iPnos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 2. Laptop IBM R50e, με 1.5GB ram και 80GB σκληρό. Τελευταία φορά που τσέκαρα, του είχα ρίξει windows 7 πάνω. Δουλεύει κανονικά αλλά θέλει αλλαγή μπαταρία CMOS, γιατί είναι άδεια, και χρειάζεται κάθε φορά πριν το boot να μπαίνει ημερομηνία και ώρα γιατί κάνει reset. Παραδόξως, η περίπου 15 χρονών μπαταρία του, κρατάει φόρτιση και του δίνει αυτονομία, αλλά δεν έχω κάτσει να δω για πόση ώρα. Νote: Δεν στέλνω εκτός Αθηνών αυτή την περίοδο, γιατί δουλεύω non-stop. Δηλώνω ζωηρό ενδιαφέρον, έχεις PM!
Fanistop Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 1. Nvidia GTX 470 1GB, άγνωστης λειτουργικής καταστάσεως, το μόνο που ξέρω είναι ότι την σκόνη την μαζεύει καλά στο ράφι που κάθεται. Δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον αν δεν κατσει με τον προηγούμενο.
haris_216 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 .................................................... . Laptop IBM R50e, με 1.5GB ram και 80GB σκληρό. Τελευταία φορά που τσέκαρα, του είχα ρίξει windows 7 πάνω. Δουλεύει κανονικά αλλά θέλει αλλαγή μπαταρία CMOS, γιατί είναι άδεια, και χρειάζεται κάθε φορά πριν το boot να μπαίνει ημερομηνία και ώρα γιατί κάνει reset. Παραδόξως, η περίπου 15 χρονών μπαταρία του, κρατάει φόρτιση και του δίνει αυτονομία, αλλά δεν έχω κάτσει να δω για πόση ώρα. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν κάτσει η φάση με τον συνφορουμίτη που προηγήθηκε, δηλώνω κι εγώ το ενδιαφέρον μου
Invader Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα μάγκες, πέρασα μια στα γρήγορα να δώσω 1-2 πραγματάκια. 1. Nvidia GTX 470 1GB, άγνωστης λειτουργικής καταστάσεως, το μόνο που ξέρω είναι ότι την σκόνη την μαζεύει καλά στο ράφι που κάθεται. 2. Laptop IBM R50e, με 1.5GB ram και 80GB σκληρό. Τελευταία φορά που τσέκαρα, του είχα ρίξει windows 7 πάνω. Δουλεύει κανονικά αλλά θέλει αλλαγή μπαταρία CMOS, γιατί είναι άδεια, και χρειάζεται κάθε φορά πριν το boot να μπαίνει ημερομηνία και ώρα γιατί κάνει reset. Παραδόξως, η περίπου 15 χρονών μπαταρία του, κρατάει φόρτιση και του δίνει αυτονομία, αλλά δεν έχω κάτσει να δω για πόση ώρα. Νote: Δεν στέλνω εκτός Αθηνών αυτή την περίοδο, γιατί δουλεύω non-stop. Ενδιαφέρομαι για το Νο 2 αν δεν το πάρει ο παραπάνω.
mourgolukos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα μάγκες, πέρασα μια στα γρήγορα να δώσω 1-2 πραγματάκια. 1. Nvidia GTX 470 1GB, άγνωστης λειτουργικής καταστάσεως, το μόνο που ξέρω είναι ότι την σκόνη την μαζεύει καλά στο ράφι που κάθεται. 2. Laptop IBM R50e, με 1.5GB ram και 80GB σκληρό. Τελευταία φορά που τσέκαρα, του είχα ρίξει windows 7 πάνω. Δουλεύει κανονικά αλλά θέλει αλλαγή μπαταρία CMOS, γιατί είναι άδεια, και χρειάζεται κάθε φορά πριν το boot να μπαίνει ημερομηνία και ώρα γιατί κάνει reset. Παραδόξως, η περίπου 15 χρονών μπαταρία του, κρατάει φόρτιση και του δίνει αυτονομία, αλλά δεν έχω κάτσει να δω για πόση ώρα. Νote: Δεν στέλνω εκτός Αθηνών αυτή την περίοδο, γιατί δουλεύω non-stop. Γαμώτο έφτιαχνα σπέσιαλ ομελέτα και δεν την είδα την δημοσίευση . Δηλώνω ενδιαφέρον και για τα 2 και ότι κάτσει
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Γαμώτο έφτιαχνα σπέσιαλ ομελέτα και δεν την είδα την δημοσίευση . Δηλώνω ενδιαφέρον και για τα 2 και ότι κάτσει ..από κάπου χάνεις και από κάπου κερδίζεις Εγώ έκανα μια καρμπονάρα στα γρήγορα γιατί βαριόμουν να κάνω κάτι πιο πολύπλοκο.
