Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έφυγε στον Γιώργο!

Το παρελαβα. Ευχαριστώ πολύ και σου χρωστάω ακόμα 1,5€ :P

Μαντέψτε πρόβλημα, πραγματικά γελοίο. Απλά ξεκόλλησε ο κοννεκτορας του μετασχηματιστή πάνω από την πλακέτα. Το καλώδιο βέβαια είναι λίγο ταλαιπωρημένο οπότε θα το περάσω από ένα γενικό σέρβις και θα το δοκιμάσω (φυσικά με πολύμετρο)

post-339341-0-68031000-1495794870_thumb.jpg

post-339341-0-79751400-1495794892_thumb.jpg

post-339341-0-65873000-1495794917_thumb.jpg

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με ενδιαφέρει το 1) για το αυτοκίνητο μου, που έχει φάει το τιμόνι του ο ήλιος και έχει αρχίσει να σκάει.

Στέλνω ΡΜ για λεπτομέρειες

Μύρων

Να ευχαριστήσω τον paylidis για το κάλυμμα και για την υπομονή του μέχρι να καταφέρουμε να συναντηθούμε (δυστυχώς τα προγράμματά μας ήταν ασύμβατα χρονικά)

ενημερώνω ότι πριν από κάποιες σελίδες είχα βάλει ένα ενυδρείο , για χάρισμα αλλά δεν έχει φύγει .

Όποιος θέλει με ενημερώνει .

Τονίζω είναι όλο από γυαλί , και ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ...80 λίτρα νομίζω αν θυμάμαι καλά ...

Καλησπέρα ξανά στη παρέα. Έχω κάποια πράγματα που θα ήθελα να διαθέσω από εδώ μέσα σε όποιον τα χρειάζεται:

Για αρχή τα αντικείμενα που βλέπετe στη φωτογραφία:

image001_zpsalh9y9g2.jpg

α) 2 αποκωδικοποιητές ΝΟΒΑ και οι 2 με τα τηλεχειριστήρια τους

β) Κάποια μόντεμ/ρούτερ συν το μπλε extender

γ) Ένα ασύρματο τηλέφωνο χωρίς μπαταρία

δ) Ένας ψηφιακός αποκωδικοποιητής με τηλεχειριστήριο 

ε) Φορτιστής αυτοκινήτου για παλιά κινητά Sony Erikson

Ένα αξεσουάρ για σκανάρισμα φιλμ της HP

image002_zps1hsb2ryz.jpg

4 ασύρματα τηλέφωνα (αρκετά παλιά αλλά σε άριστη εμφανησιακή κατάσταση) τα οποία χρήζουν μπαταριών

image003_zpsmp7grja6.jpg

Απλά να ενημερώσω ότι 1-3 πράγματα ίσως τα δώσω σε κάποιο ίδρυμα, θα ξέρω οριστικά εντός της επόμενης εβδομάδας. Δηλώστε εδώ ότι σας είναι χρήσιμο και θα σας απαντήσω όταν έχω νεότερα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Επίσης υπάρχει και μια κούτα που εμπεριέχει πολλά καλώδια scart, βιντεοκασέτες αχρησιμοποίητες αλλά και με ταινίες Hook, Fast&Furious, Suddenly, 2001 Space Odyssey, μαζί με πολλά DVD από εφημερίδες με τις εκπομπές Αλ Τσαντίρι και ελληνικά αστυνομικά μυθιστορήματα σε εξαιρετική κατάσταση, επίσης από εφημερίδες! 

• Like 2

δηλώνω ενδιαφέρον για (δ) τον ψηφιακό αποκωδικοποιητή με το τηλεχειριστήριο

Στέλνω ΡΜ

** μάλλον με πρόλαβε ο φίλος πιο πάνω.... :-D 

• Like 1

θα με ενδιέφερε το δ) Ένας ψηφιακός αποκωδικοποιητής με τηλεχειριστήριο και το ασύρματο τηλέφωνο, αν μπορείς να μας πεις και σε ποια περιοχή της αθήνας είσαι.

• Like 1

Θα με ενδιέφεραν τα ελληνικά αστυνομικά μυθιστορήματα, εκτός και αν είναι από αυτά που σκοπεύεις να τα δώσεις στο ίδρυμα

• Like 1

Καλησπέρα ξανά στη παρέα. Έχω κάποια πράγματα που θα ήθελα να διαθέσω από εδώ μέσα σε όποιον τα χρειάζεται:

Για αρχή τα αντικείμενα που βλέπετe στη φωτογραφία:

β) Κάποια μόντεμ/ρούτερ συν το μπλε extender

Με ενδιαφέρει το μπλέ TP-LINK.

• Like 1

Επισκέπτης

Χαρίζω ένα set ram so-dimm, 3GB (2+1), DDR3, 1333MHz. Επίσης η ψήκτρα για socket 478 που είχα ποστάρει πριν μερικές μέρες, υπάρχει ακόμα, αν την θέλει κανείς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...