serdakis Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 η θήκη για το το galaxy s2 είναι το pda έτσι; (ή μήπως υπάρχει και άλλο μοντέλο της ίδια οικογένειας; ) Αν ναι (στο πρώτο ερώτημα) και αν είναι ακόμα διαθέσιμη θα ήθελα μία... Ειναι για το galaxy s2 gt-i9100 111111 Δικια σου η θηκη tablet. σου εστειλα ΠΜ
kwstas_pap Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ειναι για το galaxy s2 gt-i9100 111111 Δικια σου η θηκη tablet. σου εστειλα ΠΜ οκ άκυρο.. θενξ
liodos1988 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Καλησπέρα,χαρίζεται το παρακάτω σετακι s478, χωρίς case MOBO: ECS 648FX-A2 Rev. 1.0 CPU: PENTIUM 4 SL6WU 3Ghz/512K/800 HT & Cooler INTEL RAM: 256MB DDR400 GPU: V9250/TD 128MB GeForce FX 5200 PSU: Q Tec 500W Big Fan**Κρατήμενο για το μέλος mourgolukos Προφανώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας,με προϋπόθεση τη παραλαβή από Πειραια λόγω όγκου Αν υπάρχει ακομα , και στελνεις θα με ενδιεφερε το σετακι MOBO: ECS 648FX-A2 Rev. 1.0 CPU: PENTIUM 4 SL6WU 3Ghz/512K/800 HT & Cooler INTEL RAM: 256MB DDR400 GPU: V9250/TD 128MB GeForce FX 5200
sargio01 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δεν αρκεί να το λες εδώ, πρέπει και να του στείλεις προσωπικό μήνυμα. Η διαδικασία γενικά είναι η εξής: Μας ενδιαφέρει κάτι που χαρίζεται, πρώτα το γράφουμε εδώ ώστε να κατοχυρωθεί η σειρά προτεραιότητας δημόσια και στη συνέχεια στέλνουμε πμ για να κανονιστούν οι λεπτομέρειες private. Αν γι αυτό που μας ενδιαφέρει πρόλαβαν και έγραψαν άλλοι πρίν απο εμάς, τότε γράφουμε και πάλι ώστε να κατοχυρώσουμε μια θέση στη σειρά, με παράθεση όμως για να ειδοποιηθεί αυτός που χαρίζει για να μας έχει υπ' όψιν του και αν δεν τα βρεί με όλους του προηγούμενους τότε θα επικοινωνήσει αυτός μαζί μας ώστε να μας ενημερώσει οτι έφτασε η σειρά μας και να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες κατ' επέκταση. Αυτή την διαδικασία ακολουθούμε κι όταν επρόκειτο να χαρίσουμε εμείς κάτι, ενημερώνουμε εδώ γι αυτό και περιμένουμε το πρώτο πμ για τα περαιτέρω. 3
jimmys98 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 ...και επειδή το τελευταίο διάστημα έχω πετύχει αρκετά καλούδια μέσω του thread, να επιστρέψω το καλό. Χαρίζεται λοιπόν ενα ζευγάρι ηχεία αυτοκινήτου σε άριστη κατάσταση(τα χαρακτηριστικά τους διακρίνονται στην μια φωτογραφία) Να ευχαριστω ξανα τον Γιωργο για τα ηχεια παρελαβα σημερα. 1
caveneo Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ενδιαφέρεται κάποιος για dvd recorder LG DH16NS10; Είναι πλήρως λειτουργικό. Είχα δυο dvd recorder και τώρα που έβαλα και άλλον εσωτερικό σκληρό δεν έχω άλλη θέση SATA για να το βάλω. Άσε που ποιος πλέον γράφει DVD; Έχω χρόνια να γράψω κάτι. Γαλάτσι μένω. Όποιος θέλει PM. Δόθηκε στον serdakis! 5
mikemart Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Χαρίζω δορυφορικό δέκτη Dreambox 500s με το τηλεκοντρόλ του.Λειτουργεί κανονικά αλλά θα χρειαστεί ένα τροφοδοτικό 12V 2A. Παράδοση Θεσσαλονίκη κέντρο.Το στέλνω και εκτός αν μου στείλετε μεταφορικά στο paypal. να ευχαριστησω δημοσια τον φιλο @roybatty για τον δεκτη .Θα αξιοποιηθει οπως πρεπει 1
