georgescreta Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το 1545, για να επισκευάσω το δικό μου. Μπορώ να στείλω courier για την παραλαβή.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Η τυρόπιτα, παίρνει upgrade με ζαμπόν, ή λες να κάνει κανά bottleneck?
Feregorn Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Καλησπέρα ξανά στη παρέα. Έχω κάποια πράγματα που θα ήθελα να διαθέσω από εδώ μέσα σε όποιον τα χρειάζεται: Για αρχή τα αντικείμενα που βλέπετe στη φωτογραφία: α) 2 αποκωδικοποιητές ΝΟΒΑ και οι 2 με τα τηλεχειριστήρια τους β) Κάποια μόντεμ/ρούτερ συν το μπλε extender γ) Ένα ασύρματο τηλέφωνο χωρίς μπαταρία δ) Ένας ψηφιακός αποκωδικοποιητής με τηλεχειριστήριο ε) Φορτιστής αυτοκινήτου για παλιά κινητά Sony Erikson Ένα αξεσουάρ για σκανάρισμα φιλμ της HP 4 ασύρματα τηλέφωνα (αρκετά παλιά αλλά σε άριστη εμφανησιακή κατάσταση) τα οποία χρήζουν μπαταριών Απλά να ενημερώσω ότι 1-3 πράγματα ίσως τα δώσω σε κάποιο ίδρυμα, θα ξέρω οριστικά εντός της επόμενης εβδομάδας. Δηλώστε εδώ ότι σας είναι χρήσιμο και θα σας απαντήσω όταν έχω νεότερα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Επίσης υπάρχει και μια κούτα που εμπεριέχει πολλά καλώδια scart, βιντεοκασέτες αχρησιμοποίητες αλλά και με ταινίες Hook, Fast&Furious, Suddenly, 2001 Space Odyssey, μαζί με πολλά DVD από εφημερίδες με τις εκπομπές Αλ Τσαντίρι και ελληνικά αστυνομικά μυθιστορήματα σε εξαιρετική κατάσταση, επίσης από εφημερίδες! Σόρι που κάνω quote το πορηγούμενο ποστ μου, το έκανα απλά για να θυμηθείτε σε τι αναφέρομαι. Ο αποκωδικοποιητής της 1ης φωτογραφίας θα δοθεί σε παιδικό ίδρυμα. Τα υπόλοιπα είναι κανονικά διαθέσιμα και μπορούμε να κανονίσουμε ανάλογα με τη μέρα/ώρα συνάντηση Αθήνα, είτε στο Κέντρο, είτε στα Β. Προάστια, είτε στα Δυτικά Προάστια ! θα με ενδιέφερε το δ) Ένας ψηφιακός αποκωδικοποιητής με τηλεχειριστήριο και το ασύρματο τηλέφωνο, αν μπορείς να μας πεις και σε ποια περιοχή της αθήνας είσαι. Όπως έγραψα παραπάνω ο αποκωδικοποιητής θα πάει σε παιδικό ίδρυμα. Για το ασύρματο τηλέφωνο τώρα, εάν αναφέρεσαι σε αυτό που είναι μόνο του να πω ότι δεν παίρνει τις κλασικές κυλινδρικές μπαταρίες, αλλά νομίζω μια τετράγωνη την οποία δεν την έχω για να γνωρίζω τα χαρακτηριστικά της. Εάν ξέρεις τι κάνεις και μπορείς να βρεις μπαταρία, ευχαρίστως να στο δώσω, ειδάλλως θα πρότεινα να πάρεις καλύτερα το 4πλο σετ που παίρνει κλασικές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Ενδιαφέρομαι για το β).Έχεις pm. Ωραία, θα σου απαντήσω στο πμ. Θα με ενδιέφεραν τα ελληνικά αστυνομικά μυθιστορήματα, εκτός και αν είναι από αυτά που σκοπεύεις να τα δώσεις στο ίδρυμα Είναι 4 τα μυθιστορήματα του Γιάννη Μαρή: Ακριβώς στις 12.15, Πλοίο χωρίς επιβάτες, Χωρίς τίτλο, Σκοτεινό μεσημέρι. Πες μου αν τα θέλεις και στείλε πμ για να κανονίσουμε.
