό για 120mm και Σίτα για 90mm νομιζω 512 so dimm μαζί με τα παραπάνω (ακομη δεν κανονιστηκε κατι με τα προηγουμενα μέλη) Οπως ειπαμε, αν αλλαξει κατι με το αλλο μελος με ενδιαφερει. Αν δεν μπαινει σε 7αρια θα ξαναχαριστει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Από δευτέρα πάει στην ανακύκλωση αν καποιος το θέλει ας μου στείλει. Να προτείνω να χαριστεί σε κανα ειδικό σχολείο κτλ κτλ? Αν θέλετε έχω να δώσω τροφοδοτικό και ψύκτρα (δεν είδα στην φωτογραφία). Αν δεν υπάρχει όρεξη, μπορώ να το φτιάξω εγώ σε σετάκι, αλλά είμαι μακριά (Μυτιλήνη) και Αθήνα υπάρχουν περισσότερα ιδρύματα. Αλλά στην διάθεσή σου, οτιδήποτε για να μην πεταχτεί τσάμπα, είναι κρίμα γιατί κάποιοι δεν έχουν ούτε αυτά. Συνεπώς προτείνω είτε να στείλω εγώ ότι εξαρτήματα χρειάζεται, είτε να σταλεί σε εμένα να το φτιάξω και να το δώσω κάπου Μυτιλήνη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) επειτα απο ξεκαθαρισμα αποθηκης χαριζονται τα εξης: 1. καρτα τηλεορασης PCI Pixelview PlayTV pro, μονο αναλογικα καναλια 2. καρτα ηχου PCI Terratec Aureon 5.1 3. καρτα ηχου PCI Creative Labs Soundblaster CT4810 4. καρτα WiFi PCI Netgear WG311v3 (την ειχα παρει απο τον tigergreg, αλλα δε καταφερα να βρω drivers για win10) 5. τηλεφωνο voip usb turbo-x για κλησεις μεσω skype κλπ 6. Headset Hama HS-55 7. webcam MSI StarCam mini+ 8. mutual induction speaker σαν και Site: αυτο σε πρασινο χρωμα 9. ενδοεπικοινωνια μοτοσυκλετας ενσυρματη Tronic H-3050, κομπλε με τη μοναδα και τα δυο handsfree 10. φορτιστακι αυτοκινητου για αναπτηρα σε usb 5V/1A τα αντικειμενα λειτουργουσαν κανονικα μεχρι που αποθηκευτηκαν Παραλαβη απο την εδρα μου στο Μαρουσι, ή μπορουν να αποσταλουν και σε ολη την Ελλαδα επειτα απο καταθεση των μεταφορικων μεσω PayPal Εκδηλωση ενδιαφεροντος πρωτα σε αυτο το θεμα και μετα με πμ η καταχωρηση εχει μπει και αλλου, οποτε οποιος προλαβει! Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2017 από kakofonixx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 επειτα απο ξεκαθαρισμα αποθηκης χαριζονται τα εξης: 1. καρτα τηλεορασης PCI Pixelview PlayTV pro, μονο αναλογικα καναλια 2. καρτα ηχου PCI Terratec Aureon 5.1 3. καρτα ηχου PCI Creative Labs Soundblaster CT4810 4. καρτα WiFi PCI Netgear WG311v3 (την ειχα παρει απο τον tigergreg, αλλα δε καταφερα να βρω drivers για win10) 5. τηλεφωνο voip usb turbo-x για κλησεις μεσω skype κλπ 6. Headset Hama HS-55 7. webcam MSI StarCam mini+ 8. mutual induction speaker σαν και Site: αυτο σε πρασινο χρωμα 9. ενδοεπικοινωνια μοτοσυκλετας ενσυρματη Tronic H-3050, κομπλε με τη μοναδα και τα δυο handsfree 10. φορτιστακι αυτοκινητου για αναπτηρα σε usb 5V/1A τα αντικειμενα λειτουργουσαν κανονικα μεχρι που αποθηκευτηκαν, βρισκονται στο Μαρουσι, αλλα μπορουν να αποσταλουν και σε ολη την Ελλαδα επειτα απο καταθεση των μεταφορικων μεσω PayPal Εκδηλωση ενδιαφεροντος πρωτα σε αυτο το θεμα και μετα με πμ η καταχωρηση εχει μπει και αλλου, οποτε οποιος προλαβει! Αν δεν ενδιαφερετε καποιος πολυ, με ενδιαφερει η ενδοεπικοινωνια μοτοσυκλετας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 επειτα απο ξεκαθαρισμα αποθηκης χαριζονται τα εξης: 1. καρτα τηλεορασης PCI Pixelview PlayTV pro, μονο αναλογικα καναλια 2. καρτα ηχου PCI Terratec Aureon 5.1 3. καρτα ηχου PCI Creative Labs Soundblaster CT4810 4. καρτα WiFi PCI Netgear WG311v3 (την ειχα παρει απο τον tigergreg, αλλα δε καταφερα να βρω drivers για win10) 5. τηλεφωνο voip usb turbo-x για κλησεις μεσω skype κλπ 6. Headset Hama HS-55 7. webcam MSI StarCam mini+ 8. mutual induction speaker σαν και Site: αυτο σε πρασινο χρωμα 9. ενδοεπικοινωνια μοτοσυκλετας ενσυρματη Tronic H-3050, κομπλε με τη μοναδα και τα δυο handsfree 10. φορτιστακι αυτοκινητου για αναπτηρα σε usb 5V/1A τα αντικειμενα λειτουργουσαν κανονικα μεχρι που αποθηκευτηκαν, βρισκονται στο Μαρουσι, αλλα μπορουν να αποσταλουν και σε ολη την Ελλαδα επειτα απο καταθεση των μεταφορικων μεσω PayPal Εκδηλωση ενδιαφεροντος πρωτα σε αυτο το θεμα και μετα με πμ η καταχωρηση εχει μπει και αλλου, οποτε οποιος προλαβει! Με ενδιαφερει το 7 (webcam)! Εαν δεν εχει δοθει ηδη Υπο προϋποθεσεις και το 4, εαν τα workaround που υπαρχουν στο ιντερνετ λειτουργουν! (σε τετοια περιπτωση ισως να μη τη δωσεις κιολας ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roybatty Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 5. τηλεφωνο voip usb turbo-x για κλησεις μεσω skype κλπ 8. mutual induction speaker σαν και Site: αυτο σε πρασινο χρωμα Εκδηλωση ενδιαφεροντος πρωτα σε αυτο το θεμα και μετα με πμ η καταχωρηση εχει μπει και αλλου, οποτε οποιος προλαβει! Θα ήθελα αυτά τα 2 αν είναι δυνατόν.Στέλνω πμ. Επίσης,χαρίζω σκληρό δίσκο Maxtor 80GB SATA.To HD Sentinel βγάζει ότι έχει 3 bad sectors που έχουν πάει στο spare area και το surface test το περνάει κανονικά.Παράδοση Θεσσαλονίκη κέντρο.Μπορεί να γίνει και αποστολή με κατάθεση μεταφορικών στο paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 επειτα απο ξεκαθαρισμα αποθηκης χαριζονται τα εξης: 1. καρτα τηλεορασης PCI Pixelview PlayTV pro, μονο αναλογικα καναλια 2. καρτα ηχου PCI Terratec Aureon 5.1 3. καρτα ηχου PCI Creative Labs Soundblaster CT4810 4. καρτα WiFi PCI Netgear WG311v3 (την ειχα παρει απο τον tigergreg, αλλα δε καταφερα να βρω drivers για win10) 5. τηλεφωνο voip usb turbo-x για κλησεις μεσω skype κλπ 6. Headset Hama HS-55 7. webcam MSI StarCam mini+ 8. mutual induction speaker σαν και Site: αυτο σε πρασινο χρωμα 9. ενδοεπικοινωνια μοτοσυκλετας ενσυρματη Tronic H-3050, κομπλε με τη μοναδα και τα δυο handsfree 10. φορτιστακι αυτοκινητου για αναπτηρα σε usb 5V/1A τα αντικειμενα λειτουργουσαν κανονικα μεχρι που αποθηκευτηκαν Παραλαβη απο την εδρα μου στο Μαρουσι, ή μπορουν να αποσταλουν και σε ολη την Ελλαδα επειτα απο καταθεση των μεταφορικων μεσω PayPal Εκδηλωση ενδιαφεροντος πρωτα σε αυτο το θεμα και μετα με πμ η καταχωρηση εχει μπει και αλλου, οποτε οποιος προλαβει! 5 + 8 κρατημενα για τον roybatty 9 κρατημενo για τον serdakis 7 κρατημενo για τον tommybertsen 4 κρατημενο για μενα μπας και δουλεψει μετα τις συμβουλες του serdakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 μαζί με τα παραπάνω (ακομη δεν κανονιστηκε κατι με τα προηγουμενα μέλη) προσθετω και αυτά: 2 καρτες για τηλεοραση,αγνωστη κατάσταση, καποια ειχα παρει απο το φορουμ αλλα δεν εκατσα να ασχοληθω 1 καρτα ήχου,αγνωστη λειτουργικη κατασταση 1 wifi dongle , θελει driver δεν ασχοληθηκα ποτε 1 bluetooth dongle , θελει driver δεν ασχοληθηκα ποτε 2 RAM 512MB 2RX16 PC2-5300S-555-12 ddr2 για laptop 19441141_10209058510596063_1650453924_n.jpg Η καρτα ηχου η creative δωθηκε μαζι με τα dongles και το χειριστηριο. Αν θελει κανεις τις ραμ για να τις χρησιμοποιησει το λέει, αλλιως θα γινουν μπρελοκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις