άδικος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Και ποια συσκευή βγάζει εικόνα σε 3.5mm jack? Anyway, απορία το έχω, αλλά είμαι offtopic. Πλέον όλες οι μοντέρνες συσκευές (πχ smart TV's) καταργούν το RCA και χρησιμοποιούν το 3.5mm
Doctor Who1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ο σκληρός δίσκος μαζί με κάποια άλλα κομμάτια που βρήκα δόθηκαν στον Doctor Who1.Ευχαριστώ θερμά τον FallenGod για το σκληρό και τα άλλα μικροπράγματα. Ήδη ξεκίνησα να χαλάω για να φτιάξω
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 χαρίζετε το συγκεκριμένο σομπακι υγραερίου .παραλαβή από την περιοχή μου μόνο νεο ηρακλειο ! δόθηκε στον azografos
azografos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 δόθηκε στον azografos Παραλήφθηκε remotely από τον azografos Γιάννη σ' ευχαριστώ πολύ !
VonLoutsos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ευχαριστώ πολύ τον Ανδρέα (Sheogorath) για την αποστολή της GPU προς ανάσταση του παλιού PC . Η σειρά μου να την αναστήσω. 1
serdakis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 ΧΑΡΙΖΩ τα εξης Θηκες (αριστερα) galaxy note2(θέλουν πλύσιμο ) Οι δεξιες ειναι και αυτες απο το Note αλλα δεν ξερω απο ποιο. Κουτι υπολογιστη με μητρικη P4 αγνωστης καταστασης Στελνω και εκτος. Περιοχη Αθηνα
dklovedoctor Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Έμειναν: - Δύο αναλογικές κάρτες τηλεόρασης άγνωστης λειτουργικής κατάστασης μάρκας LifeView και Chronos - Κάμερα για PC λειτουργική μάρκας NGS (είναι παλαιάς τεχνολογίας και λειτουργεί μόνο σε XP και πίσω από ότι θυμάμαι) Έφυγαν: - Μικρόφωνο για PC λειτουργικό μάρκας Rainbow (https://postimg.org/image/e8zjjq66d/) (θα σταλεί στο μέλος THD) - Δύο backplates για μητρικές (https://postimg.org/image/a0kft7vib/) (στο μέλος tigergreg) - Ένα CD και ένα DVD με βουρτσάκι για καθαρισμό κεφαλής μάρκας TnB (στο μέλος tigergreg) - Δύο ανιχνευτές πλαστών χαρτονομισμάτων μάκας Telco (στο μέλος tigergreg) καλημέρα ενδιαφέρομαι για την κάμερα ευχαριστώ
odystam Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 ΧΑΡΙΖΩ τα εξης Θηκες (αριστερα) galaxy note2(θέλουν πλύσιμο ) Οι δεξιες ειναι και αυτες απο το Note αλλα δεν ξερω απο ποιο. Κουτι υπολογιστη με μητρικη P4 αγνωστης καταστασης Στελνω και εκτος. Περιοχη Αθηνα Ενδιαφέρομαι, στελνω πμ
krami Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 @serdakis ποιο μοντελο ειναι αυτο το DELL; optiplex gx620
111111 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ενδιαφέρομαι, στελνω πμ άμα δεν το έχεις κλείσει το dell το θέλω για ένα φίλο μου στο χωριό που δεν έχει στον ήλιο μοίρα (αλλά θέλει ιντερνετ από το wifi του Δήμου!)...έχω και κάποια ανταλλακτικά να του προσθέσω
mourgolukos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 αν δεν κάτσει με κανέναν το dell θα το ήθελα αν είναι να πάει για σκουπίδια
Fanistop Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ενδιαφέρομαι, στελνω πμ Στέλω και εγώ για το DELL .
serdakis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Παιδια ειναι μονο η μητρικη πανω, και τιποτα αλλο. Επομενως οποιος ενδιαφερετε ας στειλει ΠΜ. Προς το παρων εχουν στειλει με σειρα μονο οι odystam και ο Fanistop Χρονικα εχει προτεραιότητα μελος απο αλλο site γιατι το κουτι το εχω βαλει 2-3 εβδομαδες τωρα @serdakis ποιο μοντελο ειναι αυτο το DELL; Foxconn LS-36 ειναι η μητρικη 1
odystam Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Ακυρο το ενδιαφέρον για το dell τελικα :Ρ Έχω μια οθονη αν ενδιαφέρετε καποιος, από τις παλιες (για pc) με vga και dvi θυρες. Ανοίγει κανονικά αλλα εχει σπασει το panel σε δυο σημεία και ως αποτέλεσμα εχει δυο μαυρες κουκιδες (οχι δεν ειναι καμμένα pixels...) Μοντελο: mitsubishi diamondpoint nx76lcd Οποιος θέλει περαιτέρω πληροφορίες, φωτογραφίες κτλ...στέλνει μήνυμα. Παραλαβή μονο απο Βύρωνα, δεν ασχολούμαι με αποστολες (να σημειωθεί οτι υπαρχει μονο η οθονη και καλώδιο τροφοδοσίας, τη βαση την έβαλα σε μια άλλη οθονη) Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις