Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει κάποια συνεννόηση με άλλον, δηλώνω ενδιαφέρον.

Υπάρχει ακόμα ... και πάνω που σκεφτόμουν να το "απαλλοτριώσω"  :ph34r: 

Στείλε pm για περισσότερα

• Like 1
Δημοσ.

μια φορα εστειλα με απλο γραμμα και εξαφανιστηκε το απλο γραμμα. απο τοτε τελος :P

αρκετες φορες εχω στειλει και ολα ενταξει :P

• Like 1
Δημοσ.

Χαριζω καρτουλα intel turbo memory και επεξεργαστη Intel E2200 dual core

Παραλαβη απο το σπιτι μου Χρυσουπολη Περιστερι.

Αν εχει κανενας κανενα wifi usb η wifi pci με ενδιαφερει. :-)

Εφυγαν στην κοπελια που μου χαρισε τα trust ακουτσικα.

Δημοσ.

Όπως έγραψα, χαρίζεται μόνο σε όποιον έχει χαρίσει κάτι εδώ. Μπορείς να χαρίσεις κάτι από αυτά που έχεις στην αγγελία σου…

Αν και δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορέσω να στείλω ατομο να παραλάβει χαρίζω με την σειρά μου 1 Tablet PIPO S1...δυστυχώς έχει μπρικάρει και δεν εμφανίζεται τίποτα....στα Windows όταν το συνδέω φαίνεται σαν συσκευή αλλά τίποτα παραπάνω...

Ξεκόλησα και το καλωδιάκι της μπαταρίας αλλά δεν ξύπνησε....

Σύμφωνα με μια γρηγορη αναζήτηση "ξυπνάει" αν βραχυκυκλώσεις 2 πινάκια απο τις μνήμες NAND....αλλά δεν υπάρχει χρόνος για περισσότερο σκαλισμα....

Δίνεται μαζί με το καλωδιάκι φόρτισης αποκλειστικά χέρι-χέρι Κιλκίς...

Αν δεν κάνω λάθος η διαδικασία είναι πρώτα pm για προτεραιότητα και μετά ποστάρισμα εδώ...

pipo_s1_10.jpg

Δημοσ.

Αν και δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορέσω να στείλω ατομο να παραλάβει χαρίζω με την σειρά μου 1 Tablet PIPO S1...δυστυχώς έχει μπρικάρει και δεν εμφανίζεται τίποτα....στα Windows όταν το συνδέω φαίνεται σαν συσκευή αλλά τίποτα παραπάνω...

Σύμφωνα με μια γρηγορη αναζήτηση "ξυπνάει" αν βραχυκυκλώσεις 2 πινάκια απο τις μνήμες NAND....αλλά δεν υπάρχει χρόνος για περισσότερο σκαλισμα....

Αν δεν κάνω λάθος η διαδικασία είναι πρώτα pm για προτεραιότητα και μετά ποστάρισμα εδώ...

pipo_s1_10.jpg

Δηλώνω ενδιαφέρον.

Δημοσ.

pipo_s1_10.jpg

Δηλωνω ενδιαφερον . Ευχαριστω!

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δίνω ένα case fan 120mm bitfenix, είναι 3-pin, και έχει βάλει καμία 200αριά ώρες. Είναι άψογο, αλλά θορυβώδες για τα γούστα μου (ότι πάει πάνω από 15dB μου φαίνεται θορυβώδες για να πω την αλήθεια :P​ ), γι' αυτό το ξήλωσα. Όποιος το θέλει, το τσιμπάει. Υπάρχουν και βίδες αν χρειάζονται.

Επεξ/σία από Sierra Levin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δίνω ένα case fan 120mm bitfenix, είναι 3-pin, και έχει βάλει καμία 200αριά ώρες. Είναι άψογο, αλλά θορυβώδες για τα γούστα μου (ότι πάει πάνω από 15dB μου φαίνεται θορυβώδες για να πω την αλήθεια :P​ ), γι' αυτό το ξήλωσα. Όποιος το θέλει, το τσιμπάει. Υπάρχουν και βίδες αν χρειάζονται.

δηλώνω ενδιαφέρον. Στέλνω πμ

edit

αποσύρω ενδιαφέρον

Επεξ/σία από mourgolukos
Δημοσ.

Αν εχει κανενας κανενα wifi usb η wifi pci με ενδιαφερει. :-)

Εχω μια wifi pci που ειχα παρει παλαιοτερα απο τον tigergreg αλλα δεν καταφερα να βρω drivers win10 (οπως και ο Γρηγορης νομιζω), αρα δε δουλεψε...

Αν προκειται να τη βαλεις σε παλαιοτερο μηχανημα ή εν τελει θελεις να πειραματιστεις, με χαρα να σου τη δωσω!  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Δηλώνω ενδιαφέρον, στέλνω πμ

Δημοσ.

δηλώνω ενδιαφέρον... στέλνω pm...

Δημοσ.

Εχω μια wifi pci που ειχα παρει παλαιοτερα απο τον tigergreg αλλα δεν καταφερα να βρω drivers win10 (οπως και ο Γρηγορης νομιζω), αρα δε δουλεψε...

Αν προκειται να τη βαλεις σε παλαιοτερο μηχανημα ή εν τελει θελεις να πειραματιστεις, με χαρα να σου τη δωσω!  :-)

Σε ευχαριστω και εγω για 10αρια την ηθελα αλλα πηρα τελικα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...