Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαριζω εναν επεξεργαστη AMD Sempron 2800Ghz αλλα χωρις την ψυκτρα του αυτη θα μπει αγγελια 5 ευρω η θα την κρατησω μηπως την χρειαστω αργοτερα.

Παραλαβη μονο απο το Σπιτι μου στο Περιστερι-Χρυσουπολη.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χαρίζω ένα full tower το οποίο το είχα πάρει από εδώ από μέλος, απόΑθήνα αν θυμάμαι καλά είναι από τα παλιά του Plaisio Που είναι full-tower τεράστιο :P

Βάρος έχει στον θεό... 

Παραλάβή από το σπίτι μου μόνο Καυτατζόγλειο .

Αν δεν το παρει το παλικαρι που δηλωσε απο πανω δηλωνω και εγω . Το πατρικο μου ειναι 40 Εκκλησιες ειμαστε κοντα !

Χαριζω εναν επεξεργαστη AMD Sempron 2800Ghz αλλα χωρις την ψυκτρα του αυτη θα μπει αγγελια 5 ευρω η θα την κρατησω μηπως την χρειαστω αργοτερα.

Παραλαβη μονο απο το Σπιτι μου στο Περιστερι-Χρυσουπολη.

Καλησπέρα, δεν με ενδιαφέρει, αλλά πριν τον πετάξεις αν δνε τον πάρει κανένας, ξαναπές το αν θες μια μέρα νωρίτερα. Ένας φίλος έχει προθήκη και δεν έχει πολλούς AMD.

Ξαναλέω, μόνο αν είναι να τον πετάξεις και μόνο αν δεν τον θέλει κάποιος, μέχρι να τελειώσει η υπομονή σου. φυσικά αν είναι αν τον χρησιμοποιήσει κάποιος, be my guest.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαρίζεται full pc case turbo-x, με psu chieftec 450W , μητρική asrock, επεξεργαστή amd (λεπτομέρειες δεν θυμάμαι) με την stock ψύκτρα, και dvd recorder/player.

Περιοχή Άγιοι Ανάργυροι Αττικής.

Έχει καιρό να λειτουργήσει αλλά νομίζω πως όλα είναι λειτουργικά.

Ο πρώτος που θα μου στείλει πμ θα το πάρει.

παραλαβή μόνο από τον χώρο μου ύστερα από συνεννόηση.

Να ευχαριστησω τον φιλο για το pc

Δεν ηθελε να αναψει με τιποτα οτι μνημες και να του εβαζα και τελικα ξεκινησε με μια 256 που βρηκα αλλα μετα απο update bios πλεον δουλευει κανονικα, του εβαλα μια 1GB DDR3 1333 που ειχα αγορασα ακομα μια 4GB  1600 απο αγγελια πηρα και εναν διπυρινο επεξεργαστη γιατι ειχε μονοπυρινο και πλεον δουλευει μια χαρα.

Φυσικα επεσε και το πλυσιμο στην μπανιερα και ενα καλο cable management :lol: :P

DSC00387.jpg

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
  • Like 7

Πόσταρε το και στο "Δείξτε το κουτί σας".

Ψήσου να βάλουμε κάτι σε φάση #savedthatpc ή κάτι τέτοιο, με "αναπαλαιώσεις" παλιών pc.

post τύπου http://www.insomnia.gr/topic/467542-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AF-%CF%83%CE%B1%CF%82/page-603?do=findComment&comment=55628870

Πόσταρε το και στο "Δείξτε το κουτί σας".

Ψήσου να βάλουμε κάτι σε φάση #savedthatpc ή κάτι τέτοιο, με "αναπαλαιώσεις" παλιών pc.

post τύπου http://www.insomnia.gr/topic/467542-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AF-%CF%83%CE%B1%CF%82/page-603?do=findComment&comment=55628870

Τι να ποσταρω απο αυτο χαχαχαχαχα

Ασε βλεπω το δικο μου που ειναι αδειο και δεν ξερω ποσο υπομονη θα κανω μεχρι τον Σεπτεμβρη που θα παω για Ryzen.

Προς το παρον ειμαι με το Laptop που εχω βαλει αγγελια και με ενα nuc i3 με 8GB DDR4 2133 και 120GB M.2

Είμαι offtopic αλλά δείξτε κατανόηση (είναι το τελευταίο offtopic μήνυμα μου εδώ). Το θέμα με τα κουτιά δεν είναι μόνο για τα τούμπανα, όλα τα κουτιά έχουν την πλάκα τους, και μια ιστορία να πούνε.

Άποψή μου πάντα.

• Like 3

Είμαι offtopic αλλά δείξτε κατανόηση (είναι το τελευταίο offtopic μήνυμα μου εδώ). Το θέμα με τα κουτιά δεν είναι μόνο για τα τούμπανα, όλα τα κουτιά έχουν την πλάκα τους, και μια ιστορία να πούνε.

Άποψή μου πάντα.

Δες στα κουτια :lol:

Να ευχαριστησω τον φιλο για το pc

Δεν ηθελε να αναψει με τιποτα οτι μνημες και να του εβαζα και τελικα ξεκινησε με μια 256 που βρηκα αλλα μετα απο update bios πλεον δουλευει κανονικα, του εβαλα μια 1GB DDR3 1333 που ειχα αγορασα ακομα μια 4GB  1600 απο αγγελια πηρα και εναν διπυρινο επεξεργαστη γιατι ειχε μονοπυρινο και πλεον δουλευει μια χαρα.

Φυσικα επεσε και το πλυσιμο στην μπανιερα και ενα καλο cable management :lol: :P

DSC00387.jpg

Μπράβο που το έφτιαξες και το ξαναχαριζεις!

Ελπίζω να παει σε καποιον που το εχει ανάγκη!

P.S. Δεν ενδιαφερομαι!

Μπράβο που το έφτιαξες και το ξαναχαριζεις!

Ελπίζω να παει σε καποιον που το εχει ανάγκη!

P.S. Δεν ενδιαφερομαι!

Γραφω καπου οτι το χαριζω ξανα;

Μαλλον το μπερδεψες με τον επεξεργαστη που ειχε πανω και τον χαριζω γιατι αγορασα αλλον και του εβαλα οπως και μνημη και σκληρο.

• Like 1

Χαρίζεται αποκωδικοποιητής SD Hyundai (Μοντέλο HDT3025PVR) με πρόβλημα: Κάποια στιγμή έκανε ένα τσαφ και μύρισε λίγο... Τώρα δεν πιάνει όλα τα κανάλια (π.χ. ΕΡΤ).

Συνδέσεις: TV in, TV out, SCART, Composite Video και Coaxial digital audio και USB (με PVR). Με το τηλεχειριστήριό του και το manual του.

Θα είμαι πίσω στην Αθήνα στις 13 Ιουνίου.

Χαρίζεται αποκωδικοποιητής SD Hyundai (Μοντέλο HDT3025PVR) με πρόβλημα: Κάποια στιγμή έκανε ένα τσαφ και μύρισε λίγο... Τώρα δεν πιάνει όλα τα κανάλια (π.χ. ΕΡΤ).

Συνδέσεις: TV in, TV out, SCART, Composite Video και Coaxial digital audio και USB (με PVR). Με το τηλεχειριστήριό του και το manual του.

Θα είμαι πίσω στην Αθήνα στις 13 Ιουνίου.

Προσπαθησε να του βρεις firmware μπας και με το φλασαρισμα στρωσει γιατι μου εφερε φιλος πριν κατι μερες το δικο του που με διακοπη ρευματος εχασε τα καναλια και μετα δεν εκανε αναζητηση στο 30% εκανε restart και με αναβαθμιση του εστρωσε.

Ισως αυτο να στρωσει και το δικο σου.

Προσπαθησε να του βρεις firmware μπας και με το φλασαρισμα στρωσει γιατι μου εφερε φιλος πριν κατι μερες το δικο του που με διακοπη ρευματος εχασε τα καναλια και μετα δεν εκανε αναζητηση στο 30% εκανε restart και με αναβαθμιση του εστρωσε.

Ισως αυτο να στρωσει και το δικο σου.

Off topic...

Αλλα δεν κρατηθηκα...από πότε ένα firmware update αποτελεί γιατρειά σε "...έκανε τσαφ και μύρισε...";

:D

• Like 1

Off topic...

Αλλα δεν κρατηθηκα...από πότε ένα firmware update αποτελεί γιατρειά σε "...έκανε τσαφ και μύρισε...";

:D

Εκανε τσαφ και μυρισε αλλα δεν το εβγαλε εντελως αχρηστο αναβει απλα καναλια δεν πιανει.

Το τσαφ μπορει να εκαψε μια εξοδο πχ

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...