Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thxs

Αν θέλεις τους παίρνω όλους και σου τους δίνω την Παρασκευή Σαββάτο στην Πάτρα που θα έρθω για δουλειές.

Δημοσ.
Thxs

Αν θέλεις τους παίρνω όλους και σου τους δίνω την Παρασκευή Σαββάτο στην Πάτρα που θα έρθω για δουλειές.

αυτο θα με βολευε παρα πολυ.αν ισχυει ακομα στειλε πμ να κανονισουμε

Δημοσ.
Χαρίζεται εκτυπωτής HP Inkjet 3550.

Μπορεί και να δουλέψει αλλά θέλει επισκευή/καθαρισμό/? , νομίζω ότι και τα μελάνια είναι στη μέση.

Τον εκτυπωτή παιδιά, κανένας? Τον πετάω....

Δημοσ.
χαρίζεται mobo pentium mmx + μνημες + δε θυμάμαι τι άλλο....

είμαι μακρυά όμως για τους περισσότερους ...

ta thelooooooooo

ti xaraktiristika

Δημοσ.

Χαριζονται σε οποιον ποσταρει εδω ....

Μονο παρακληση μη μου λετε για ΕΛΤΑ κλπ γιατι κι εγω δουλευω οταν ειναι ανοιχτα.Παραλαβη απο το σπιτι μου Λυκοβρυση Αττικης.

ma-620.jpg

Δημοσ.

Kαι κατι χαζομαριτσες απο εμενα....δυο ανεμιστηρακια της acasa 8 cm black ..δεν τα εβγαλα ποτε απο το κουτι..δυο ανεμιστηρακια αντιστοιχα zalman..ενα ψυκτρακι για chipset απο την akasa..ομοιως στο κουτι..ενα φαν mate 2..και mia ψυκτρα για σκληρο... το μαραφετι-πλακα με τα δυο ανεμιστηρια..της q-tec

απο ΚΟΡΙΝΘΟ μονο....και για ηρωικους αρχαιολογους εναν εκτυπωτη hp 610 ? Νομιζω δουλευει...ογκωδες και θορυβωδες πραμα...

Και ενα με τιμουλα ...(αναξιο λογου για αγγελια αλλα το λυπαμαι να το δωσω τζαμπα...μην αρχισετε οτι το εκανα για να βαλω αγγελια...σβηστετο σχολιο αμα ειναι..).. δυο δορυφοροι και ενα subακι yamaha yst-201...15 ε ..

Δημοσ.

ολα τα πρωτα θα τα ηθελα αλλα ειμαι Αθηνα.Δεν παιζει να ανεβεις ποτε και να συναντιομασταν ετσι?

Δεν πειραζει....

Δημοσ.
ολα τα πρωτα θα τα ηθελα αλλα ειμαι Αθηνα.Δεν παιζει να ανεβεις ποτε και να συναντιομασταν ετσι?

Δεν πειραζει....

Αν αναφερεσαι σε μενα φιλε μου...ενας φιλος μου δουλευει αθηνα και κατεβαινει τα σαββατοκυριακα...θα του τα δωσω ενα απο αυτα....και αν ειναι κοντα οι περιοχες που μενετε και σε βολευει.... τοτε μακαρι να τα παρεις και να τα χρησιμοποιησει καποιος..

Θυμηθηκα και εκεινο το modem connex(τι σοι θα ειναι αυτο ..ποιος ξερει ) που ειχε δωρο ενα περιοδικο..και αυτο ξεμεινε...

Δημοσ.
Kαι κατι χαζομαριτσες απο εμενα....δυο ανεμιστηρακια της acasa 8 cm black ..δεν τα εβγαλα ποτε απο το κουτι..δυο ανεμιστηρακια αντιστοιχα zalman..ενα ψυκτρακι για chipset απο την akasa..ομοιως στο κουτι..ενα φαν mate 2..και mia ψυκτρα για σκληρο... το μαραφετι-πλακα με τα δυο ανεμιστηρια..της q-tec

απο ΚΟΡΙΝΘΟ μονο....

Λουτράκι κατεβαίνεις καθόλου..?

Δημοσ.

καρτα για wind F2G αξίας 3€.

7955 2216 7444 9270

Την πήρε ο πατέρας μου για το κιν του ενώ είχε Q-telecom.

Οποιος προλάβει ας την φορτώσει. :) και ας το γραψει εδω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...