eikosi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Έχω έναν εκτυπωτή canon pixma iP7250 ο οποίος είχε βλάβη με διαρροή στα μελάνια, επισκευάστηκε από γνωστό μου αλλά δεν τον έχω βάλει από τότε σε λειτουργία και δεν γνωρίζω καν αν δουλεύει ή όχι. Υπάρχει στην συσκευασία του αλλά λείπουν καλώδια κλπ. Από ότι είδα κοστίζει περίπου 60€ καινούριος, αν κάποιος τον θέλει έστω για ανταλλακτικά ας στείλει πμ.
serdakis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 To Dell Εφυγε σε διπλανο forum απο μελος που ειχε εκδηλωσει ενδιαφερον απο πιο παλια αλλα δεν ειχε παραλαβει
redhotstef Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Ακυρο το ενδιαφέρον για το dell τελικα :Ρ Έχω μια οθονη αν ενδιαφέρετε καποιος, από τις παλιες (για pc) με vga και dvi θυρες. Ανοίγει κανονικά αλλα εχει σπασει το panel σε δυο σημεία και ως αποτέλεσμα εχει δυο μαυρες κουκιδες (οχι δεν ειναι καμμένα pixels...) Μοντελο: mitsubishi diamondpoint nx76lcd Οποιος θέλει περαιτέρω πληροφορίες, φωτογραφίες κτλ...στέλνει μήνυμα. Παραλαβή μονο απο Βύρωνα, δεν ασχολούμαι με αποστολες (να σημειωθεί οτι υπαρχει μονο η οθονη και καλώδιο τροφοδοσίας, τη βαση την έβαλα σε μια άλλη οθονη) Ευχαριστώ Ενδιαφερομαι για την οθονη! Εχω εναν υπολογιστη με windows xp απο το 2004 δεν θυμαμαι μαρκα, τον εχω παρατημενο επειδη η οθονη που ειχα για αυτον, την χρησιμοποιω σε ενα λαπτοπ σαν εξωτερικη καθως η δικη του εχει χαλασει, κατι με το ινβερτερ μας ειχαν πει φταιει. Ελπιζω μονο να μην χρειαζεται η βαση για να λειτουργησει.
orderlover Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Η θήκη το χωράει άνετα βάση μεγέθους οθόνης. Είναι για κινητό μέχρι 4" Οπότε όλα αυτά που ζήτησες δικά σου. Στείλε μου σε pm τα στοιχεία σου. Σε ευχαριστώ Στέλιο για τον κόπο που έκανες να μου τα στείλεις, παρέλαβα και όλα καλά! 1
redhotstef Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Ενδιαφερομαι για την οθονη! Εχω εναν υπολογιστη με windows xp απο το 2004 δεν θυμαμαι μαρκα, τον εχω παρατημενο επειδη η οθονη που ειχα για αυτον, την χρησιμοποιω σε ενα λαπτοπ σαν εξωτερικη καθως η δικη του εχει χαλασει, κατι με το ινβερτερ μας ειχαν πει φταιει. Ελπιζω μονο να μην χρειαζεται η βαση για να λειτουργησει. Ακυρο απο εμενα για το ενδιαφερον, δεν εχω καλωδιο συνδεσης υπολογιστη και οθονης δευτερο οποτε δεν θα μπορεσω να τη χρησιμοποιησω. Ευχαριστω για τη κινηση.
MessengerOfGood Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Χαρίζεται σταθερό επιτραπέζιο τηλέφωνο Panasonic. Πρέπει να λειτουργεί κανονικά. Δεν είναι με οθόνη οπότε δεν έχει και αναγνώριση κλήσης.Επίσης μια κούτα μεσαίου μεγέθους με διάφορα υλικά PC όπως καλώδια IDE, καλώδια VGA κλπ...
