Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Μητρική Dell αγνώστων λοιπών στοιχείων και λειτουργικότητας, με socket 478

IMG_20170424_122030.jpg

2. Θήκη και backcover για Lenovo K3W (lemon), μαύρου χρώματος

IMG_20170424_122057.jpg

3. Κάτι που ισχυρίζεται οτι είναι PC analyzer

IMG_20170424_122115.jpg

Εκδήλωση ενδιαφέροντως με πμ.

Παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα.

Ευχαριστώ θερμά τον κ. Σταύρο για το PC Analyzer

• Like 1
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1. Εξωτερικό CD recorder Freecom FX-1, άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Δίνεται μαζί με καλώδιο USB και τροφοδοσία.

2. Εξωτερικό DVD recorder, άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Δίνεται μαζί με καλώδιο USB και τροφοδοσία.
  3.  
  4. Modem/Router Baudtec ISDN TW263R4-B2. Δίνεται μαζί με το τροφοδοτικό του.

Εκδήλωση ενδιαφέροντως με πμ.

Παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα.

Ευχαριστώ για τα πραγματάκια.

• Like 1
Δημοσ.

Χαριζω καρτουλα intel turbo memory και επεξεργαστη Intel E2200 dual core

Παραλαβη απο το σπιτι μου Χρυσουπολη Περιστερι.

Αν εχει κανενας κανενα wifi usb η wifi pci με ενδιαφερει. :-)

Δημοσ.

Δεν ζητάμε Λευτέρη στα χαρίζεται... ;) :)

Είσαι παλιοσειρα τα ξέρεις αυτά :)

Το ξερω απλα το εγραψα σε περιπτωση που καποιος θελει τα δικα μου και εχει και του περισσευει για να δωσω προτεραιοτητα.

• Like 1
Δημοσ.

Το ξερω απλα το εγραψα σε περιπτωση που καποιος θελει τα δικα μου και εχει και του περισσευει για να δωσω προτεραιοτητα.

Έχω εγώ να σου δώσω (2 κιόλας) αλλά δεν είμαι Αθήνα.Αν τα στέλνεις σου τα στέλνω.

Δημοσ.

χαριζονται τα παραπανω ακουστικα

http://ecx.images-amazon.com/images/I/41dwytJfMnL._SY355_.jpg

δεν τα μπορω τα in ear οποτε απο το να πανε για πεταμα μπορει καποιος να τα θελει.Never used απλα καθονταν πεταμενα σε ενα κουτι.δεν θυμαμαι καν πως βρεθηκαν σε μενα.μαζι 3 ζευγαρια λαστιχακια που ειναι για διαφορετικο μεγεθος αυτιου.

ειτε παραλαβη απο βριλησσια ειτε καποιος αν δεν μπορει του τα στελνω ταχυδρομικως οπου θελει με απλο γραμμα.

ο πρωτος που θα γραψει εδω τα παιρνει και μου στελνει Pm μετα.

Δημοσ.

δεν τα μπορω τα in ear οποτε απο το να πανε για πεταμα μπορει καποιος να τα θελει.Never used απλα καθονταν πεταμενα σε ενα κουτι.δεν θυμαμαι καν πως βρεθηκαν σε μενα.μαζι 3 ζευγαρια λαστιχακια που ειναι για διαφορετικο μεγεθος αυτιου.

ειτε παραλαβη απο βριλησσια ειτε καποιος αν δεν μπορει του τα στελνω ταχυδρομικως οπου θελει με απλο γραμμα.

με ενδιαφερουν :-)

Δημοσ.

Δηλώνω ενδιαφέρον
Δημοσ.

έχει μπει και σε άλλο φόρουμ το οποίο έχει και προτεραιότητα για το κομμάτι αυτό ... αλλά αν ενδιαφέρει κάποιον ας μου πει και βλέπουμε.

Χαρίζεται το παρακάτω βιβλίο (σε άλλη έκδοση από αυτή που φαίνεται στο link)

Μου το είχαν κάνει δώρο πριν 15-20 χρόνια ... δε το διάβασα ποτέ και ούτε πρόκειται ... πέρα από το λίγο ταλαιπορημένο εξώφυλλο είναι μια χαρά

parias_zpsmhhe1pre.jpg~original

Αν δεν υπάρχει κάποια συνεννόηση με άλλον, δηλώνω ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Χαρίζεται πολύμηχάνημα Epson Office bx305f (http://esupport.epson-europe.com/ProductHome.aspx?lng=en-GB&data=0ccCGROWIYNqp6oj6npYxaMkxOJxVnKRq05TAbJUDTkU003D).

Το βασικό του πρόβλημα είναι ότι δεν λειτουργεί σωστά η τροφοδοσία των σελίδων. Τις περισσότερες φορές όταν μαγκώσει το χαρτί εμφανίζει ”Printer Error” (χωρίς περαιτέρω διευκρινήσεις) το οποίο για να εξαφανιστεί δεν αρκεί να αφαιρεθεί το χαρτί. Εγώ καταφέρνω να το επαναφέρω με διάφορα κόλπα (βγάζοντάς το από την πρίζα και πατώντας το Power για μερικά δευτερόλεπτα, βγάζοντας και ξαναβάζοντας τα μελάνια, μετακινώντας με το χέρι την κεφαλή και άλλα τέτοια γιατροσόφια) αλλά το χαρτί μαγκώνει πολύ συχνά και ο χρόνος που χρειάζεται ο εκτυπωτής για να επαναλειτουργήσει είναι πολύς. Αν, βέβαια, κάποιος έχει όρεξη να τον ανοίξει και να τον καθαρίσει μπορεί και να λειτουργήσει κανονικά.

Συνάντηση κάπου ανάμεσα σε Πειραιά και Αιγάλεω. Όποιος θέλει γράφει εδώ και μετά στέλνει pm με μοναδική προϋπόθεση να έχει χαρίσει στο παρελθόν κάτι εδώ.

Ενδιαφέρομαι αλλά νομίζω δεν έχω χαρίσει...εαν δεν κάνω λάθος.....

Όπως έγραψα, χαρίζεται μόνο σε όποιον έχει χαρίσει κάτι εδώ. Μπορείς να χαρίσεις κάτι από αυτά που έχεις στην αγγελία σου…

• Like 2
Δημοσ.

μια φορα εστειλα με απλο γραμμα και εξαφανιστηκε το απλο γραμμα. απο τοτε τελος :P

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω 1-2 πραγματάκια που μου πιάνουν χώρο, όποιος τα θέλει, από Αθήνα, τα τσιμπάει.

Coolers Intel για socket  1155. Ο 1155 ακούγεται λίγο στο full, αλλά σε κανονική λειτουργία είναι οκ, 

Καλό μήνα σε όλους,να ευχαριστήσω και δημόσια τον Διονύση για αυτήν την κίνησή του!

Παρέλαβα την ψύκτρα και όλα καλά!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...