serdakis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 2. Laptop IBM R50e, με 1.5GB ram και 80GB σκληρό. Τελευταία φορά που τσέκαρα, του είχα ρίξει windows 7 πάνω. Δουλεύει κανονικά αλλά θέλει αλλαγή μπαταρία CMOS, γιατί είναι άδεια, και χρειάζεται κάθε φορά πριν το boot να μπαίνει ημερομηνία και ώρα γιατί κάνει reset. Παραδόξως, η περίπου 15 χρονών μπαταρία του, κρατάει φόρτιση και του δίνει αυτονομία, αλλά δεν έχω κάτσει να δω για πόση ώρα. Νote: Δεν στέλνω εκτός Αθηνών αυτή την περίοδο, γιατί δουλεύω non-stop. Αν δεν με τους υπολοιπους 10. δηλωνω ενδιαφερον
Sheogorath Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται εισητήριο Aegean θεσσαλονίκη-Αθήνα για Wed 21 Jun 14:45 Thessaloniki - 15:35 Athens Το όνομα αλλάζει με μικρή χρέωση. Εγώ μόλις γύρισα απο το συνέδριο που άλλαξε δυστυχώς ημερομηνία και έβγαλα για άλλη πτήση. Edit παλιότερα τουλάχιστον άλλαζε, από όσο γνωρίζω ακομα γίνεται. Δεν το έψαξα γιατί χθες γύρισα λίγο πριν το ποστάρω και μέχρι πριν λίγο κοιμόμουν. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2017 από Sheogorath 2
paylidis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Επειδη δε βλέπω κινητικότητα κινω λίγο τα νήματα. Χαρίζεται το νουμερο 8 απο εδω 1
MessengerOfGood Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Χαρίζεται ένα ασύρματο ποντίκι Silvercrest με μπόλικα κουμπιά κανονικού μεγέθους με βάση που είναι και φορτιστής (παίρνει 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ΑΑΑ). Πότε δουλεύει και πότε όχι (ίσως είναι οι επαφές των μπαταριών, αλλά δεν έχω όρεξη να το ψάξω γιατί δεν με βολεύει στο χέρι κιόλας).
serdakis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Επειδη δε βλέπω κινητικότητα κινω λίγο τα νήματα. Χαρίζεται το νουμερο 8 απο εδω Ενδιαφερομαι για τον δισκο. Εχω ενα momentus thin με καμμενη πλακετα μαλλον. Λες να κανω δουλεια?
paylidis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Επειδη δε βλέπω κινητικότητα κινω λίγο τα νήματα. Χαρίζεται το νουμερο 8 απο εδω Παραμενει διαθέσιμος, να επισημάνω οτι ειναι μαρκας Samsung
DrLo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Ενδιαφερομαι για τον δισκο. Εχω ενα momentus thin με καμμενη πλακετα μαλλον. Λες να κανω δουλεια? Αν ψάχνεις για χαλασμένο Seagate 2.5'' νομίζω έχω έναν κάπου (δε θυμάμαι αν είναι seagate ή WD) ... θα ψάξω το βράδυ και θα ποστάρω μοντέλο.
iPnos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Ευχαριστώ και δημόσια το φίλο Sierra Levin για το laptop! 1
Tsino Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Χαρίζεται το παρακάτω σετάκι http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/927572-s478-set-cpu-mobo-nic/ Περιοχή Κορωπί, συνάντηση στο parking του LIDL Κορωπίου. Στείλτε μου εδώ και PM. Αποσύρω το ενδιαφέρον. Ευχαριστώ το Fani
Προτεινόμενες αναρτήσεις