Doctor Who1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Χαρίζονται 2 σχολικά-λυκειακά βιβλία. Το 1ο είναι Γραμματική της Αρχαίας Ελληνικής (Γυμνασίου-Λυκείου) Μιχ. Χ. Οικονόμου και το 2ο Συντακτικό της Αρχαίας Ελληνικής Α.Β.Μουμτζακης.
serdakis Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 2 θηκες galaxy s2 παραδωθηκαν στο μελος κοντινά Υπενθυμιζω εχουν μεινει Μια θηκη galaxy s3 (νομιζω) ασφραγιστη σε καλη κατασταση Μια θηκη τουμπανo otterbox για NOTE 2 Μια Θηκη για ταβλετ 10' με ορθοσταση πισω(αναμονη παραλαβης απο 11111) Ενα κουτι dell με μητρικη αγνωστης καταστασης. Του κουτι ειναι οκ εξωτερικα Μια υποδοχη otterbox απο θηκη note2 που χαλασε η θηκη για φωτο δειτε το ποστ 11831 σελ 789 (για να μην γεμιζω το θεμα)
pytiokamptis Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Καλησπερα, δειτε ο,τι χρειαζεστε απο εδω http://www.insomnia.gr/classifieds/various/variousvarious/910927-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9/ το σκουπακι, γυαλια, dvd player, εχουν φυγει... και υπαρχουν αλλα τοσα ταινιες-dvd...οποιος ενδιαφερεται ας μ στειλει πμ
CaptainHog Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Καλησπερα, δειτε ο,τι χρειαζεστε απο εδω http://www.insomnia.gr/classifieds/various/variousvarious/910927-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9/ το σκουπακι, γυαλια, dvd player, εχουν φυγει... και υπαρχουν αλλα τοσα ταινιες-dvd...οποιος ενδιαφερεται ας μ στειλει πμ ενδιαφερομαι για : ολα τα DVD Κασκολ Εθνικης Αγγλιας ποδοσφαιρου Ρετρο/ vintage poster για καδρο με θεμα ‘’Παρισι’’ (10τεμ) στελνω pm
nickaras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Χαρίζονται τα εξής: http://imgur.com/a/IK6x0 Οθόνη LG W2284F (η οθόνη δουλεύει με λευκές γραμμές παντου) Κουτί με DVD-R, CD, υπάρχει και ένα μαύρο innovator (αν βρεθεί το innovator θα βάλω photos) Βιβλία που απεικονίζονται (Access 2000 με το CD, Running Access for Windows 95, ο πρώτος χρόνος του μωρού σας και ένα βιβλίο με στατιστικά κλπ) Παραλαβή απο Μεταμόρφωση Αττικής
AccountSaver Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 χαρίζω ένα full tower το οποίο το είχα πάρει από εδώ από μέλος, απόΑθήνα αν θυμάμαι καλά είναι από τα παλιά του Plaisio Που είναι full-tower τεράστιο Βάρος έχει στον θεό... Παραλάβή από το σπίτι μου μόνο Καυτατζόγλειο .
barcoder Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 μπλε extender Ένα αξεσουάρ για σκανάρισμα φιλμ της HP Ενδιαφέρομαι για το μπλε extender και το αξεσουάρ της HP που σκανάρει φιλμ. Απλά πες μου αν δουλεύει από μόνο του ή χρειάζεται να το συνδέσεις σε άλλο μηχάνημα της HP για να λειτουργήσει.
roybatty Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 χαρίζω ένα full tower το οποίο το είχα πάρει από εδώ από μέλος, απόΑθήνα αν θυμάμαι καλά είναι από τα παλιά του Plaisio Που είναι full-tower τεράστιο Βάρος έχει στον θεό... Παραλάβή από το σπίτι μου μόνο Καυτατζόγλειο . Δηλώνω ενδιαφέρον.Στέλνω πμ.
Myron Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Είναι 4 τα μυθιστορήματα του Γιάννη Μαρή: Ακριβώς στις 12.15, Πλοίο χωρίς επιβάτες, Χωρίς τίτλο, Σκοτεινό μεσημέρι. Πες μου αν τα θέλεις και στείλε πμ για να κανονίσουμε. Καλησπέρα, σου στέλνω ΡΜ
mourgolukos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Να ευχαριστησω για μια ακομη φορα τον γιωργο, αυτη την φορα ομως για το τροφοδοτικο που μου εδωσε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις