Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντος βδομαδας θα βγουν μερικα ρουτερ και οτι παλιο hardware εχω. Υπαρχουν και μνημες μεσα σε αυτο 2χ512

Τα ρούτερ πόσο παλιά είναι; Γιατί άρχισε να μου κάνει κάτι κουλά ένα παλιό της wind που έχω και σκεφτόμουν να τσιμπήσω σύντομα κανένα. :P

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντος βδομαδας θα βγουν μερικα ρουτερ και οτι παλιο hardware εχω. Υπαρχουν και μνημες μεσα σε αυτο 2χ512

Θα είμαι στην αναμονή. Αν δε γίνει κάτι με DrLo, θα σε "ενοχλήσω".

Δημοσ.

Σιγουρα υπαρχει ενα frigbox annex a και ενα thomson 87 v5. Απο εκει και υστερα ειναι κλασικα adsl απο οτε, wind κλπ. Πολλα ειναι και αχρησιμοποιητα, αλλα χωρις μετασχηματιστες ολα τους. Κανενα παντως δεν υποστηριζει voip. Μοντελα κλπ οταν κανω την ανασκαφη

• Like 1
Δημοσ.

Να ευχαριστήσω τον kajwbtfe για την τιμονιέρα αλλά και για την εξυπηρετικότητά του.

Θα είμαι στην αναμονή. Αν δε γίνει κάτι με DrLo, θα σε "ενοχλήσω".

θα το επιβεβαιώσω μόλις επιστρέψω σπίτι.

Αν σου κάνει τα υπόλοιπα κομμάτια θα "σπασουν" εδώ.

επειδή ψάχνω να ξεφορτωθώ κάποια cases, χαρίζoνται :

case 1

case 2

Σιγουρα υπαρχει ενα frigbox annex a και ενα thomson 87 v5. Απο εκει και υστερα ειναι κλασικα adsl απο οτε, wind κλπ. Πολλα ειναι και αχρησιμοποιητα, αλλα χωρις μετασχηματιστες ολα τους. Κανενα παντως δεν υποστηριζει voip. Μοντελα κλπ οταν κανω την ανασκαφη

πρέπει να έχω και εγώ κανα-δυο τέτοια αλλά νομιζα ότι είναι "κλειδωμένα"

• Like 1
Δημοσ.

Αν υπάρχει καμιά καρτούλα γραφικών, έστω και της πλάκας ίσα-ίσα να ανοίγει το σύστημα, για να την κουμπώσω σε ένα αρχαίο Pentium 4 που έχω για προχειροδουλειές, δηλώνω ενδιαφέρον. :) Και μητρική ψάχνω για P4 καθώς έσπασε η ψήκτρα του chipset της, αλλά νταξ παλεύεται προς το παρόν αν βρω κάρτα.

Δημοσ.

Δίνεται ο παρακάτω εκτυπωτής χωρίς τροφοδοσία/μελάνια (HP 7500 officejet).

WP_20170509_10_29_18_Pro.jpg

την τελευταία φορά που είχε ανοίξει, έβγαλε ένα πρόβλημα "0x61011beb".

Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον μέχρι Δευτέρα 15/5, θα πάει στην ανακύκλωση συσκευών.
Παραλαβή από Λ. Λαυρίου, πλησίον Σταυρού.

Να το αφήσω λίγο ακόμα μιας και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε μέχρι στιγμής... Δε μου πάει να το πετάξω.

Δημοσ.

Αν υπάρχει καμιά καρτούλα γραφικών, έστω και της πλάκας ίσα-ίσα να ανοίγει το σύστημα, για να την κουμπώσω σε ένα αρχαίο Pentium 4 που έχω για προχειροδουλειές, δηλώνω ενδιαφέρον. :) Και μητρική ψάχνω για P4 καθώς έσπασε η ψήκτρα του chipset της, αλλά νταξ παλεύεται προς το παρόν αν βρω κάρτα.

AGP θες ή PCI Express (υποθέτω το 1ο) ?

Δημοσ.

AGP θες ή PCI Express (υποθέτω το 1ο) ?

Αμ ναι, αν δεν κάνω σοβαρό λάθος AGP, είχα μια Nvidia 6600GT AGP8X 256MB πάνω και μου κάνει artifacts, οπότε μάλλον ψόφησε.  :lol: (εκτός αν είναι κάνα πρόβλημα στη μητρική, γιατί έσπασε η ψήκτρα του chipset της, βασικά δεν ασχολήθηκα καν, απλά το έχω κλειστό από τότε).

Δημοσ.

Στειλε μου μια φωτο με την ψυκρα και διαστασεις απο κουμπωμα σε κουμπωμα, ισως να εχω κατι να σε βοηθησει

• Like 2
Δημοσ.

Αμ ναι, αν δεν κάνω σοβαρό λάθος AGP, είχα μια Nvidia 6600GT AGP8X 256MB πάνω και μου κάνει artifacts, οπότε μάλλον ψόφησε.  :lol: (εκτός αν είναι κάνα πρόβλημα στη μητρική, γιατί έσπασε η ψήκτρα του chipset της, βασικά δεν ασχολήθηκα καν, απλά το έχω κλειστό από τότε).

Έχω AGP, όχι τόσο καλή όσο αυτή που είχες αλλά για να ανάψει θα κάνει. Αν πάρει το άλλο παιδί μητική και CPU η VGA περισσεύει.

@Lanike71

Οι μνήμες είναι 2x512.

• Like 2
Δημοσ.

Χαρίζονται τα παρακάτω!

Μέχρι 3 πράγματα ανα μέλος

Όχι συνάντηση,μόνο αποστολή (λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω)

(Οι φωτό έχουν καλή ανάλυση κάντε ζουμ να δείτε αν θέλετε κάτι παραπάνω)

Δηλώνω ενδιαφέρον...

Κι ότι μου χαλάσανε τ' ακουστικά. Βλέπω πως δεν είναι τύπου "υπόθετο" ( :P), οπότε μια χαρά. Και για να συμπληρωθεί η τριάδα, προσθέτω σακίδιο και καπελίνο.

Στέλνω pm.

• Like 1
Δημοσ.

Να το αφήσω λίγο ακόμα μιας και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε μέχρι στιγμής... Δε μου πάει να το πετάξω.

Με ενδιαφέρει μιας και είσαι και κοντά, απλά έχει κάποιο δοχείο πανω με έστω λίγο μελάνι μέσα για να το τεστάρω να δω αν μπορεί να φτιαχτεί?

Δημοσ.

Ωπα εχασα κανα επεισοδιο; Ρουτερ ακουσα... Fritzbox καπου διαβασα;;; Thomson? Υπαρχουν αυτα πουθενα και τα εχασα; :P 

Ευχαριστω! 

Δημοσ.

Χαρίζονται τα παρακάτω!

Μέχρι 3 πράγματα ανα μέλος

Όχι συνάντηση,μόνο αποστολή (λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω)

(Οι φωτό έχουν καλή ανάλυση κάντε ζουμ να δείτε αν θέλετε κάτι παραπάνω)

Δωθηκαν ολα παιδια

Σε καλή μεριά :) :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...