tigergreg Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Ενσυρματο μοντεμ-ρουτερ JETSPEED 520 της HOL καινουργιο στο κουτι του. Βρεθηκε χθες καταχωνιασμενο. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο κατοπιν ραντεβου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrNick Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Ασύρματο Panasonic KX-TGA860EX. Έγχρωμη οθόνη, bluetooth(??) κλπ κλπ. Για κάποιο λόγο σταμάτησε να δουλεύει. Κάποιες φορές ανάβει, δείχνει κάτι και μετά σβήνει αμέσως. Δίνεται με τροφοδοτικό, βάση φόρτισης, βάση επικοινωνίας με τηλεφωνική γραμμή (ναι είναι ξεχωριστές), ΧΩΡΙΣ μπαταρίες. https://www.panasonic.com/de/consumer/produktarchiv/telefon-fax/telefone-fax-deutschland/kx-tga860.specs.html Σταθμός Νερατζιώτισσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpouko Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Αν και δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορέσω να στείλω ατομο να παραλάβει χαρίζω με την σειρά μου 1 Tablet PIPO S1...δυστυχώς έχει μπρικάρει και δεν εμφανίζεται τίποτα....στα Windows όταν το συνδέω φαίνεται σαν συσκευή αλλά τίποτα παραπάνω... Ξεκόλησα και το καλωδιάκι της μπαταρίας αλλά δεν ξύπνησε.... Σύμφωνα με μια γρηγορη αναζήτηση "ξυπνάει" αν βραχυκυκλώσεις 2 πινάκια απο τις μνήμες NAND....αλλά δεν υπάρχει χρόνος για περισσότερο σκαλισμα.... Δίνεται μαζί με το καλωδιάκι φόρτισης αποκλειστικά χέρι-χέρι Κιλκίς... Αν δεν κάνω λάθος η διαδικασία είναι πρώτα pm για προτεραιότητα και μετά ποστάρισμα εδώ... Να ευχαριστώ δημόσιος τον φίλο Γιάννη για το ταμπλέτ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Παιδιά δίνω αυτή την κάρτα γραφικών δοσμένη παλιότερα από μέλος εδώ ,παρακαλώ πολύ όχι μεταπωλητές και καλοθελητάδες ,άτομα με πολλά ποστς μπορούν να συμμετάσχουν. http://www.ebay.com/itm/Grafikkarte-Point-of-VIEW-GF7600GS-256MB-GDDR2-VGA-DVI-TV-PCI-E-R-VGA150813-2-/262567124898 είναι ότι πρέπει για ένα παλιό πισάκι ... προσοχή δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ από όταν την πήρα ,είναι χωρίς ανεμιστηράκι.Επομένως την παίρνετε με δικιά σας ευθύνη.. Ευχαριστώ (και δημόσια) τον φίλο @sintalkas για την κάρτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Να ευχαριστώ δημόσιος τον φίλο Γιάννη για το ταμπλέτ!!! Δημήτρη ελπίζω να το αναστήσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Χαρίζεται κάρτα ήχου Creative Sound Blaster Live! 5.1 μοντέλο CT4760. Συνδέεται μέσω θύρας PCI και τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε πριν από χρόνια λειτουργούσε κανονικά. Τώρα βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο. Παραλαβή από Θεσσαλονίκη ανατολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esem Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται κάρτα ήχου Creative Sound Blaster Live! 5.1 μοντέλο CT4760. Συνδέεται μέσω θύρας PCI και τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε πριν από χρόνια λειτουργούσε κανονικά. Τώρα βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο. Παραλαβή από Θεσσαλονίκη ανατολικά. ενδιαφερομαι, στελνω πμ παραληφθηκε thanks! Επεξ/σία 4 Μαΐου 2017 από esem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 ^Θα ενδιαφερομουν κ εγω για την καρτα ηχου αν δεν κατσει με τον απο πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δηλώνω ενδιαφέρον. Δεν παίζει να μπορείς σε κάποιο σταθμό μετρό/Ησαπ, σωστά; :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazlow Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Χαριζεται το sony ericsson xperia x10 Παραλαβη απο Πετρουπολη . ενδιαφερομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Αποσύρ το ενδιαφέρον μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Χαριζεται το sony ericsson xperia x10 Παραλαβη απο Πετρουπολη . για μπορεις να μου το στειλεις ταχ με εξοδα αποστολης δικα μου;θεσσαλονικη ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Χαριζεται το sony ericsson xperia x10 Παραλαβη απο Πετρουπολη . Δηλώνω και εφώ ενδιαφέρον για παραλαβή από το Πετρούπολη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratosloukia2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Καλησπέρα σας,με ενδιαφέρει παρα πολυ και μπορώ να παραλάβω άμεσα,ευχαριστώ Χαριζεται το sony ericsson xperia x10 Παραλαβη απο Πετρουπολη .Καλησπέρα σας.Ενδιαφέρομαι παρα πολύ και μπορώ να παραλάβω άμεσα.Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Χαρίζεται το ρούτερ της φωτογραφίας με όλα τα καλώδια του κτλπ Δεν έχει κανένα θέμα,απλά άλλαξα εταιρία και μ έμεινε. Μόνο αποστολή,όχι συνάντηση λόγω δουλειάς δεν έχω χρόνο Οποίος στείλει πρώτος pm το πήρε. Χαρίζει η ομάδα λεμεεε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις