val007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Xαρίζεται κουτι διαθετει πλαινο παραθυρο της multirama http://www.public.gr/product/computers-and-software/anabathmisi/koytia-desktop/multirama-c2628-319-koyti-mid-tower-gia-mitrikes-atx-silverblack/prod741021pp/ καταθεση μεταφορικων κι αποστολη παντου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 ενδιαφερομαι για το κουτακι. στελνω pm ακυρο απο εμενα. next!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Χαρίζω 2 wireless usb adapters: 1) Netgear WG111T.Παίζει σε Windows 7/8/10 με τον driver που υπάρχει εδώ: http://codeblog.co.uk/netgear-wg111t-windows-7-x32x64-driver-installation/ 2) Edup EP-N8553.Drivers κλπ εδώ: http://www.szedup.com/support/driver-download/ep-n8553-driver/ Θεσσαλονίκη,κέντρο.Μπορώ να στείλω και εκτός αν βάλετε μεταφορικά στο paypal. Mάλλον δεν πρόλαβα, αλλά αν έχει μείνει κανείς είμαι Θεσσαλονίκη και δηλώνω ενδιαφέρον. Στέλνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xand Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Χαρίζονται τα παρακάτω: Πύργος με μητρική Asus A7N8x, CPU AMD Athlon XP 2800+, κάρτα γραφικών Asus v9570LE, DVD-RW, τροφοδοτικό. Χωρίς μνήμη, σκληρό. Cpu intel 530 χωρίς ψήκτρα Cpu intel 524 χωρίς ψήκτρα PC card sweex PU054 με 2 usb και 2 Firewire “Πολύμπριζο” scart 3 σε 1 Θήκη για Site: Xiaomiredmi note 2 ασημένια. Τελευταία φορά όλα ήταν λειτουργικά. Παραλαβή από Ζωγράφου. Δυστυχώς χρόνος για αποστολές δεν υπάρχει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Ενδιαφέρομαι για το 1 στέλνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 απο ότι βλέπω το 1 παίρνει ddr μνήμες, όποιος το πάρει, αν θέλει μνήμες μπορώ να χαρίσω 2-3 512Μb εκαστο. Ζωγράφου είμαι και γω. Μιας και το είδα και τις θυμήθηκα, να μη μαζευουν σκόνη στο ντουλάπι. Αν τις θέλει να μου στείλε pm να δω τις βρω και να τις δώσω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Χαρίζονται τα παρακάτω: Πύργος με μητρική Asus A7N8x, CPU AMD Athlon XP 2800+, κάρτα γραφικών Asus v9570LE, DVD-RW, τροφοδοτικό. Χωρίς μνήμη, σκληρό. Cpu intel 530 χωρίς ψήκτρα Cpu intel 524 χωρίς ψήκτρα PC card sweex PU054 με 2 usb και 2 Firewire “Πολύμπριζο” scart 3 σε 1 Θήκη για Site: https://www.banggood.com/Metal-Frame-Bumper-Acrylic-PC-Back-Cover-Case-for-Xiaomi-Redmi-Note-2-p-1002374.html">Xiaomiredmi note 2 ασημένια. Τελευταία φορά όλα ήταν λειτουργικά. Παραλαβή από Ζωγράφου. Δυστυχώς χρόνος για αποστολές δεν υπάρχει!Ενδιαφέρομαι εγώ φίλε μου για τον πύργο.Χαρίζω και εγώ με τη σειρά μου τιμονιέρα της microsoft.Βορεια προάστια(Πεντελη-Μελισσια) αλλά μπορώ και Ηλιούπολη κάποιες πρωινές προς μεσημέρι ώρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Χαρίζονται τα παρακάτω: Πύργος με μητρική Asus A7N8x, CPU AMD Athlon XP 2800+, κάρτα γραφικών Asus v9570LE, DVD-RW, τροφοδοτικό. Χωρίς μνήμη, σκληρό. Τελευταία φορά όλα ήταν λειτουργικά. Παραλαβή από Ζωγράφου. Δυστυχώς χρόνος για αποστολές δεν υπάρχει! απο ότι βλέπω το 1 παίρνει ddr μνήμες, όποιος το πάρει, αν θέλει μνήμες μπορώ να χαρίσω 2-3 512Μb εκαστο. Ζωγράφου είμαι και γω. Μιας και το είδα και τις θυμήθηκα, να μη μαζευουν σκόνη στο ντουλάπι. Αν τις θέλει να μου στείλε pm να δω τις βρω και να τις δώσω Έχω και εγώ ένα σετ AthlonXP 2200+ το οποίο κάποια στιγμή σταμάτησε να μποτάρει ... υποθέτω ότι είναι θέμα μητρικής. Αν το χρειάζεται κάποιος ή αν χρειαστεί να κανιβαλιστεί για να γίνει το παραπάνω λειτουργικό μου λέτε. Ενδιαφέρομαι εγώ φίλε μου για τον πύργο. Χαρίζω και εγώ με τη σειρά μου τιμονιέρα της microsoft.Βορεια προάστια(Πεντελη-Μελισσια) αλλά μπορώ και Ηλιούπολη κάποιες πρωινές προς μεσημέρι ώρες. αν θες σου δίνω τον δικό μου (ως έχει) για την τιμονιέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Μπορώ να σου δώσω την τιμονιέρα φυσικά.Για τον πύργο αν δε μπορέσει το παιδί από πάνω μπορούμε να το κάνουμε και έτσι.Απλα θα προτιμούσα κάποιο που να λειτουργεί.Στειλε μου πμ που να συναντηθούμε να σου τη δώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Μπορώ να σου δώσω την τιμονιέρα φυσικά.Για τον πύργο αν δε μπορέσει το παιδί από πάνω μπορούμε να το κάνουμε και έτσι.Απλα θα προτιμούσα κάποιο που να λειτουργεί.Στειλε μου πμ που να συναντηθούμε να σου τη δώσω. ΤΟ ΣΚ θα το βγάλω από ντουλάπα και θα δω αν μπορεί να γίνει κάτι, μπας και έχει κουνηθεί τίποτα και δεν ξεκινούσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrea966 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 χαριζονται τα παρακατω για να μην τα πεταξω. http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/879613-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5%CF%84-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1/ υποψιν: τα πραγματα βρισκονται κρητη και συγκεκριμενα αγιο νικολαο.αποστολη μπορω να κανω αλλα μονο με κουριερ λογω ωραριου εργασιας και με χρεωση παραληπτη εννοειται.ενδεικτικα τα μεταφορικα θα ειναι γυρω στα 7 ευρω για ολα μαζι. τη διαδικασια την ξερετε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohNickZ Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δίνω έναν Athlon 3200+ για το παλιό σόκετ οποίος θέλει για πειραματισμό η για αναβάθμιση στο παραπάνω build!! Στελνω παντού αρκεί να γίνει κατάθεση μεταφορικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Δίνω έναν Athlon 3200+ για το παλιό σόκετ οποίος θέλει για πειραματισμό η για αναβάθμιση στο παραπάνω build!! Στελνω παντού αρκεί να γίνει κατάθεση μεταφορικών. Όταν λες παλιό σόκετ εννοείς socket A ή 939 ή ΑΜ2/ΑΜ2+. αν είναι το 3ο και είσαι Αθήνα με ενδιαφέρει (οπότε και δε θα χρειάζομαι πλέον τον Ε2180 του LLLEFTERIS) edit: ΑΚΥΡΟ, τώρα πρόσεξα ότι μιλάς για socket A. ------ Χαρίζεται: 4-1 VGA/PS2 KVM (υπάρχουν και καλώδια PS2 κλπ) Επεξ/σία 11 Μαΐου 2017 από DrLo 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiP Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 - Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NtinosShm Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Ενδιαφέρομαι εγώ φίλε μου για τον πύργο. Χαρίζω και εγώ με τη σειρά μου τιμονιέρα της microsoft.Βορεια προάστια(Πεντελη-Μελισσια) αλλά μπορώ και Ηλιούπολη κάποιες πρωινές προς μεσημέρι ώρες. Αν μεινει τελικα η τιμονιερα και δεν δωθει στον DrLo θα με ενδιεφερε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις