Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, έχω ένα xiaomi MI key, το θέλει κανένας; Δεν με βολεψε και πολύ, ίσως λόγω του ότι συχνά χρησιμοποιώ ακουστικά, και δεν βόλευε το βάλε βγάλε :P Παίζει να έχει χρησιμοποιηθεί κάνα 2 φορές. Υπάρχει και ειδική εφαρμογή.

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://m.gearbest.com/iphone-cables-adapters/pp_234924.html&ved=0ahUKEwioh8CU6IHUAhXF7RQKHdEeC9wQFggeMAA&usg=AFQjCNFa-ni132tCKl9y6_XWsuNXKMXhAA&sig2=9ph4Iw26raP7_hynKjmMKw

Ξέρω, τρομερό αντικείμενο :P, αλλά ίσως κάποιος το χρησιμοποιήσει περισσότερο από εμενα

Με ενδιαφέρει το γκατζετάκι. Έχεις πμ.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαρίζω λοιπόν και εγω με τη σειρά μου τα κάτωθι:

1) Καλλυμα τιμονιού αυτοκινήτου (χρησιμοποιημένο 1-2 μήνες και σε πολύ καλη κατασταση, δε με βόλεψε γιατι χοντρυνε το τιμονι και με εκνευριζε)

2) Λεμονοστίφτη λειτουργικό και σε άριστη εμφανισιακη κατασταση με ολα τα αξεσουαρ του αλλα με την ιδιαιτερότητα οτι δε λειτουργεί το on-off (δουλευει μονιμα με το που μπει στη μπρίζα, με ενα διακοπτακι 0,5€ στο καλώδιο ειναι μια χαρα) @sargio01

3) Ηλεκτρικό barbeque το νούμερο  3 της αγγελίας

4) φωτιστικο ασφαλείας olympia electronics (χρειάζεται μια νέα μπαταρία μόνο, νομιζω 3,7V)

και θα δω τι άλλο θα βγει και ξαναγραφω.

Πρωτα εδώ, έπειτα επικοινωνία με πμ, περιοχή Μαρούσι, συνάντηση νωρίς απόγευμα (17.00-18.00).

Δυστυχως δε μπορώ να στείλω καθως τα ΕΛΤΑ αποφασισαν να δουλευουν 07.30-14.30 στην περιοχή μου και δουλευω 07.30-17.00

Με ενδιαφέρει το 1) για το αυτοκίνητο μου, που έχει φάει το τιμόνι του ο ήλιος και έχει αρχίσει να σκάει.

Στέλνω ΡΜ για λεπτομέρειες

Μύρων

Δημοσ.

Χαρίζονται τα παρακάτω βιβλία αγγλικών:

post-119922-0-36319800-1495460604_thumb.jpg

Αυτά που δεν φαίνονται οι τίτλοι τους στην φωτό είναι τα:

*Olly the Owl-Coursebook & Workbook Pre-Junior (Teacher's Book, εκδόσεις Hillside Press)

*I Like Writing B1 (Teacher's Book, εκδόσεις Super Course)

*I Like English 3 Coursebook & Activity Book (Teacher's Book, εκδόσεις Super Course)

*Upstream C2 Test Booklet (εκδόσεις Express Publishing)

Μαζί δίνω και μερικές αφίσες της Express Publishing με λεξιλόγιο για επίπεδα Junior αλλά και ένα alphabet book από mm publications.

Καλύτερα να τα πάρει κάποιος/α όλα αυτά μαζί.

Μόνο από Αθήνα και συγκεκριμένα σταθμό Άνω Πατήσια [μέρα/ώρα που θα πούμε σε pm].

Btw, σχεδόν όλα τα βιβλία είναι σε άριστη κατάσταση, αχρησιμοποίητα, όπως μου τα έδωσαν στις εκθέσεις και στα φροντιστήρια.

Μήνυμα πρώτα εδώ για δήλωση ενδιαφέροντος!

• Like 4
Δημοσ.

ξεπουλήσαμε! :P

Χαρίζω λοιπόν και εγω με τη σειρά μου τα κάτωθι:

1) Καλλυμα τιμονιού αυτοκινήτου (χρησιμοποιημένο 1-2 μήνες και σε πολύ καλη κατασταση, δε με βόλεψε γιατι χοντρυνε το τιμονι και με εκνευριζε) κρατημένο προς το παρόν για τον myron

2) Λεμονοστίφτη λειτουργικό και σε άριστη εμφανισιακη κατασταση με ολα τα αξεσουαρ του αλλα με την ιδιαιτερότητα οτι δε λειτουργεί το on-off (δουλευει μονιμα με το που μπει στη μπρίζα, με ενα διακοπτακι 0,5€ στο καλώδιο ειναι μια χαρα) @sargio01

3) Ηλεκτρικό barbeque το νούμερο  3 της αγγελίας @veteranos123

4) φωτιστικο ασφαλείας olympia electronics (χρειάζεται μια νέα μπαταρία μόνο, νομιζω 3,7V) @veteranos123

και θα δω τι άλλο θα βγει και ξαναγραφω.

Πρωτα εδώ, έπειτα επικοινωνία με πμ, περιοχή Μαρούσι, συνάντηση νωρίς απόγευμα (17.00-18.00).

Δυστυχως δε μπορώ να στείλω καθως τα ΕΛΤΑ αποφάσισαν να δουλεύουν 07.30-14.30 στην περιοχή μου και εγώ δουλεύω 07.30-17.00

Να ευχαριστήσω τον Paylidis για τα πράγματα :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

20170519_221323.jpg

*Olly the Owl-Coursebook & Workbook Pre-Junior (Teacher's Book, εκδόσεις Hillside Press)

*I Like English 3 Coursebook & Activity Book (Teacher's Book, εκδόσεις Super Course)

Μαζί δίνω και μερικές αφίσες της Express Publishing με λεξιλόγιο για επίπεδα Junior αλλά και ένα alphabet book από mm publications.

Μόνο από Αθήνα και συγκεκριμένα σταθμό Άνω Πατήσια [μέρα/ώρα που θα πούμε σε pm].

Btw, σχεδόν όλα τα βιβλία είναι σε άριστη κατάσταση, αχρησιμοποίητα, όπως μου τα έδωσαν στις εκθέσεις και στα φροντιστήρια.

Να δηλώσω ενδιαφέρον για τα βιβλία :)

Update: αποσύρω το ενδιαφέρον!

Επεξ/σία από Alxnks
Δημοσ.

attachicon.gif20170519_221323.jpg

Έχω και εγώ κάποια πολύ παλιά βιβλία αγγλικών επί εποχής που έδινα για CPE (~2000) αλλά έχουν κάποιες σημει΄΄ωσεις πάνω και κάποιες ασκήσεις είναι σημειωμένες.

Υπάρχει περίπτωση να ενφδιαφέρουν κάποιον (να μου αδειάζουν και ζώρο) ή να πάνε προς "απαλλοτρίωση".

Δημοσ.

Alx θα σου στειλω πιο μετα πμ!

DrLo, το CPE format τωρα δεν ειναι ιδιο μ'αυτο που ειχες δωσει τοτε, οποτε δεν πολυεχουν νοημα τα παλια test books. Προσωπικα θα τα πηγαινα ανακυκλωση τα παλια test books.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...