mourgolukos Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Ξαναχαριζω το dell 1545 που ειχα παραλαβει απο ενα συμφορουμητη εδω μεσα πριν απο μια εβδομαδα περιπου. Απο το λιγο που το εψαξα, δεν καταφερα να βγαλω ακρη, μου εσπασε τα νευρα και το δινω οπως το παρελαβα. Να πω πως ερχεται χωρις μνημη ραμ και καρτα ασυρματου δικτυου,δισκο και tray καθως και τροφοδοτικο, αλλα εχει τον επεξεργαστη του πανω. Ειναι η εκδοση με την hd 4330 καρτα γραφικων. Λογω της σφαγης που ειχε γινει οταν μπηκε πρωτη φορα η αγγελια, μετα απο μερικες μερες θα κανω τυχαια κληρωση για τους ενδιαφερομενους. Για να παρετε μερος στην κληρωση, απαραιτητα μηνυμα εδω στο νημα, και προσωπικο μηνυμα σε μενα για να εχω μια λιστα με τα ονοματα Αποστολες δεν κανω, απο αθηνα μονο 1
esem Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Ξαναχαριζω το dell 1545 που ειχα παραλαβει απο ενα συμφορουμητη εδω μεσα πριν απο μια εβδομαδα περιπου. Απο το λιγο που το εψαξα, δεν καταφερα να βγαλω ακρη, μου εσπασε τα νευρα και το δινω οπως το παρελαβα. Να πω πως ερχεται χωρις μνημη ραμ και καρτα ασυρματου δικτυου, αλλα εχει τον επεξεργαστη του πανω. Ειναι η εκδοση με την hd 4330 καρτα γραφικων. Λογω της σφαγης που ειχε γινει οταν μπηκε πρωτη φορα η αγγελια, μετα απο μερικες μερες θα κανω τυχαια κληρωση για τους ενδιαφερομενους. Για να παρετε μερος στην κληρωση, απαραιτητα μηνυμα εδω στο νημα, και προσωπικο μηνυμα σε μενα για να εχω μια λιστα με τα ονοματα Αποστολες δεν κανω, απο αθηνα μονο αν τυχον μπορει να σταλει εστω απο αλλο μελος (ισως τον sierra levin) θα το ηθελα γιατι εχω το ιδιο και θελω να το επισκευασω. ειχα εκδηλωσει και αρχικα ενδιαφερον. τοτε μαλιστα το μελος sierra levin μου ειπε οτι αν δεν δοθει σε εσας θα μου το στειλει. ευχαριστω οπως και να χει
Doctor Who1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Ξαναχαριζω το dell 1545 που ειχα παραλαβει απο ενα συμφορουμητη εδω μεσα πριν απο μια εβδομαδα περιπου. Απο το λιγο που το εψαξα, δεν καταφερα να βγαλω ακρη, μου εσπασε τα νευρα και το δινω οπως το παρελαβα. Να πω πως ερχεται χωρις μνημη ραμ και καρτα ασυρματου δικτυου,δισκο και tray καθως και τροφοδοτικο, αλλα εχει τον επεξεργαστη του πανω. Ειναι η εκδοση με την hd 4330 καρτα γραφικων. Λογω της σφαγης που ειχε γινει οταν μπηκε πρωτη φορα η αγγελια, μετα απο μερικες μερες θα κανω τυχαια κληρωση για τους ενδιαφερομενους. Για να παρετε μερος στην κληρωση, απαραιτητα μηνυμα εδω στο νημα, και προσωπικο μηνυμα σε μενα για να εχω μια λιστα με τα ονοματα Αποστολες δεν κανω, απο αθηνα μονο Με ενδιαφέρει για να εξασκηθώ.Ενημέρωση : Άκυρο το ενδιαφέρον γιατί δεν υπάρχει τελικά χρόνος για επισκευή.
THD Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον για τον φορητό, αν φυσικά δεν προχωρήσει με τον φίλο πιο πανω
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Να σου πω ρε φίλε, καμιά πίτα σπιτική έχει; Τι laptop και χαζομάρες τώρα.
mourgolukos Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Διονυση εχω σπανακοπιτα και τυροπιτα με το ιδιο φυλλο, πεταξου απο μαρουσι να σου δωκω κανα κομματι για τεστ ντραιβ, και αν σου αρεσει, να κανονισουμε κοστολογιο για ταψακι Περα απο την πλακα οι ενδιαφερομενοι για το λαπτοπ να στειλουν και πμ μην τους ψαχνω στο νημα μεσα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις