Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, καθώς δεν υπάρχει ανταπόκριση για πώληση ή ανταλλαγή, χαρίζω το Revoltec Gaming Fightpad Advanced.

μπορείτε να το δείτε εδώ

Εαν δεν υπάρξει ανταπόκριση και εδώ, τότε θα αλλάξω και τον τίτλο της αγγελίας για να το δεί περισσότερος κόσμος.

Παραλαβή απο Πειραιά παρακαλώ, για αποστολή δυσκολευομαι λόγο έλλειψης χρόνου αλλά αν δοθεί λίγος χρόνος ίσως τα καταφέρω.

• Like 3
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, καθώς δεν υπάρχει ανταπόκριση για πώληση ή ανταλλαγή, χαρίζω το Revoltec Gaming Fightpad Advanced.

μπορείτε να το δείτε εδώ

Εαν δεν υπάρξει ανταπόκριση και εδώ, τότε θα αλλάξω και τον τίτλο της αγγελίας για να το δεί περισσότερος κόσμος.

Παραλαβή απο Πειραιά παρακαλώ, για αποστολή δυσκολευομαι λόγο έλλειψης χρόνου αλλά αν δοθεί λίγος χρόνος ίσως τα καταφέρω.

Ενδιαφερομαι εγω για το gamepad. Ειναι οτι πρεπει για emulator που τρεχω

Κρατημένο για παραλαβή απο το μέλος mourgolukos

Δημοσ.

Δυστυχώς δε κατάφερα να το λειττουργήσω. Δε ξέρω τι έχει ή πιο κομμάτι φταίει. Όταν ανοίγω τον διακόπτη του τροφοδοτικού ξεκινά το fan της CPU ακόμα και χωρίς να είναι ενομένο το power-on κουμπτι. Ίσως κάτι βραχυκυκλώνει.

Αν ενδιαφέρει κάποιον αποτελείται από

MB : Asrock K7NF2-RAID

CPU: Athlon XP 2200+

Ram : 1 GB (νομίζω)

Αν δεν τον πάρει τελικά κανένας ενδιαφέρομαι για την MB,CPU (GPU(Ψάχνω για PCI Express δυστυχώς), RAM, HDD, Case, PSU δεν μου είναι απαραίτητα).

Ξαναλέω, αν ΔΕΝ τον θέλει κανείς ολόκληρο :)

Δημοσ.

Αν δεν τον πάρει τελικά κανένας ενδιαφέρομαι για την MB,CPU (GPU(Ψάχνω για PCI Express δυστυχώς), RAM, HDD, Case, PSU δεν μου είναι απαραίτητα).

Δικό σου

PCI express καταλαβαίνω ψάχνεις για άλλο μηχανημα ... δε γράφεις όμως αν έχεις AGP γι αυτό ?

Δημοσ.

Aν είσαι μερακλής και μπορείς να αλλάξεις 2 πυκνωτές σου στέλνω μια pci express με σκασμένους πυκνωτές.

Δεν την έχω σπίτι, την έχω πατρικό, αλλιώς θα την έφτιαχνα εγώ.

Δημοσ.

Έχετε πια καταντήσει βαρετοί με αυτά που χαρίζετε :o

dvd, router, πληκτρολόγια, κλπ

Πρωτοτυπήστε βρε!!!

Ας κάνω την αρχή :P

Λοιπόν χαρίζονται δύο μέθοδοι εκμάθησης ξένων γλωσσών της Perkaphon.

Είναι του...περασμένου αιώνα και για το audio η μία χρησιμοποιεί δισκάκια (όχι cd ;) ) και η άλλη κασσέτες.

Είναι για ιταλικά και αγγλικά.

Η καθεμία στο βαλιτσάκι της κομπλέ με βιβλία και κασσέτες ή τους δίσκους. Σε άψογη κατάσταση αφού οι κασσέτες ειδικά είναι στη ζελατίνα τους (δεν έχουν ανοιχθεί).

"Ίσως" όχι ότι πιο σύγχρονο στην σημερινή εκπαιδευτική πραγματικότητα, μπορεί όμως να ενδιαφέρουν κάποιον φίλο του παρελθόντος.

Παραλαβή από Νέα Σμύρνη (μόνο) μέχρι το τέλος της εβδομάδος. Μετά τα βλέπω να καταλήγουν στο πλάϊ του κάδου και να αρχίσουν το εκ νέου ταξίδι τους σε κάποιο από τα τρίκυκλα που παρεπιδημούν στην περιοχή μου

Όπως συνήθως, πρώτα post εδώ και μετά τα ρέστα με pm

υγ Η ίδια αγγελία έχει μπει και σε άλλο site

post-184736-0-74219600-1494871275_thumb.jpg

post-184736-0-29776800-1494871286_thumb.jpg

post-184736-0-16188300-1494871295_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Κρατημένο για παραλαβή απο το μέλος mourgolukos

Εάν δεν παραλάβει ο φίλος δηλώνω ενδιαφέρον :)

Δημοσ.

Δυστυχώς δε κατάφερα να το λειττουργήσω. Δε ξέρω τι έχει ή πιο κομμάτι φταίει. Όταν ανοίγω τον διακόπτη του τροφοδοτικού ξεκινά το fan της CPU ακόμα και χωρίς να είναι ενομένο το power-on κουμπτι. Ίσως κάτι βραχυκυκλώνει.

Αν ενδιαφέρει κάποιον αποτελείται από

MB : Asrock K7NF2-RAID

CPU: Athlon XP 2200+

Ram : 1 GB (νομίζω)

Αν περισσέψει, με ενδιαφέρει η ram (αν είναι 1 τμχ του 1 gb).

Δημοσ.

Αν περισσέψει, με ενδιαφέρει η ram (αν είναι 1 τμχ του 1 gb).

Σίγουρα δεν είναι 1 τεμάχιο

Είναι είτε 2x512 ή 1χ512 + 2x256

Θα το δω αυριο

Δημοσ.

Σε περίπτωση που δεν την έχει ζητήσει άλλος, δηλώνω ενδιαφέρον για τη μέθοδο εκμάθησης Αγγλικών Perkaphon με τους δίσκους.

Δημοσ.

Δικό σου

PCI express καταλαβαίνω ψάχνεις για άλλο μηχανημα ... δε γράφεις όμως αν έχεις AGP γι αυτό ?

Έχω μια AGP κάρτα να την κοτσάρω επάνω, για αυτό αν δεν αλλάξει κάτι να τον θέλουν όλο, ζητάω μόνο MB+CPU

Aν είσαι μερακλής και μπορείς να αλλάξεις 2 πυκνωτές σου στέλνω μια pci express με σκασμένους πυκνωτές.

Δεν την έχω σπίτι, την έχω πατρικό, αλλιώς θα την έφτιαχνα εγώ.

Κοίτα θεωρώ πως μπορώ να αλλάξω δύο πυκνωτές(έχω προσπαθήσει στο παρελθόν), αλλά αν δώ οτι είναι πολύ κοντά τα lines και θα την χαλάσω, την πηγαίνω σε έναν στην γειτονιά και τους αλλάζει αυτός.

Δημοσ.

Σίγουρα δεν είναι 1 τεμάχιο

Είναι είτε 2x512 ή 1χ512 + 2x256

Θα το δω αυριο

Στην ανάγκη παίρνω και το 512. Είναι ένα παλιό σύστημα γνωστού μου που "βογκάει" με 512 + 256 = 768.

Αν τη βρεις, θα κάνεις χάρη να μου τη δώσεις.

Δημοσ.

Εντος βδομαδας θα βγουν μερικα ρουτερ και οτι παλιο hardware εχω. Υπαρχουν και μνημες μεσα σε αυτο 2χ512

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...