Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Λοιπόν επειδή στέλνει πολύς κόσμος, και όπως είπα.. θα πάει με σειρά προτεραιότητας ..μην αδικηθεί και κανείς. ..για να είμαι τυπικός, το dell πάει στον mourgoluko, εκτός αν στραβώσει κάτι στην πορεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iPnos Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Χαρίζεται HDD Seagate Medalist 8421 (ST36421A), 6.4GB, 5400RPM, 256KB τύπου IDE 3.5" Ο δίσκος πάει στο φίλο GeorgeSmirlis! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THD Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Παιδιά, έχω ένα xiaomi MI key, το θέλει κανένας; Δεν με βολεψε και πολύ, ίσως λόγω του ότι συχνά χρησιμοποιώ ακουστικά, και δεν βόλευε το βάλε βγάλε Παίζει να έχει χρησιμοποιηθεί κάνα 2 φορές. Υπάρχει και ειδική εφαρμογή. https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://m.gearbest.com/iphone-cables-adapters/pp_234924.html&ved=0ahUKEwioh8CU6IHUAhXF7RQKHdEeC9wQFggeMAA&usg=AFQjCNFa-ni132tCKl9y6_XWsuNXKMXhAA&sig2=9ph4Iw26raP7_hynKjmMKw Ξέρω, τρομερό αντικείμενο , αλλά ίσως κάποιος το χρησιμοποιήσει περισσότερο από εμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Αν δεν το εχει κανεις αναγκη θα με ενδιεφερε το mikey να το δοκιμασω. Στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Παιδιά, έχω ένα xiaomi MI key, το θέλει κανένας; Δεν με βολεψε και πολύ, ίσως λόγω του ότι συχνά χρησιμοποιώ ακουστικά, και δεν βόλευε το βάλε βγάλε Παίζει να έχει χρησιμοποιηθεί κάνα 2 φορές. Υπάρχει και ειδική εφαρμογή. https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://m.gearbest.com/iphone-cables-adapters/pp_234924.html&ved=0ahUKEwioh8CU6IHUAhXF7RQKHdEeC9wQFggeMAA&usg=AFQjCNFa-ni132tCKl9y6_XWsuNXKMXhAA&sig2=9ph4Iw26raP7_hynKjmMKw Ξέρω, τρομερό αντικείμενο , αλλά ίσως κάποιος το χρησιμοποιήσει περισσότερο από εμενα ταιριαζει αραγες σε samsung ? Αν ναι μπαινω και εγω στην σειρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Αποσυρω ενδιαφερον για το μπουτονι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 ταιριαζει αραγες σε samsung ? Αν ναι μπαινω και εγω στην σειρα ακυρο και απο εμενα.νομιζα πως irda Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) ξεπουλήσαμε! Χαρίζω λοιπόν και εγω με τη σειρά μου τα κάτωθι: 1) Καλλυμα τιμονιού αυτοκινήτου (χρησιμοποιημένο 1-2 μήνες και σε πολύ καλη κατασταση, δε με βόλεψε γιατι χοντρυνε το τιμονι και με εκνευριζε) κρατημένο προς το παρόν για τον myron 2) Λεμονοστίφτη λειτουργικό και σε άριστη εμφανισιακη κατασταση με ολα τα αξεσουαρ του αλλα με την ιδιαιτερότητα οτι δε λειτουργεί το on-off (δουλευει μονιμα με το που μπει στη μπρίζα, με ενα διακοπτακι 0,5€ στο καλώδιο ειναι μια χαρα) @sargio01 3) Ηλεκτρικό barbeque το νούμερο 3 της αγγελίας @veteranos123 4) φωτιστικο ασφαλείας olympia electronics (χρειάζεται μια νέα μπαταρία μόνο, νομιζω 3,7V) @veteranos123 και θα δω τι άλλο θα βγει και ξαναγραφω. Πρωτα εδώ, έπειτα επικοινωνία με πμ, περιοχή Μαρούσι, συνάντηση νωρίς απόγευμα (17.00-18.00). Δυστυχως δε μπορώ να στείλω καθως τα ΕΛΤΑ αποφάσισαν να δουλεύουν 07.30-14.30 στην περιοχή μου και εγώ δουλεύω 07.30-17.00 Επεξ/σία 22 Μαΐου 2017 από paylidis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Θέλω 2 Μα τι τύχη!! Στο άκυρο βρήκα την ευκαιρία και μπήκα στο insomnia και έκατσε χρησιμότατο εργαλείο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Χαριζω και εγω ενα φωτιστικο ασφαλειας που χρηζει μπαταριας 6v αν θυμαμαι καλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 ...και επειδή το τελευταίο διάστημα έχω πετύχει αρκετά καλούδια μέσω του thread, να επιστρέψω το καλό. Χαρίζεται λοιπόν ενα ζευγάρι ηχεία αυτοκινήτου σε άριστη κατάσταση(τα χαρακτηριστικά τους διακρίνονται στην μια φωτογραφία) Ραντεβού μετρό αγ. Αντωνίου απο 19:00 και μετά για Αθήνα ή αποστολή με κούριερ για όπου αλλού και χρέωση στον παραλήπτη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Ενδιαφέρομαι φίλε μου για τα ηχεία Στέλνω pm (Να πάρω και εγώ κάτι μια φορά ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Χαρίζω λοιπόν και εγω με τη σειρά μου τα κάτωθι: 1) Καλλυμα τιμονιού αυτοκινήτου (χρησιμοποιημένο 1-2 μήνες και σε πολύ καλη κατασταση, δε με βόλεψε γιατι χοντρυνε το τιμονι και με εκνευριζε) 2) Λεμονοστίφτη λειτουργικό και σε άριστη εμφανισιακη κατασταση με ολα τα αξεσουαρ του αλλα με την ιδιαιτερότητα οτι δε λειτουργεί το on-off (δουλευει μονιμα με το που μπει στη μπρίζα, με ενα διακοπτακι 0,5€ στο καλώδιο ειναι μια χαρα) @sargio01 3) Ηλεκτρικό barbeque το νούμερο 3 της αγγελίας 4) φωτιστικο ασφαλείας olympia electronics (χρειάζεται μια νέα μπαταρία μόνο, νομιζω 3,7V) και θα δω τι άλλο θα βγει και ξαναγραφω. Πρωτα εδώ, έπειτα επικοινωνία με πμ, περιοχή Μαρούσι, συνάντηση νωρίς απόγευμα (17.00-18.00). Δυστυχως δε μπορώ να στείλω καθως τα ΕΛΤΑ αποφασισαν να δουλευουν 07.30-14.30 στην περιοχή μου και δουλευω 07.30-17.00 Στέλνω πμ για 3 και 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δόθηκε ο Φορτιστής σπιτιού Sony Ericsson original (από W550i) Με ενδιαφέρει και μένα το #3) Ηλεκτρικό barbeque το νούμερο 3 της αγγελίας για το εξοχικό που πάω σε λιγες μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmys98 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 ...και επειδή το τελευταίο διάστημα έχω πετύχει αρκετά καλούδια μέσω του thread, να επιστρέψω το καλό. Χαρίζεται λοιπόν ενα ζευγάρι ηχεία αυτοκινήτου σε άριστη κατάσταση(τα χαρακτηριστικά τους διακρίνονται στην μια φωτογραφία) Ραντεβού μετρό αγ. Αντωνίου απο 19:00 και μετά για Αθήνα ή αποστολή με κούριερ για όπου αλλού και χρέωση στον παραλήπτη. Ενδιαφερομαι και εγώ αν δεν κάτσει με τον προηγούμενο για τα ηχεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις