Cloud_7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Χαρίζω 34 πακέτα φιλτράκια swan super slim διαμέτρου 5.3mm. Είναι αυτά εδώ: http://tobaccohouse.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/%CF%86%CE%AF%CE%BB%CF%84%CF%81%CE%B1-swan-super-slim-5-3mm/ Συνολικά ισοδυναμούν με 4284 φιλτράκια. Όποιος τα θέλει έρχεται και τα παραλαμβάνει από τον Πύργο των Αμπελοκήπων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HILL.K Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Εξωτερικό CD recorder Freecom FX-1, άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Δίνεται μαζί με καλώδιο USB και τροφοδοσία. Εξωτερικό DVD recorder, άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Δίνεται μαζί με καλώδιο USB και τροφοδοσία. δηλώνω ενδιαφερον για αυτα! στελνω και πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Χαρίζω 34 πακέτα φιλτράκια swan super slim διαμέτρου 5.3mm. Είναι αυτά εδώ: http://tobaccohouse.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/%CF%86%CE%AF%CE%BB%CF%84%CF%81%CE%B1-swan-super-slim-5-3mm/ Συνολικά ισοδυναμούν με 4284 φιλτράκια. Όποιος τα θέλει έρχεται και τα παραλαμβάνει από τον Πύργο των Αμπελοκήπων. Έρχομαι τρέχοντας!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cloud_7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Χαρίζω 34 πακέτα φιλτράκια swan super slim διαμέτρου 5.3mm. Είναι αυτά εδώ: http://tobaccohouse.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/%CF%86%CE%AF%CE%BB%CF%84%CF%81%CE%B1-swan-super-slim-5-3mm/ Συνολικά ισοδυναμούν με 4284 φιλτράκια. Όποιος τα θέλει έρχεται και τα παραλαμβάνει από τον Πύργο των Αμπελοκήπων. Δόθηκαν στον φίλο sargio01 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δόθηκαν στον φίλο sargio01Σ' ευχαριστώ και δημόσια, μ' έφτιαξες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Ευχαριστω θερμα τον φιλο Στελιο για τις φλατζες-θερμοσιλικονες. Μολις παρελαβα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μητρική Dell αγνώστων λοιπών στοιχείων και λειτουργικότητας, με socket 478 Θήκη και backcover για Lenovo K3W (lemon), μαύρου χρώματος Κάτι που ισχυρίζεται οτι είναι PC analyzer Εκδήλωση ενδιαφέροντως με πμ. Παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Χαριζω ανεμιστηρα 140mm Thermaltake TT-1425A σε μαυρο με πορτοκαλι ελικα Απο το σπιτι μου στοπ περιστερι μονο. Εφυγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Καλημέρα, έχω 1-2 πραγματάκια που μου πιάνουν χώρο, όποιος τα θέλει, από Αθήνα, τα τσιμπάει. Ένα stereo equalizer - booster για δικάναλο ηχοσύστημα αυτοκινήτου. Στελνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liodos1988 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Καλημέρα, έχω 1-2 πραγματάκια που μου πιάνουν χώρο, όποιος τα θέλει, από Αθήνα, τα τσιμπάει. Μητρική Asrock P4VM800 με 1GB RAM TwinMos (2 x 512) και Celeron, δεν θυμάμαι ποιο μοντέλο. Την δοκίμασα, της άλλαξα πάστες και της άλλαξα πάστες πριν από 2 μήνες, αλλά έμεινε στο ράφι. Ένα stereo equalizer - booster για δικάναλο ηχοσύστημα αυτοκινήτου. Coolers Intel για socket 478 και 1155. Ο 1155 ακούγεται λίγο στο full, αλλά σε κανονική λειτουργία είναι οκ, και από τον 478 λείπει ένα αυτί που πιάνει στην βάση, αλλά ασφαλίζει κανονικά. Παρελαβα ! ευχαριστω πολυ και απο εδω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orderlover Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Καλημέρα, έχω 1-2 πραγματάκια που μου πιάνουν χώρο, όποιος τα θέλει, από Αθήνα, τα τσιμπάει. Μητρική Asrock P4VM800 με 1GB RAM TwinMos (2 x 512) και Celeron, δεν θυμάμαι ποιο μοντέλο. Την δοκίμασα, της άλλαξα πάστες και της άλλαξα πάστες πριν από 2 μήνες, αλλά έμεινε στο ράφι. Ένα stereo equalizer - booster για δικάναλο ηχοσύστημα αυτοκινήτου. Coolers Intel για socket 478 και 1155. Ο 1155 ακούγεται λίγο στο full, αλλά σε κανονική λειτουργία είναι οκ, και από τον 478 λείπει ένα αυτί που πιάνει στην βάση, αλλά ασφαλίζει κανονικά. Το Cooler Intel για socket 1155 αν στέλνεις θα το ήθελα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doctor Who1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μητρική Dell αγνώστων λοιπών στοιχείων και λειτουργικότητας, με socket 478 Θήκη και backcover για Lenovo K3W (lemon), μαύρου χρώματος Κάτι που ισχυρίζεται οτι είναι PC analyzer Εκδήλωση ενδιαφέροντως με πμ. Παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα. Ενδιαφέρον για το 3. αν υπάρχει. Στέλνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drkar Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Χαριζεται modem router baudtec annex b isdn (πρεπει να ειναι το Baudtec TW263R4 ) με τις ζελατινες του μαλλον λειτουργικο (δεν εχω τη δυνατοτητα να το δοκιμασω) - με το τροφοδοτικο του - spliter - καλωδιο ethernet εκδηλωση ενδιαφεροντος εδω - θα κρατηθει για λιγες μερες μονο και μετα ανακυκλωση - παραλαβη μονο απο το χωρο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mexarhos Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται πολύμηχάνημα Epson Office bx305f (http://esupport.epson-europe.com/ProductHome.aspx?lng=en-GB&data=0ccCGROWIYNqp6oj6npYxaMkxOJxVnKRq05TAbJUDTkU003D). Το βασικό του πρόβλημα είναι ότι δεν λειτουργεί σωστά η τροφοδοσία των σελίδων. Τις περισσότερες φορές όταν μαγκώσει το χαρτί εμφανίζει ”Printer Error” (χωρίς περαιτέρω διευκρινήσεις) το οποίο για να εξαφανιστεί δεν αρκεί να αφαιρεθεί το χαρτί. Εγώ καταφέρνω να το επαναφέρω με διάφορα κόλπα (βγάζοντάς το από την πρίζα και πατώντας το Power για μερικά δευτερόλεπτα, βγάζοντας και ξαναβάζοντας τα μελάνια, μετακινώντας με το χέρι την κεφαλή και άλλα τέτοια γιατροσόφια) αλλά το χαρτί μαγκώνει πολύ συχνά και ο χρόνος που χρειάζεται ο εκτυπωτής για να επαναλειτουργήσει είναι πολύς. Αν, βέβαια, κάποιος έχει όρεξη να τον ανοίξει και να τον καθαρίσει μπορεί και να λειτουργήσει κανονικά. Συνάντηση κάπου ανάμεσα σε Πειραιά και Αιγάλεω. Όποιος θέλει γράφει εδώ και μετά στέλνει pm με μοναδική προϋπόθεση να έχει χαρίσει στο παρελθόν κάτι εδώ. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2017 από mexarhos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Χαρίζεται πολύμηχάνημα Epson Office bx305f (http://esupport.epson-europe.com/ProductHome.aspx?lng=en-GB&data=0ccCGROWIYNqp6oj6npYxaMkxOJxVnKRq05TAbJUDTkU003D). Το βασικό του πρόβλημα είναι ότι δεν λειτουργεί σωστά η τροφοδοσία των σελίδων. Τις περισσότερες φορές όταν μαγκώσει το χαρτί εμφανίζει ”Printer Error” (χωρίς περαιτέρω διευκρινήσεις) το οποίο για να εξαφανιστεί δεν αρκεί να αφαιρεθεί το χαρτί. Εγώ καταφέρνω να το επαναφέρω με διάφορα κόλπα (βγάζοντάς το από την πρίζα και πατώντας το Power για μερικά δευτερόλεπτα, βγάζοντας και ξαναβάζοντας τα μελάνια, μετακινώντας με το χέρι την κεφαλή και άλλα τέτοια γιατροσόφια) αλλά το χαρτί μαγκώνει πολύ συχνά και ο χρόνος που χρειάζεται ο εκτυπωτής για να επαναλειτουργήσει είναι πολύς. Αν, βέβαια, κάποιος έχει όρεξη να τον ανοίξει και να τον καθαρίσει μπορεί και να λειτουργήσει κανονικά. Συνάντηση κάπου ανάμεσα σε Πειραιά και Αιγάλεω. Όποιος θέλει γράφει εδώ και μετά στέλνει pm με μοναδική προϋπόθεση να έχει χαρίσει στο παρελθόν κάτι εδώ. Ενδιαφέρομαι αλλά νομίζω δεν έχω χαρίσει...εαν δεν κάνω λάθος..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις