Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας προσφέρω και εγώ κάτι.

Χαρίζονται αυτά που φαίνονται στην φωτό (roll bars, πύργοι, tubes όπως θέλετε τα λέτε...). Είναι αρκετά (δεν τα μέτρησα) αλλά λόγω φωτό δεν φαίνονται.

dsc00033mb0.th.jpg

από την φωτό θα κρατήσω μόνο κάνα 2 για μένα. Είμαι Καβάλα. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαρίζονται από τις παρακάτω φωτογραφίες το γραφείο η καρέκλα και η συρταριέρα αρκεί να έρθετε να τα παραλάβετε! Γενικά είναι όπως στις φωτογραφίες δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο αλλά είναι καθαρά και θα κάνετε τη δουλειά σας.Για τη συρταριέρα έχω το συρτάρι που λείπει αν πιάνουν τα χέρια σας.* Πάνε όλα πακέτο να φέυγουνε. Αν θέλετε αφήστε μήνυμα με ένα τηλεφωνάκι.

Θεσ/κη είμαι

pict0049xf6.th.jpg

pict0048sq2.th.jpg

Δημοσ.
Άμα είναι να την πετάξεις, την θέλω εγώ... Αλλά που βρίσκεσαι; Αν είσαι Καβάλα όπως λες μάλλον δεν θα μπορέσω να ερθω να την πάρω γιατί είμαι από Αθήνα...

Πρεπει να αλλαξω το location μου, μπερδευεται ο κοσμος.Απο Αθηνα ειμαι.:)

Αν δε το θελει ο FireFoxGr, σειρα εχεις εσυ.

Δημοσ.
Χαρίζονται από τις παρακάτω φωτογραφίες το γραφείο η καρέκλα και η συρταριέρα αρκεί να έρθετε να τα παραλάβετε! Γενικά είναι όπως στις φωτογραφίες δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο αλλά είναι καθαρά και θα κάνετε τη δουλειά σας.Για τη συρταριέρα έχω το συρτάρι που λείπει αν πιάνουν τα χέρια σας.* Πάνε όλα πακέτο να φέυγουνε. Αν θέλετε αφήστε μήνυμα με ένα τηλεφωνάκι.

Θεσ/κη είμαι

pict0049xf6.th.jpg

pict0048sq2.th.jpg

Εχεις νεο μυνημα.

Δημοσ.

Αν είναι να το πετάξεις θα το πάρω εγώ. Τρίτη απόγευμα θα είμαι Πειραιά. Θα σου στείλω pm για τα περαιτέρω...

EDIT: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!

Δημοσ.

Χαρίζεται εκτυπωτής HP Inkjet 3550.

Μπορεί και να δουλέψει αλλά θέλει επισκευή/καθαρισμό/? , νομίζω ότι και τα μελάνια είναι στη μέση.

Μόνο Ηράκλειο.

Δημοσ.

Aν θέλει κανείς το πρώτο μέρος της νέας προσφοράς της Καθημερινής σχετικά με τον B' Παγκόσμιο και έχει όρεξη να έρθει Αμπελοκήπους να το πάρει, ας μου το πει.

Επίσης, χαρίζεται και η προσφορά που είχε το Πρώτο Θέμα κάποτε με τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Δημοσ.

Αν δε πειράζει να κρατήσω τον DX2-80, να τον κάνω σετ με μια αρχαία μητρική.

Αθήνα έρχομαι όπου χρειαστεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...