kajwbtfe Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Ok.Αν τελικά δεν κάτσει με τον φίλο τη δίνω σε σένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Εκτός τόπου και χρόνου, ξεσκαρτάρω ντουλάπα και δίνω μπουφάν σκι Burton AK 2L μέγεθος large. Είμαι Ψυχικό. https://postimg.org/image/deb7fzf5l/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krami Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Εκτός τόπου και χρόνου, ξεσκαρτάρω ντουλάπα και δίνω μπουφάν σκι Burton AK 2L μέγεθος large. Είμαι Ψυχικό. https://postimg.org/image/deb7fzf5l/ ενδιαφερομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Εκτός τόπου και χρόνου, ξεσκαρτάρω ντουλάπα και δίνω μπουφάν σκι Burton AK 2L μέγεθος large. Είμαι Ψυχικό. Ενδιαφέρομαι και εγώ αν δεν θέλει ο krami τελικά. https://postimg.org/image/deb7fzf5l/ Ενδιαφέρομαι και εγώ αν δεν το πάρει ο krami. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Εκτός τόπου και χρόνου, ξεσκαρτάρω ντουλάπα και δίνω μπουφάν σκι Burton AK 2L μέγεθος large. Είμαι Ψυχικό. https://postimg.org/image/deb7fzf5l/ Και γω στη σειρά αν δε γίνει κάτι με τους 2 προηγούμενους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Χαρίζω 2 wireless usb adapters: 1) Netgear WG111T.Παίζει σε Windows 7/8/10 με τον driver που υπάρχει εδώ: http://codeblog.co.uk/netgear-wg111t-windows-7-x32x64-driver-installation/ 2) Edup EP-N8553.Drivers κλπ εδώ: http://www.szedup.com/support/driver-download/ep-n8553-driver/ Θεσσαλονίκη,κέντρο.Μπορώ να στείλω και εκτός αν βάλετε μεταφορικά στο paypal. Ευχαριστω πολυ για την προσφορα σου. Χαριζεται ασυρματο τηλεφωνο PANASONIC KX-TG1311 μπλε χρωματος με το εξης θεμα.... Ειχα χασει το τροφοδοτικο του και ηταν αφορτιστο 2 χρονια. Μου εστειλε ο φιλος συφουρουμιτης roybatty τροφοδοτικο και ενω δουλευει κανονικα η οθονη του χανει τις ενδειξεις και οι μπαταριες ειναι πεσμενες. Προφανως θελει ανοιγμα και καθαρισμα αλλα δεν ασχολουμαι περισσοτερο. Παραλαβη μονον στην εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος, Ποσταρετε πρωτα εδω και καπακι στειλτε πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Rider Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Ευχαριστω πολυ για την προσφορα σου. Χαριζεται ασυρματο τηλεφωνο PANASONIC KX-TG1311 μπλε χρωματος με το εξης θεμα.... Ειχα χασει το τροφοδοτικο του και ηταν αφορτιστο 2 χρονια. Μου εστειλε ο φιλος συφουρουμιτης roybatty τροφοδοτικο και ενω δουλευει κανονικα η οθονη του χανει τις ενδειξεις και οι μπαταριες ειναι πεσμενες. Προφανως θελει ανοιγμα και καθαρισμα αλλα δεν ασχολουμαι περισσοτερο. Παραλαβη μονον στην εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος, Ποσταρετε πρωτα εδω και καπακι στειλτε πμ. ειχα το ιδιο μοντελο...τα ιδια προβληματα ειχα και εγω σε βαθος χρονου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
111111 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 χαριζονται τα παρακατω για να μην τα πεταξω. http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/879613-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5%CF%84-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1/ υποψιν: τα πραγματα βρισκονται κρητη και συγκεκριμενα αγιο νικολαο.αποστολη μπορω να κανω αλλα μονο με κουριερ λογω ωραριου εργασιας και με χρεωση παραληπτη εννοειται.ενδεικτικα τα μεταφορικα θα ειναι γυρω στα 7 ευρω για ολα μαζι. τη διαδικασια την ξερετε αν δε το έχεις δώσει πουθενά το σετάκι θα με ενδιέφερε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Χαρίζονται τα παρακάτω: Πύργος με μητρική Asus A7N8x, CPU AMD Athlon XP 2800+, κάρτα γραφικών Asus v9570LE, DVD-RW, τροφοδοτικό. Χωρίς μνήμη, σκληρό. Cpu intel 530 χωρίς ψήκτρα Cpu intel 524 χωρίς ψήκτρα PC card sweex PU054 με 2 usb και 2 Firewire “Πολύμπριζο” scart 3 σε 1 Θήκη για Site: Xiaomiredmi note 2 ασημένια. Τελευταία φορά όλα ήταν λειτουργικά. Παραλαβή από Ζωγράφου. Δυστυχώς χρόνος για αποστολές δεν υπάρχει! Να ευχαριστήσω με τη σειρά μου τον Xand, τον αδερφό του και τον Kostas93 (για τις μνήμες) για τον πύργο. Δυστυχώς δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει. Θα το προσπαθήσω λίγο ακόμα και αν δεν τα καταφέρω θα το επαναπροωθήσω εδώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kprimax Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Χαρίζεται έγχρωμος laser εκτυπωτής samsung CLP-310. Είναι χαλασμένος, δε συμφέρει να φτιαχτεί, θα στοιχίσει περισσότερο από καινούριος. Για κάποιον που έχει τον ίδιο μπορεί να φανεί χρήσιμος για ανταλλακτικά. Τα toner του νομίζω ότι είναι κάπου στη μέση. Χωρίς καλώδια σύνδεσης. Παραλαβή από Πλατεία Αμερικής, Τρίτη ή Τετάρτη, ώρα 14.30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Έχω και εγώ ένα σετ AthlonXP 2200+ το οποίο κάποια στιγμή σταμάτησε να μποτάρει ... υποθέτω ότι είναι θέμα μητρικής. Αν το χρειάζεται κάποιος ή αν χρειαστεί να κανιβαλιστεί για να γίνει το παραπάνω λειτουργικό μου λέτε. Δυστυχώς δε κατάφερα να το λειττουργήσω. Δε ξέρω τι έχει ή πιο κομμάτι φταίει. Όταν ανοίγω τον διακόπτη του τροφοδοτικού ξεκινά το fan της CPU ακόμα και χωρίς να είναι ενομένο το power-on κουμπτι. Ίσως κάτι βραχυκυκλώνει. Αν ενδιαφέρει κάποιον αποτελείται από MB : Asrock K7NF2-RAID CPU: Athlon XP 2200+ Ram : 1 GB (νομίζω) Χαρίζω και εγώ με τη σειρά μου τιμονιέρα της microsoft.Βορεια προάστια(Πεντελη-Μελισσια) αλλά μπορώ και Ηλιούπολη κάποιες πρωινές προς μεσημέρι ώρες. Έχεις PM Χαρίζεται: 4-1 VGA/PS2 KVM (υπάρχουν και καλώδια PS2 κλπ) Κρατήθηκε για tzivas1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Χαρίζονται τα παρακάτω! Μέχρι 3 πράγματα ανα μέλος Όχι συνάντηση,μόνο αποστολή (λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω) (Οι φωτό έχουν καλή ανάλυση κάντε ζουμ να δείτε αν θέλετε κάτι παραπάνω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Χαρίζονται 2 πληκτρολόγια 1x PS/2 τύπου πλαίσιο (καλούτσικο, εμένα με βόλευε παλαιότερα)1x Ασύρματο Microsoft (χαλαρά το χειρότερο πληκτρολόγιο που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ) - έχουν μπει και αλλού.- επικοινωνήστε αν σας ενδιαφέρει (αν και δε βλέπω τακτικά τα pm μου).- δεν ισχύει σειρά προτεραιόττητας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Χαριζω επεξεργαστη σκετο χωρις ψυκτρα E2180 Παραλαβη απο το σπιτι μου Χρυσουπολη Περιστερι. Τον πεταξα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Χαρίζονται 2 πληκτρολόγια 1x PS/2 τύπου πλαίσιο (καλούτσικο, εμένα με βόλευε παλαιότερα) 1x Ασύρματο Microsoft (χαλαρά το χειρότερο πληκτρολόγιο που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ) - έχουν μπει και αλλού. - επικοινωνήστε αν σας ενδιαφέρει (αν και δε βλέπω τακτικά τα pm μου). - δεν ισχύει σειρά προτεραιόττητας. Με ενδιαφέρουν. Στέλνω pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις