Doctor Who1 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Συνηδητοποιεις οτι τα sodimm μπαινουν σε λαπτοπ c2d και οχι σε σταθερο 775 ετσι;Xιχι Ναι ! Λάθος του auto correct τπυ Galaxy S2 . Το διορθώνω τώρα. Υ.Γ. Θέλω βασικά να αναβαθμίσω το netbook της καθηγήτριας των ιδιαίτερων αγγλικών (είναι άνω των 70 ετών) να μπορέσει να αναπαράγει ένα βίντεο στο YouTube αξιοπρεπώς . Εφόσον βέβαια δεν προχωρήσει με τα 2 προηγούμενα άτομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μόνο Αθήνα παιδιά και μόνο με συνάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzivas1 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Τις δίνεις μόνο όλες μαζί ? Των DVD είναι αυτές σαν βιβλιαράκι ? ... αν ναι με ενδιαφέρουν. Πόλη/περιοχή ? --------- Δόθηκε στον tzivas1 (5) KVM 4x1 (PS2+VGA) κρατημένο προς το παρόν χαριζονται : (7) PCI LAN gigabit card (8) AGP VGA Card Ευχαριστώ για το KVM 4x1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Χαρίζονται τα παρακάτω σε όποιον (τυχόν) ενδιαφέρεται. Δεν μπορώ να τα κρατήσω παρά μόνο λιγες μέρες. 1. CASIO Scientific Calculator fx-68. Έχει πρόβλημα η οθόνη: δεν δείχνει κάποια pixel και δεν φταίει η μπαταρία. Παίρνει 2 AG10. 2. Calculator Qualitron (μάλλον δουλεύει αλλα δεν είμαι σίγουρος). 3. Στικάκι USB MP3 Player 128 MB λειτουργεί μια χαρά. Παίρνει 1 μπαταρία ΑΑΑ. 4. Φορτιστής σπιτιού Sony Ericsson original (από W550i) 5. Θυροτηλέφωνο 6. Ασύρματο πληκτρολόγιο Microsoft χωρίς τον δέκτη που μπαίνει στην USB θύρα του PC. Παραλαβή από Παπάγου και ευρύτερη περιοχή μετά από πμ. Επίσης χαρίζεται ένα παλιό φορητό διπλό ραδιοκασετόφωνο SHARP χωρίς το καλώδιο τροφοδοσίας του (είναι το κοινό). Δεν ξέρω αν λειτουργεί κανονικά (δεν έχω κασέτα να το δοκιμάσω). Φαίνεται στις φωτογραφίες. Όλα είναι σε first come - first serve βάση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Γράφω Παπάγου (Αθήνα). Παίρνεις όσες θέλεις και οι υπόλοιπες πάνε ανακύκλωση. Των DVD είναι αυτές σαν βιβλιαράκι. Στείλε pm γιατί δεν μπαίνω συνέχεια στο νήμα... Θα προσπαθήσω να περάσω αύριο αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσω. Θα ειδοποιήσω εδώ. Οπότε αν ενδιαφέρει κάποιον άλλο που μπορεί σίγουρα είναι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Επίσης χαρίζεται ένα παλιό φορητό διπλό ραδιοκασετόφωνο SHARP χωρίς το καλώδιο τροφοδοσίας του (είναι το κοινό). Δεν ξέρω αν λειτουργεί κανονικά (δεν έχω κασέτα να το δοκιμάσω). Ξέρεις αν έχει line in σε rca ή mini jack το συγκεκριμένο; Ένα φιλαράκι στην Αθήνα που είναι σε αφραγκιές, έχει μείνει από ηχεία και θέλει να το συνδέσει στο pc για να βγάζει ήχο απ' αυτό. Αν ναι, να τον στείλω να το πάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 χαριζονται : (7) PCI LAN gigabit card (8) AGP VGA Card Σου στελνω pm για τα 7,8. Ακυρο τελικα απο εμενα. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Ξέρεις αν έχει line in σε rca ή mini jack το συγκεκριμένο; Ένα φιλαράκι στην Αθήνα που είναι σε αφραγκιές, έχει μείνει από ηχεία και θέλει να το συνδέσει στο pc για να βγάζει ήχο απ' αυτό. Αν ναι, να τον στείλω να το πάρει. Δυστυχώς δεν έχει είσοδο ήχου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roybatty Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Χαρίζω δορυφορικό δέκτη Dreambox 500s με το τηλεκοντρόλ του.Λειτουργεί κανονικά αλλά θα χρειαστεί ένα τροφοδοτικό 12V 2A. Παράδοση Θεσσαλονίκη κέντρο.Το στέλνω και εκτός αν μου στείλετε μεταφορικά στο paypal. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Χαρίζω δορυφορικό δέκτη Dreambox 500s με το τηλεκοντρόλ του.Λειτουργεί κανονικά αλλά θα χρειαστεί ένα τροφοδοτικό 12V 2A. Παράδοση Θεσσαλονίκη κέντρο.Το στέλνω και εκτός αν μου στείλετε μεταφορικά στο paypal. ενδιαφερομαι ,σου στελνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δυστυχώς δεν έχει είσοδο ήχου... Σ' ευχαριστώ. Οπότε αποσύρω το ενδιαφέρον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Χαρίζω δορυφορικό δέκτη Dreambox 500s με το τηλεκοντρόλ του.Λειτουργεί κανονικά αλλά θα χρειαστεί ένα τροφοδοτικό 12V 2A. Παράδοση Θεσσαλονίκη κέντρο.Το στέλνω και εκτός αν μου στείλετε μεταφορικά στο paypal. Αν δεν προχωρησει με τον mike, ενδιαφερομαι κι εγω. Δεν στελνω πμ για να μην γεμιζει το inbox του roybatty χωρις λογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roybatty Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Αν δεν προχωρησει με τον mike, ενδιαφερομαι κι εγω. Δεν στελνω πμ για να μην γεμιζει το inbox του roybatty χωρις λογο Έχει και κουμπί για σβήσιμο,μην ανησυχείς Δόθηκε στον mikemart. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Χαχαχα @roybatty Καλη θεαση στον @mikemart τοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 fast track διαδικασίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις