Kildeth Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 απο αυτα που χαριζα, μου εχουν μεινει τα εξης: 1 PC Case με athlon xp 1800, geforce3, 1gb ram, 1 dvd player, 1 audigy soundcard, χωρίς fans/hdd 1 κινεζικο dvd/media player 1 dvd player και 1 hdd για το original XBOX 1 EIZO CRT 19΄monitor 1 NRG ups 360w με μια εξοδο μονο, η μπαταρία είναι άδεια. οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ. αλλιως πανε στα σκουπιδια μεχρι το τελος της εβδομαδας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosfl22 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Στέλνω πμ για τα dvd player και το ups Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 έχει μπει και σε άλλο φόρουμ το οποίο έχει και προτεραιότητα για το κομμάτι αυτό ... αλλά αν ενδιαφέρει κάποιον ας μου πει και βλέπουμε. Χαρίζεται το παρακάτω βιβλίο (σε άλλη έκδοση από αυτή που φαίνεται στο link) Ο Παρίας Μου το είχαν κάνει δώρο πριν 15-20 χρόνια ... δε το διάβασα ποτέ και ούτε πρόκειται ... πέρα από το λίγο ταλαιπορημένο εξώφυλλο είναι μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 1 κινεζικο dvd/media player Καλησπερα Υπαρχει ακομα αυτο ? Θα μπορουσες να το στειλεις σαν ενα απλο δεμα/γραμμα ? (αντικαταβοη τα εξοδα αποστολης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 έχει μπει και σε άλλο φόρουμ το οποίο έχει και προτεραιότητα για το κομμάτι αυτό ... αλλά αν ενδιαφέρει κάποιον ας μου πει και βλέπουμε. Χαρίζεται το παρακάτω βιβλίο (σε άλλη έκδοση από αυτή που φαίνεται στο link) Ο Παρίας Μου το είχαν κάνει δώρο πριν 15-20 χρόνια ... δε το διάβασα ποτέ και ούτε πρόκειται ... πέρα από το λίγο ταλαιπορημένο εξώφυλλο είναι μια χαρά Τι μου θύμησες τώρα... Το πρώτο βιβλίο λογοτεχνίας τρομου που διάβασα, μόλις είχε εκδοθεί στα ελληνικά. Αν δεν απατώμαι, ήταν το πρώτο βιβλίο της σειράς "ΚΟΛΑΣΗ" των εκδόσεων ΟΞΥ. Σε όποιον το πάρει, καλή ανάγνωση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanidee Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 1 media/dvd players (κινεζιά) 1 pc case me athlon xp 1800, geforce3, 1gb ram, 1 dvd player, χωρίς fans/hdd Τελικά άκυρο κι απο εμένα. Τα κομμάτια είναι πλέον ελευθερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Γιατι πηρε και κανενας; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HILL.K Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 απο αυτα που χαριζα, μου εχουν μεινει τα εξης: 1 PC Case με athlon xp 1800, geforce3, 1gb ram, 1 dvd player, 1 audigy soundcard, χωρίς fans/hdd 1 κινεζικο dvd/media player 1 dvd player και 1 hdd για το original XBOX 1 EIZO CRT 19΄monitor 1 NRG ups 360w με μια εξοδο μονο, η μπαταρία είναι άδεια. οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ. αλλιως πανε στα σκουπιδια μεχρι το τελος της εβδομαδας. 1 PC Case με athlon xp 1800, geforce3, 1gb ram, 1 dvd player, 1 audigy soundcard, χωρίς fans/hdd 1 dvd player και 1 hdd για το original XBOX ενδιαφέρομαι για αυτά, σου στελνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 απο αυτα που χαριζα, μου εχουν μεινει τα εξης: 1 PC Case με athlon xp 1800, geforce3, 1gb ram, 1 dvd player, 1 audigy soundcard, χωρίς fans/hdd 1 κινεζικο dvd/media player 1 dvd player και 1 hdd για το original XBOX 1 EIZO CRT 19΄monitor 1 NRG ups 360w με μια εξοδο μονο, η μπαταρία είναι άδεια. οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ. αλλιως πανε στα σκουπιδια μεχρι το τελος της εβδομαδας. Ενδιαφερον για το ups Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Rider Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Γιατι πηρε και κανενας; αφου ειναι καρμιρης ο τυπος...τοσο του κοβει τοσα κανει Λευτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαριζονται τα εξης..... 1.τρεις αναπτηρες ζιπο μαιμου σε μετρια εξωτερικη κατασταση αλλα λειτουργικοι αμα βαλετε ζιπολαδο και ενας pierre cardin ηλεκτρονικος (μανιατο) που χρειαζεται αεριο. 2.Μοντεμ ρουτερ LEVEL ONE WBR3601A με το τροφοδοτικο του σε καλη λειτουργικη κατασταση. 3.Ραδιοφωνο FM παλαμης διαφημιστικο της JACOBS που δουλευει αριστα. Της πλακας μεν την δουλεια του την κανει δε...με 2χααα μπαταριες. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας η πλατεια κανιγγος κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. ΔΟΘΗΚΑΝ ΡΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΗΡΑΣ PIERRE GARDIN... Επεξ/σία 20 Απριλίου 2017 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Χαριζονται τα εξης..... pierre cardin ηλεκτρονικος (μανιατο) που χρειαζεται αεριο. 2.Μοντεμ ρουτερ LEVEL ONE WBR3601A με το τροφοδοτικο του σε καλη λειτουργικη κατασταση. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας η πλατεια κανιγγος κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. Τα θέλωω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Τα θέλωω!!! ΟΚ κρατημενα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dima9751 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Χρονια πολλα παιδια, δινεται κεραια 2.4 ghz 24db stella doradus σαν αυτη: https://www.zoominformatica.com/img-datos/24dbi_nocable_parabolica.jpg Μαζι ηλεκτρολογικο κουτι και pigtail sma-n type. Θεσσαλονικη Χαριλαου Παρελαβα. Ευχαριστω πολυ τον dimosq Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά Αυτή την φορά βιβλία Δείτε τις φωτο και διαλεχτεεεε Μέχρι 3 τεμάχια ανά μέλος Μόνο αποστολή (λογω δουλειάς δεν προλαβαίνω) και μεταφορικά δικά σας εννοείται. Στείλτε μου ενα pm τι θέλετε και καλό διάβασμα Κάντε ζουμ να τα δείτε ποια ειναι οι φωτογραφίες έχουν καλή ανάλυση!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις