Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Off topic...

Αλλα δεν κρατηθηκα...από πότε ένα firmware update αποτελεί γιατρειά σε "...έκανε τσαφ και μύρισε...";

:D

Τυχαίνει. Το έπαθα με ρουτερ αυτό :P 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα,χαρίζεται το παρακάτω σετακι s478, χωρίς case

MOBO: ECS 648FX-A2 Rev. 1.0

CPU: PENTIUM 4 SL6WU 3Ghz/512K/800 HT & Cooler INTEL

RAM: 256MB DDR400

GPU: V9250/TD 128MB GeForce FX 5200

PSU: Q Tec 500W Big Fan**Κρατήμενο για το μέλος mourgolukos

Προφανώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας,με προϋπόθεση τη παραλαβή από Πειραια λόγω όγκου :)

Να ευχαριστήσω το φίλο Γιώργο για το σετακι..

Το σένιαρα με ένα παλιό τροφοδοτικό, έριξα και 1GB μνήμη που είχα και 

πλέον τρέχει σφαιράτο με lubuntu και θα δωθεί σε φίλο που έχει ανάγκη  

• Like 3

Αν δεν το παρει το παλικαρι που δηλωσε απο πανω δηλωνω και εγω . Το πατρικο μου ειναι 40 Εκκλησιες ειμαστε κοντα !

δεν το πήρε τελικά.

Υπάρχει ακόμα σου στέλνω.

Ξαναχαριζω το dell 1545 που ειχα παραλαβει απο ενα συμφορουμητη εδω μεσα πριν απο μια εβδομαδα περιπου.

Απο το λιγο που το εψαξα, δεν καταφερα να βγαλω ακρη, μου εσπασε τα νευρα και το δινω οπως το παρελαβα. Να πω πως ερχεται χωρις μνημη ραμ και καρτα ασυρματου δικτυου,δισκο και tray καθως και τροφοδοτικο, αλλα εχει τον επεξεργαστη του πανω. Ειναι η εκδοση με την hd 4330 καρτα γραφικων.

Λογω της σφαγης που ειχε γινει οταν μπηκε πρωτη φορα η αγγελια, μετα απο μερικες μερες θα κανω τυχαια κληρωση για τους ενδιαφερομενους. Για να παρετε μερος στην κληρωση, απαραιτητα μηνυμα εδω στο νημα, και προσωπικο μηνυμα σε μενα για να εχω μια λιστα με τα ονοματα

Αποστολες δεν κανω, απο αθηνα μονο

Εως τωρα, ενδιαφέρον έχει δηλώσει μόνο ο Link.png Site: georgescreta

Τετάρτη κλείνει η κλήρωση, και αν δεν εχουν συμπληρωθεί 5 ενδιαφερόμενοι, ο πρώτος που δήλωσε ενδιαφέρον το παίρνει. 

Ευχαριστώ

Χαριζω εναν επεξεργαστη AMD Sempron 2800Ghz αλλα χωρις την ψυκτρα του αυτη θα μπει αγγελια 5 ευρω η θα την κρατησω μηπως την χρειαστω αργοτερα.

Παραλαβη μονο απο το Σπιτι μου στο Περιστερι-Χρυσουπολη.

αν είναι ο sempron 145 με ενδιαφέρει

Τετάρτη κλείνει η κλήρωση, και αν δεν εχουν συμπληρωθεί 5 ενδιαφερόμενοι, ο πρώτος που δήλωσε ενδιαφέρον το παίρνει. 

Ευχαριστώ

εχω εκδηλωσει κι εγω ενδιαφερον δημοσια και εχω στειλει και πμ. επικοινωνησα με τον sierra levin και μου ειπε οτι υπαρχει η δυνατοτητα να παραλαβει για μενα αν βγω στην κληρωση

εχω εκδηλωσει κι εγω ενδιαφερον δημοσια και εχω στειλει και πμ. επικοινωνησα με τον sierra levin και μου ειπε οτι υπαρχει η δυνατοτητα να παραλαβει για μενα αν βγω στην κληρωση

και σου απάντησα, δίχως να λάβω απάντηση είτε από σένα είτε από τον SierraLevin.

Αν κανονισεις με καποιον να το παραλαβει απο μενα κ να στο στειλει κανενα προβλημα, σε βαζω στην λιστα

Εαν και εφόσον έχω θετική απάντηση από SierraLevin ότι θα αναλάβει την αποστολή, μπαίνεις n1 στην λίστα μιας και το ζήτησες πρώτος

Χαριζω εναν επεξεργαστη AMD Sempron 2800Ghz αλλα χωρις την ψυκτρα του αυτη θα μπει αγγελια 5 ευρω η θα την κρατησω μηπως την χρειαστω αργοτερα.

Παραλαβη μονο απο το Σπιτι μου στο Περιστερι-Χρυσουπολη.

Κρατημενος για τον Μουργουκος

και σου απάντησα, δίχως να λάβω απάντηση είτε από σένα είτε από τον SierraLevin.

Αν κανονισεις με καποιον να το παραλαβει απο μενα κ να στο στειλει κανενα προβλημα, σε βαζω στην λιστα
Εαν και εφόσον έχω θετική απάντηση από SierraLevin ότι θα αναλάβει την αποστολή, μπαίνεις n1 στην λίστα μιας και το ζήτησες πρώτος
βάλε κι εμένα στην κλήρωση αν θες, μια και έχω μνήμες κλπ, να πειραματιστώ κι εγώ. Ευχαριστώ.

Δεν με βαζεις και μενα στην κληρωση;

Ευχαριστώ

Λιστα κλήρωσης ως τώρα:

1. georgescreta

2. 111111

3. LLLEFTERIS

(4. esem - αν στείλει πμ)

Ξαναχαριζω το dell 1545 που ειχα παραλαβει απο ενα συμφορουμητη εδω μεσα πριν απο μια εβδομαδα περιπου.

Απο το λιγο που το εψαξα, δεν καταφερα να βγαλω ακρη, μου εσπασε τα νευρα και το δινω οπως το παρελαβα. Να πω πως ερχεται χωρις μνημη ραμ και καρτα ασυρματου δικτυου,δισκο και tray καθως και τροφοδοτικο, αλλα εχει τον επεξεργαστη του πανω. Ειναι η εκδοση με την hd 4330 καρτα γραφικων.

Λογω της σφαγης που ειχε γινει οταν μπηκε πρωτη φορα η αγγελια, μετα απο μερικες μερες θα κανω τυχαια κληρωση για τους ενδιαφερομενους. Για να παρετε μερος στην κληρωση, απαραιτητα μηνυμα εδω στο νημα, και προσωπικο μηνυμα σε μενα για να εχω μια λιστα με τα ονοματα

Αποστολες δεν κανω, απο αθηνα μονο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πωπω, ξεπουλάω τελευταία, και επόμενο κομμάτι το εξής :)

Δίνω έναn am2 AMD Athlon 64 LE-1640 2,7Ghz (Low Energy TDP45W) με το cooler του και τη βάση στήριξης τού για τη μητρική

Βάση προτεραιότητας με παραλαβή από Πειραιά ή Ασπρόπυργο.

EDIT: Κρατημένο για το μέλος DrLo

Επεξ/σία από nvnight
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...