Federacion Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Χά Χά τέλειο. Το εγχειρίδιο του Google. Θα το Googλαρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HILL.K Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 1 PC Case με athlon xp 1800, geforce3, 1gb ram, 1 dvd player, 1 audigy soundcard, χωρίς fans/hdd 1 dvd player και 1 hdd για το original XBOX ενδιαφέρομαι για αυτά, σου στελνω! ευχαριστω για τα πραγματακια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Να ευχαριστήσω και δημοσίως τον tigergreg για την παραχώρηση του router και του αναπτήρα. Άψογος και υπομονετικός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotislado Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Καλησπερα σε ολους τους φιλους.εχω το the crew wild run για x box one.οποιος ενδιαφερεται μου λεει.παραλαβη απο κερατσινι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loupis Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται οι δύο οθόνες LCD που φαίνονται στη φωτογραφία. Τις πήρα για NOKIA C5-00 αλλά δε κουμπώνουν στη μητρική, δεν ξέρω για τι κινητό είναι, αν μπορεί κάποιος να βγάλει άκρη από τους κωδικούς που έχουν πάνω. Περιοχή Λάρισα , αν τις θέλει κάποιος από μακριά γίνεται αποστολή με έξοδα παραλήπτη. Καλημέρα Edit. οι οθόνες δόθηκαν στο χρηστη HILL.K Επεξ/σία 28 Απριλίου 2017 από loupis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristakits Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Καλησπερα σε ολους τους φιλους.εχω το the crew wild run για x box one.οποιος ενδιαφερεται μου λεει.παραλαβη απο κερατσινι. καλημερα! το θελω, στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, έχω 1-2 πραγματάκια που μου πιάνουν χώρο, όποιος τα θέλει, από Αθήνα, τα τσιμπάει. Μητρική Asrock P4VM800 με 1GB RAM TwinMos (2 x 512) και Celeron, δεν θυμάμαι ποιο μοντέλο. Την δοκίμασα, και της άλλαξα πάστες πριν από 2 μήνες, αλλά έμεινε στο ράφι. Ένα stereo equalizer - booster για δικάναλο ηχοσύστημα αυτοκινήτου. Coolers Intel για socket 478 και 1155. Ο 1155 ακούγεται λίγο στο full, αλλά σε κανονική λειτουργία είναι οκ, και από τον 478 λείπει ένα αυτί που πιάνει στην βάση, αλλά ασφαλίζει κανονικά. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2017 από Sierra Levin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liodos1988 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Καλημέρα, έχω 1-2 πραγματάκια που μου πιάνουν χώρο, όποιος τα θέλει, από Αθήνα, τα τσιμπάει. Μητρική Asrock P4VM800 με 1GB RAM TwinMos (2 x 512) και Celeron, δεν θυμάμαι ποιο μοντέλο. Την δοκίμασα, της άλλαξα πάστες και της άλλαξα πάστες πριν από 2 μήνες, αλλά έμεινε στο ράφι. Ένα stereo equalizer - booster για δικάναλο ηχοσύστημα αυτοκινήτου. Coolers Intel για socket 478 και 1155. Ο 1155 ακούγεται λίγο στο full, αλλά σε κανονική λειτουργία είναι οκ, και από τον 478 λείπει ένα αυτί που πιάνει στην βάση, αλλά ασφαλίζει κανονικά. Αν δουλεύει το σετακι και μπορείς να στείλεις με ενδιαφέρει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά Αυτή την φορά βιβλία Δείτε τις φωτο και διαλεχτεεεε Μέχρι 3 τεμάχια ανά μέλος Μόνο αποστολή (λογω δουλειάς δεν προλαβαίνω) και μεταφορικά δικά σας εννοείται. Στείλτε μου ενα pm τι θέλετε και καλό διάβασμα Κάντε ζουμ να τα δείτε ποια ειναι οι φωτογραφίες έχουν καλή ανάλυση!! Μμμ θα με ενδιέφεραν τα 3D Max, στέλνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δικά σου και τα 4 βιβλία 3D max evoracing Καλό διάβασμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Χαριζω ανεμιστηρα 140mm Thermaltake TT-1425A σε μαυρο με πορτοκαλι ελικα Απο το σπιτι μου στοπ περιστερι μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanidee Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μητρική Asrock P4VM800 με 1GB RAM TwinMos (2 x 512) και Celeron, δεν θυμάμαι ποιο μοντέλο. Την δοκίμασα, της άλλαξα πάστες και της άλλαξα πάστες πριν από 2 μήνες, αλλά έμεινε στο ράφι. Coolers Intel για socket 478 Στην σειρά για το σετάκι (αν είναι λειτουργικό) και την ψύκτρα 478 αν δεν γίνει με τον προηγούμενο φίλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doctor Who1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Χαριζω ανεμιστηρα 140mm Thermaltake TT-1425A σε μαυρο με πορτοκαλι ελικα Απο το σπιτι μου στοπ περιστερι μονο. Ενδιαφέρομαι. Στέλνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Εξωτερικό CD recorder Freecom FX-1, άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Δίνεται μαζί με καλώδιο USB και τροφοδοσία. Κρατημένο Εξωτερικό DVD recorder, άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Δίνεται μαζί με καλώδιο USB και τροφοδοσία. Κρατημένο Modem/Router TP-Link TD-W8910G, απο κάποια στιγμή και μετά άρχισε να κάνει επανεκκινήσεις απο μόνο του. Μπορεί να φταίει το τροφοδοτικό. Δίνεται χωρίς τροφοδοτικό. Modem/Router Baudtec ISDN TW263R4-B2. Δίνεται μαζί με το τροφοδοτικό του. Κρατημένο Εκδήλωση ενδιαφέροντως με πμ. Παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2017 από e-tic 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Χαριζω ανεμιστηρα 140mm Thermaltake TT-1425A σε μαυρο με πορτοκαλι ελικα Απο το σπιτι μου στοπ περιστερι μονο. Ο Doctor Who1 απεσυρε το ενδιαφερον να πω οτι εχει 75 εκατοστα καλωδιο και ειναι μολεχ οχι για μητρικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις