Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οποιος θελει ενα τροφοδοτικο για 360 και ενα dvd drive 360 που μου εχουν μεινει απο την κονσολα ας μου πει γιατι θα τα πεταξω.

Δημοσ.
να με κανεις και μένα modarator τώρα. για να φανεί οτι κάναμε ρουσφέτι. χαχαχα =p

Χε χε,δυστυχως δε εχω προσβαση στο Admin control panel για κατι τετοιο, οποτε πρεπει να απευθυνθεις πιο ψηλα. Κανενα ban ή εστω Infraction αν θες παντως κατι μπορουμε να κανουμε ;-) :P Thanks και παλι για την καρτα :-)

Δημοσ.
Kαι κατι χαζομαριτσες απο εμενα....δυο ανεμιστηρακια της acasa 8 cm black ..δεν τα εβγαλα ποτε απο το κουτι..δυο ανεμιστηρακια αντιστοιχα zalman..ενα ψυκτρακι για chipset απο την akasa..ομοιως στο κουτι..ενα φαν mate 2..και mia ψυκτρα για σκληρο... το μαραφετι-πλακα με τα δυο ανεμιστηρια..της q-tec

απο ΚΟΡΙΝΘΟ μονο....και για ηρωικους αρχαιολογους εναν εκτυπωτη hp 610 ? Νομιζω δουλευει...ογκωδες και θορυβωδες πραμα...

Και ενα με τιμουλα ...(αναξιο λογου για αγγελια αλλα το λυπαμαι να το δωσω τζαμπα...μην αρχισετε οτι το εκανα για να βαλω αγγελια...σβηστετο σχολιο αμα ειναι..).. δυο δορυφοροι και ενα subακι yamaha yst-201...15 ε ..

Θεσσαλονικη δν παιζει με τπτ ε?Πο και θα χρειαζομουνα ολα αυτα τα ανεμηστερακια.

Δημοσ.
οποιος θελει ενα τροφοδοτικο για 360 και ενα dvd drive 360 που μου εχουν μεινει απο την κονσολα ας μου πει γιατι θα τα πεταξω.

pou meneis?

akyro

gizi.

to diavasa twra. 8a sou steilw pm. se ena misawro na sou pw sigoura. an prokipsei kapoios allos dosto =)

Δημοσ.

Αν δεν το θέλει ο Socratis_g το θέλω εγώ. Ηράκλειο Αττικής.

Edit:

Άκυρο. Τώρα είδα ότι είναι μόνο 12 volts. Δεν μου κάνει.

Δημοσ.

Λοιπόν, έχω ένα tower από τον παλιό υπολογιστή μου. Με επιφύλαξη, νομίζω ήταν pentium II στα 400 MHz, RAM νομίζω έχει 64ΜΒ πάνω (ίσως 128ΜΒ), έχει σκληρό δίσκο που δε θυμάμαι καθόλου πόσο είναι, αλλά φαντάζομαι κάτι μεταξύ 10-20GB. Γενικά, είναι όπως ήταν την περίοδο που λειτουργούσε (πριν 3-4 χρόνια), μείον το CD-R του και κάμποση από τη RAM του (αυτή που αναφέρω είναι όση έχει απομείνει). Επομένως, πιστεύω ότι μπορεί να λειτουργήσει, αν και δεν έχω ασχοληθεί εδώ και πολύ καιρό. Ανεμιστηράκια, τροφοδοτικά κτλ είναι όλα πάνω. Όποιος νομίζει ότι θέλει να δοκιμάσει να κάνει κάτι μ'αυτόν ας μου στείλει pm. Τον έχω έτοιμο σε κούτα και μένω Μαρούσι, οπότε, αν βρεθεί κανείς που τον θέλει, θα πρέπει να περάσει από δω να τον παραλάβει. Παιδιά, δεν εγγυώμαι ότι είναι λειτουργικό το μηχάνημα, οκ; Τελευταία φορά πάντως, δεν είχε πρόβλημα. Τέλος πάντων, περιμένω pm.

ΥΓ. Θέλω να τον ξεφορτωθώ ολόκληρο και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ, οπότε δεν μπορώ να δώσω και λεπτομέρειες για τα λοιπά χαρακτηριστικά του, τα οποία δε θυμάμαι.

Δημοσ.
Λοιπόν, έχω ένα tower από τον παλιό υπολογιστή μου. Με επιφύλαξη, νομίζω ήταν pentium II στα 400 MHz, RAM νομίζω έχει 64ΜΒ πάνω (ίσως 128ΜΒ), έχει σκληρό δίσκο που δε θυμάμαι καθόλου πόσο είναι, αλλά φαντάζομαι κάτι μεταξύ 10-20GB. Γενικά, είναι όπως ήταν την περίοδο που λειτουργούσε (πριν 3-4 χρόνια), μείον το CD-R του και κάμποση από τη RAM του (αυτή που αναφέρω είναι όση έχει απομείνει). Επομένως, πιστεύω ότι μπορεί να λειτουργήσει, αν και δεν έχω ασχοληθεί εδώ και πολύ καιρό. Ανεμιστηράκια, τροφοδοτικά κτλ είναι όλα πάνω. Όποιος νομίζει ότι θέλει να δοκιμάσει να κάνει κάτι μ'αυτόν ας μου στείλει pm. Τον έχω έτοιμο σε κούτα και μένω Μαρούσι, οπότε, αν βρεθεί κανείς που τον θέλει, θα πρέπει να περάσει από δω να τον παραλάβει. Παιδιά, δεν εγγυώμαι ότι είναι λειτουργικό το μηχάνημα, οκ; Τελευταία φορά πάντως, δεν είχε πρόβλημα. Τέλος πάντων, περιμένω pm.

ΥΓ. Θέλω να τον ξεφορτωθώ ολόκληρο και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ, οπότε δεν μπορώ να δώσω και λεπτομέρειες για τα λοιπά χαρακτηριστικά του, τα οποία δε θυμάμαι.

You have new pm!

Δημοσ.

@FilipposMD

Αν είσαι από Αθήνα και δεν το πάρει ο Sandman του κουτάκι το θέλω εγώ.

Ευχαριστώ...

EDIT: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ FilipposMD

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...