ssof Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Έχω έναν εκτυπωτή canon pixma iP7250 ο οποίος είχε βλάβη με διαρροή στα μελάνια, επισκευάστηκε από γνωστό μου αλλά δεν τον έχω βάλει από τότε σε λειτουργία και δεν γνωρίζω καν αν δουλεύει ή όχι. Υπάρχει στην συσκευασία του αλλά λείπουν καλώδια κλπ. Από ότι είδα κοστίζει περίπου 60€ καινούριος, αν κάποιος τον θέλει έστω για ανταλλακτικά ας στείλει πμ. Ευχαριστώ @eikosi για τον Printer !!!! 1
MessengerOfGood Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Επειδή μπορεί να ενδιαφέρουν κάποιον, χαρίζονται τα παρακάτω: CASIO Scientific Calculator fx-68. Έχει πρόβλημα η οθόνη: δεν δείχνει κάποια pixel και δεν φταίει η μπαταρία. Παίρνει 2 AG10. Calculator Qualitron (μάλλον δουλεύει αλλα δεν είμαι σίγουρος). Θυροτηλέφωνο (η συσκευή που μπαίνει μέσα στο διαμέρισμα) Ασύρματο πληκτρολόγιο Microsoft χωρίς τον δέκτη που μπαίνει στην USB θύρα του PC. Σετ 2 μεγαφωνάκια από τηλεόραση (είναι πιασμένα πρόσωπο με πρόσωπο για να μη χτυπηθεί) Βεντούζα για σύνδεση παλιού τηλεφώνου με κάποιο ενισχυτικό. Μονό καρφί 3,5 Μικρόφωνο Digital pedometer. Με ροδάκι μετράει απόσταση κατα μήκος οποιασδήποτε γραμμής. Έχει και υπολογιστηράκι και φωτάκι ! Φορτιστής αυτοκινήτου για πολλά παλιά κινητά (όχι USB) 2 set ακουστικών με μικρό καρφί (όχι 3,5, νομίζω 2,5) Φωτογραφική compact Kodak για φιλμ.
111111 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Επειδή μπορεί να ενδιαφέρουν κάποιον, χαρίζονται τα παρακάτω: CASIO Scientific Calculator fx-68. Έχει πρόβλημα η οθόνη: δεν δείχνει κάποια pixel και δεν φταίει η μπαταρία. Παίρνει 2 AG10. Calculator Qualitron (μάλλον δουλεύει αλλα δεν είμαι σίγουρος). Θυροτηλέφωνο (η συσκευή που μπαίνει μέσα στο διαμέρισμα) Ασύρματο πληκτρολόγιο Microsoft χωρίς τον δέκτη που μπαίνει στην USB θύρα του PC. Σετ 2 μεγαφωνάκια από τηλεόραση (είναι πιασμένα πρόσωπο με πρόσωπο για να μη χτυπηθεί) Βεντούζα για σύνδεση παλιού τηλεφώνου με κάποιο ενισχυτικό. Μονό καρφί 3,5 Μικρόφωνο Digital pedometer. Με ροδάκι μετράει απόσταση κατα μήκος οποιασδήποτε γραμμής. Έχει και υπολογιστηράκι και φωτάκι ! Φορτιστής αυτοκινήτου για πολλά παλιά κινητά (όχι USB) 2 set ακουστικών με μικρό καρφί (όχι 3,5, νομίζω 2,5) Φωτογραφική compact Kodak για φιλμ. μήπως έχεις το μοντέλο του Ασύρματο πληκτρολόγιο Microsoft; έχω ένα παλιό που μου κάνει νούμερα, μήπως ταιριάζει αυτό
odystam Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Επειδή μπορεί να ενδιαφέρουν κάποιον, χαρίζονται τα παρακάτω: CASIO Scientific Calculator fx-68. Έχει πρόβλημα η οθόνη: δεν δείχνει κάποια pixel και δεν φταίει η μπαταρία. Παίρνει 2 AG10. Calculator Qualitron (μάλλον δουλεύει αλλα δεν είμαι σίγουρος). Θυροτηλέφωνο (η συσκευή που μπαίνει μέσα στο διαμέρισμα) Ασύρματο πληκτρολόγιο Microsoft χωρίς τον δέκτη που μπαίνει στην USB θύρα του PC. Σετ 2 μεγαφωνάκια από τηλεόραση (είναι πιασμένα πρόσωπο με πρόσωπο για να μη χτυπηθεί) Βεντούζα για σύνδεση παλιού τηλεφώνου με κάποιο ενισχυτικό. Μονό καρφί 3,5 Μικρόφωνο Digital pedometer. Με ροδάκι μετράει απόσταση κατα μήκος οποιασδήποτε γραμμής. Έχει και υπολογιστηράκι και φωτάκι ! Φορτιστής αυτοκινήτου για πολλά παλιά κινητά (όχι USB) 2 set ακουστικών με μικρό καρφί (όχι 3,5, νομίζω 2,5) Φωτογραφική compact Kodak για φιλμ. Θα με ενδιέφερε το μικρόφωνο, ξερουμε μηπως μοντελο? Επισης καποιο καλώδιο vga θα ηταν χρήσιμο, αν παρω θα το δώσω μαζι με την οθονη που δινω και μάλλον στο μέλος που ειχε ενδιαφερθεί τη προηγούμενη μερα. 1
HILL.K Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Ακυρο το ενδιαφέρον για το dell τελικα :Ρ Έχω μια οθονη αν ενδιαφέρετε καποιος, από τις παλιες (για pc) με vga και dvi θυρες. Ανοίγει κανονικά αλλα εχει σπασει το panel σε δυο σημεία και ως αποτέλεσμα εχει δυο μαυρες κουκιδες (οχι δεν ειναι καμμένα pixels...) Μοντελο: mitsubishi diamondpoint nx76lcd Οποιος θέλει περαιτέρω πληροφορίες, φωτογραφίες κτλ...στέλνει μήνυμα. Παραλαβή μονο απο Βύρωνα, δεν ασχολούμαι με αποστολες (να σημειωθεί οτι υπαρχει μονο η οθονη και καλώδιο τροφοδοσίας, τη βαση την έβαλα σε μια άλλη οθονη) Ευχαριστώ με ενδιαφερει η οθόνη!! στελνω πμ!
MessengerOfGood Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 μήπως έχεις το μοντέλο του Ασύρματο πληκτρολόγιο Microsoft; έχω ένα παλιό που μου κάνει νούμερα, μήπως ταιριάζει αυτό Μακάρι να σου κάνει. Είναι το Microsoft Wireless Keyboard 800 (model WUG1008) Διαθέσιμα για χάρισμα μια σειρά νομικά βιβλία "Επιθεώρηση Δικαίου Κοινωνικής Ασφάλισης" 1998-2007 (10 τόμοι). Δερματόδετοι, κανουν ωραίο ντεκόρ Θα με ενδιέφερε το μικρόφωνο, ξερουμε μηπως μοντελο? Επισης καποιο καλώδιο vga θα ηταν χρήσιμο, αν παρω θα το δώσω μαζι με την οθονη που δινω και μάλλον στο μέλος που ειχε ενδιαφερθεί τη προηγούμενη μερα. Το μικρόφωνο δεν γράφει επάνω μοντέλο. Προφανώς θα είναι από κάποιο παλιό μαγνητόφωνο. Τελικα το μόνο καλώδιο VGA που έχει η κούτα είναι καλώδιο ΠΡΟΕΚΤΑΣΗΣ VGA βαρέως τύπου. Τα άλλα είναι καλώδια DVI, Centronics και εσωτερικά IDE. H κούτα θέλω να φύγει όλη μαζί σε κάποιον που μαστορεέυει παλιά PC. Επίσης βρήκα και ένα ζευγάρι ισχυρούς μαγνήτες από μεγάφωνα (βλ. φωτό). Διαθέσιμοι και αυτοί... 1
vasilissss456 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 χαριζεται κωδικος για αγορα σ8 στα 679 η s8+ sta 779 σε καταστηματα γερμανος η cosmote μιας και δεν θα μπορεσω να τον χρησιμοποιήσω μεχρι 30-6
tigergreg Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Χαρίζονται τα παρακάτω στην φωτό Όλα είναι καινούργια και 100% λειτουργικά. Αθήνα είμαι αλλά λογω δουλειάς όχι συναντησεις κάνω απόστολη όπου θέλετε. Μονο Μέχρι 3 αντικείμενα ανά μέλος!! Είναι καλής ανάλυσης η φωτογραφία κάντε ζουμ και πείτε μου τι θέλετε! (Αν δεν καταλάβετε κατι τι είναι ρωτήστε με σε pm) Όποιος προλαβειιιι Παρελαβα ευχαριστω πολυ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις