dangar Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Τις δίνεις μόνο όλες μαζί ? Των DVD είναι αυτές σαν βιβλιαράκι ? ... αν ναι με ενδιαφέρουν. Πόλη/περιοχή ? --------- Δόθηκε στον tzivas1 (5) KVM 4x1 (PS2+VGA) κρατημένο προς το παρόν χαριζονται : (7) PCI LAN gigabit card (8) AGP VGA Card Ενδιαφέρομαι για την AGP VGA.Έχεις π.μ.
serdakis Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 παρελαβα τα ηχειακια απο tigergreg και τον ευχαριστω πολυ 1
MessengerOfGood Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Να προσθέσω και ~600 άδειες θήκες CD (Jewel cases) και ~60 άδειες θήκες DVD. Λόγω ανακαίνισης σπιτιού όλα πρέπει να φύγουν μέχρι τη Δευτέρα. Έχουν δοθεί όλες οι θήκες DVD και πολλές CD. Έχουν μείνει ~350 θήκες CD. Μεταφέρονται στο χέρι γιατί είναι σε 2 μεγάλες σακούλες Jumbo. Χαρίζονται τα παρακάτω σε όποιον (τυχόν) ενδιαφέρεται. Δεν μπορώ να τα κρατήσω παρά μόνο λιγες μέρες. 1. CASIO Scientific Calculator fx-68. Έχει πρόβλημα η οθόνη: δεν δείχνει κάποια pixel και δεν φταίει η μπαταρία. Παίρνει 2 AG10. 2. Calculator Qualitron (μάλλον δουλεύει αλλα δεν είμαι σίγουρος). 3. Στικάκι USB MP3 Player 128 MB λειτουργεί μια χαρά. Παίρνει 1 μπαταρία ΑΑΑ. 4. Φορτιστής σπιτιού Sony Ericsson original (από W550i) 5. Θυροτηλέφωνο 6. Ασύρματο πληκτρολόγιο Microsoft χωρίς τον δέκτη που μπαίνει στην USB θύρα του PC. Παραλαβή από Παπάγου και ευρύτερη περιοχή μετά από πμ. Το πληκτρολόγιο είναι αυτό:
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα μαγκίτες (..μην ρωτάτε από που μου κατέβηκε αυτή η λέξη, ούτε εγώ ξέρω). Τέλος πάντων, δίνω ένα dell 1545 μαύρο, το οποίο ανάβει, αλλά του έχουν πει το αίμα και μου το άφησαν για ανταλλακτικά, αλλά έχω πολύ καιρό να πιάσω dell laptop, οπότε δεν μου χρησιμεύει κάτι. Αν το θέλει κάποιος για ανταλλακτικά, το παίρνει. Αν το θέλει κάποιος για φτιάξιμο, μάλλον θα χρειαστεί ribbon για την οθόνη, και πολύ πιθανών και το inverter του panel της οθόνης ..αν όχι όλο το panel. Για όποιον αναρωτιέται τι πέρασε το μηχάνημα, ένα έχω να πω.. βρέθηκε στην μέση καβγά ζευγαριού που χώρισε, τα υπόλοιπα μπορείτε να τα φανταστείτε Επίσης δίνω ένα tp-link TL-WN422G. Λειτουργεί μια χαρά, απλά οι drivers είναι λίγο μανίκι να βρεθούν στο internet, γιατί είναι σχετικά παλιό. Παρ' όλα αυτά, τους έχω, αν όποιος ενδιαφέρεται φέρει ένα φλασάκι, τους περνάμε. Έχω και ένα stick so-dimm A-DATA 1GB DDR2 533Mhz, αν το θέλει κανείς. Edit: Οι drivers είναι εδώ για όποιον πάρει το TP-Link: http://www.tp-link.com/us/download/TL-WN422G_V2.html Επεξ/σία 22 Μαΐου 2017 από Sierra Levin
mourgolukos Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Καλημέρα μαγκίτες (..μην ρωτάτε από που μου κατέβηκε αυτή η λέξη, ούτε εγώ ξέρω). Τέλος πάντων, δίνω ένα dell 1545 μαύρο, το οποίο ανάβει, αλλά του έχουν πει το αίμα και μου το άφησαν για ανταλλακτικά, αλλά έχω πολύ καιρό να πιάσω dell laptop, οπότε δεν μου χρησιμεύει κάτι. Αν το θέλει κάποιος για ανταλλακτικά, το παίρνει. Αν το θέλει κάποιος για φτιάξιμο, μάλλον θα χρειαστεί ribbon για την οθόνη, και πολύ πιθανών και το inverter του panel της οθόνης ..αν όχι όλο το panel. Για όποιον αναρωτιέται τι πέρασε το μηχάνημα, ένα έχω να πω.. βρέθηκε στην μέση καβγά ζευγαριού που χώρισε, τα υπόλοιπα μπορείτε να τα φανταστείτε Επίσης δίνω ένα tp-link TL-WN422G. Λειτουργεί μια χαρά, απλά οι drivers είναι λίγο μανίκι να βρεθούν στο internet, γιατί είναι σχετικά παλιό. Παρ' όλα αυτά, τους έχω, αν όποιος ενδιαφέρεται φέρει ένα φλασάκι, τους περνάμε. Έχω και ένα stick so-dimm A-DATA 1GB DDR2 533Mhz, αν το θέλει κανείς. Edit: Οι drivers είναι εδώ για όποιον πάρει το TP-Link: http://www.tp-link.com/us/download/TL-WN422G_V2.html δηλωνω ενδιαφερoν για το dell
dhmak Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Καλησπέρα, θα ήθελα να δηλώσω και εγώ ενδιαφέρον για το TL-WN422G. Δημήτρης απο Καλλιθέα.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Το TP-Link κανονίστηκε να πάει στον MiP, πριν λίγο τελειώσαμε τις διπλωματικές διαδικασίες. Για το dell περιμένω pm, αλλά θα πάει με σειρά προτεραιότητας ..μην αδικηθεί και κανείς.
esem Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Καλημέρα μαγκίτες (..μην ρωτάτε από που μου κατέβηκε αυτή η λέξη, ούτε εγώ ξέρω). Τέλος πάντων, δίνω ένα dell 1545 μαύρο, το οποίο ανάβει, αλλά του έχουν πει το αίμα και μου το άφησαν για ανταλλακτικά, αλλά έχω πολύ καιρό να πιάσω dell laptop, οπότε δεν μου χρησιμεύει κάτι. Αν το θέλει κάποιος για ανταλλακτικά, το παίρνει. Αν το θέλει κάποιος για φτιάξιμο, μάλλον θα χρειαστεί ribbon για την οθόνη, και πολύ πιθανών και το inverter του panel της οθόνης ..αν όχι όλο το panel. Για όποιον αναρωτιέται τι πέρασε το μηχάνημα, ένα έχω να πω.. βρέθηκε στην μέση καβγά ζευγαριού που χώρισε, τα υπόλοιπα μπορείτε να τα φανταστείτε Επίσης δίνω ένα tp-link TL-WN422G. Λειτουργεί μια χαρά, απλά οι drivers είναι λίγο μανίκι να βρεθούν στο internet, γιατί είναι σχετικά παλιό. Παρ' όλα αυτά, τους έχω, αν όποιος ενδιαφέρεται φέρει ένα φλασάκι, τους περνάμε. Έχω και ένα stick so-dimm A-DATA 1GB DDR2 533Mhz, αν το θέλει κανείς. Edit: Οι drivers είναι εδώ για όποιον πάρει το TP-Link: http://www.tp-link.com/us/download/TL-WN422G_V2.html εχω ενα dell 1545 και θα το ηθελα για ανταλλακτικα για να το επισκευασω!!
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Τελικά ο Κώστας δεν θα πάρει το dell, οπότε ας πάρει θέση ο επόμενος. Να πω ότι βρίσκεται Αθήνα και θα βόλευε αν είναι κάποιος από εδώ γύρω.
ssof Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Τελικά ο Κώστας δεν θα πάρει το dell, οπότε ας πάρει θέση ο επόμενος. Να πω ότι βρίσκεται Αθήνα και θα βόλευε αν είναι κάποιος από εδώ γύρω. Ενδιαφέρομαι , στέλνω pm
paylidis Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μπαινω και εγω στη σειρά, εχω ενα παροπλισμένο αντιστοιχο θα βοηθούσε μπας και μου βγει ενα λειτουργικό εν τελει...
mpitzi91 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι και εγω για το dell μιας και μπορεί να ταιρίαξω κάποια ανταλλακτικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις