alexzzz Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ας προσφέρω και εγώ κάτι. Χαρίζονται αυτά που φαίνονται στην φωτό (roll bars, πύργοι, tubes όπως θέλετε τα λέτε...). Είναι αρκετά (δεν τα μέτρησα) αλλά λόγω φωτό δεν φαίνονται. από την φωτό θα κρατήσω μόνο κάνα 2 για μένα. Είμαι Καβάλα. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει.
ata1983 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Χαρίζονται από τις παρακάτω φωτογραφίες το γραφείο η καρέκλα και η συρταριέρα αρκεί να έρθετε να τα παραλάβετε! Γενικά είναι όπως στις φωτογραφίες δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο αλλά είναι καθαρά και θα κάνετε τη δουλειά σας.Για τη συρταριέρα έχω το συρτάρι που λείπει αν πιάνουν τα χέρια σας.* Πάνε όλα πακέτο να φέυγουνε. Αν θέλετε αφήστε μήνυμα με ένα τηλεφωνάκι. Θεσ/κη είμαι
S2Katana Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Άμα είναι να την πετάξεις, την θέλω εγώ... Αλλά που βρίσκεσαι; Αν είσαι Καβάλα όπως λες μάλλον δεν θα μπορέσω να ερθω να την πάρω γιατί είμαι από Αθήνα... Πρεπει να αλλαξω το location μου, μπερδευεται ο κοσμος.Απο Αθηνα ειμαι. Αν δε το θελει ο FireFoxGr, σειρα εχεις εσυ.
alexzzz Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Και εγώ που νόμιζα ότι είσαι ΑΣιΜάκι !!!
dancer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Χαρίζονται από τις παρακάτω φωτογραφίες το γραφείο η καρέκλα και η συρταριέρα αρκεί να έρθετε να τα παραλάβετε! Γενικά είναι όπως στις φωτογραφίες δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο αλλά είναι καθαρά και θα κάνετε τη δουλειά σας.Για τη συρταριέρα έχω το συρτάρι που λείπει αν πιάνουν τα χέρια σας.* Πάνε όλα πακέτο να φέυγουνε. Αν θέλετε αφήστε μήνυμα με ένα τηλεφωνάκι.Θεσ/κη είμαι Εχεις νεο μυνημα.
alfas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Na to peta3w telika? DO8HKE STON APO KATW !!!!
regent Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Αν είναι να το πετάξεις θα το πάρω εγώ. Τρίτη απόγευμα θα είμαι Πειραιά. Θα σου στείλω pm για τα περαιτέρω... EDIT: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!
silverthan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Χαρίζεται εκτυπωτής HP Inkjet 3550. Μπορεί και να δουλέψει αλλά θέλει επισκευή/καθαρισμό/? , νομίζω ότι και τα μελάνια είναι στη μέση. Μόνο Ηράκλειο.
tonypapadovic Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Aν θέλει κανείς το πρώτο μέρος της νέας προσφοράς της Καθημερινής σχετικά με τον B' Παγκόσμιο και έχει όρεξη να έρθει Αμπελοκήπους να το πάρει, ας μου το πει. Επίσης, χαρίζεται και η προσφορά που είχε το Πρώτο Θέμα κάποτε με τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών
regent Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 (Θα) έχεις pm. EDIT: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΝΤΩΝΗ!!!!
poscaman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 αν δεν τους χρειαζεσαι τους θελω και τους 5.θα στειλω ξαδερφο να τους παρει.αλλα δεν ξερω ποτε.
kx5 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Αν δε πειράζει να κρατήσω τον DX2-80, να τον κάνω σετ με μια αρχαία μητρική. Αθήνα έρχομαι όπου χρειαστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις