tigergreg Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Εγω θελω το δικυκλο! υγ. χρονια πολλα και καλη ανασταση σε ολους... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Καλημέρα και χρόνια πολλά,Χριστός Ανέστη Σας χαρίζω ένα προστατευτικό για ps4 χειριστήριο,ένα anti-dust kit για ps4, ένα καλώδιο micro usb 20 εκατοστών και ένα micro usb καλώδιο 2 μέτρων. Θα δωθούν σε ένα άτομο όλα μαζί πακετακι Από Τρίτη θα γίνει η αποστολή που θα είμαι Αθήνα πάλι Όποιος στείλει pm τα πήρε (Επαρχία στέλνω,απλά μ βάζετε τα μεταφορικά) Edit: δωθηκαν στο μέλος liodos1988 Σε καλή μεριά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liodos1988 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Σε ευχαριστώ πολυ και απο εδω! Καλη συνέχεια! . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Χρονια πολλα παιδια, δινεται κεραια 2.4 ghz 24db stella doradus σαν αυτη: https://www.zoominformatica.com/img-datos/24dbi_nocable_parabolica.jpg Μαζι ηλεκτρολογικο κουτι και pigtail sma-n type. Θεσσαλονικη Χαριλαου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpouko Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δήλωνω ενδιαφέρον για την κεραία!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δηλώνω κι εγώ ενδιαφέρον για την κεραία αν δεν προχωρήσει με τον προηγούμενο. Μένω και στην ίδια περιοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dima9751 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Καλησπέρα. Χρηστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά. Αν δεν δοθεί η κεραία ενδιαφέρομαι και εγώ. Μπορώ να παραλαμβάνω άμεσα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Πολυμηχάνημα Epson Stylus SX405. Δεν αναγνωρίζει τα κίτρινο-μαύρο που έχει τώρα μέσα. Δε σκοπεύω να πάρω άλλα μελάνια. Βρίσκεται Λιβαδειά μέχρι αύριο και μετά θα το πάρω Πάτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Καλημέρα παιδιά Χαρίζω τα παρακάτω είδη για περιποίηση αυτοκινήτου Έκλεισε φίλος μου το συνεργείο του και μου έφερε μία κούτα με αυτά τα πραγματακια. Είναι για καθαρισμό στα φρένα,σε ιμάντες,σε συστήματα ψύξης κτλπ (ότι λέει πάνω σας λέω είμαι άσχετος από τέτοια ) Δεν ξέρω τι και πως κάνουν ακριβως. Όποιος θέλει παίρνει. Δείτε τις φωτογραφίες είναι με καλή ανάλυση. Προσοχή!! μέχρι 3 τεμάχια ανά μέλος!! Ζητηστε μου σε pm και θα σας λέω αν υπάρχει και τότε προχωράμε. Αποστολή μόνο (μεταφορικά δικά σας εννοείται) γιατί λόγω έλλειψης χρόνου δεν προλαβαίνω συναντήσεις κτλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roybatty Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δηλώνω ενδιαφέρον για το καθαριστικό ψυγείου,ένα σπρέυ ιμάντα και ένα σπρέυ για τα δισκόφρενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Ενδιαφέρομαι για κάποια, Στέλνω pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 στελνω πμ και εγω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Παιδιά έμειναν μόνο τα δύο μικρά κόκκινα μπουκαλακια που είναι για καθαρισμό του συστήματος ψύξης,ένα anti-gravel και ένα σπρευ καθαρισμού του παρμπρίζ. Όλα τα άλλα δωθηκαν Ελα άλλος ένας τυχερός!! Όποιος τα προλάβει όλα μαζί πακέτο τα παίρνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Πολυμηχάνημα Epson Stylus SX405. Δεν αναγνωρίζει τα κίτρινο-μαύρο που έχει τώρα μέσα. Δε σκοπεύω να πάρω άλλα μελάνια. Βρίσκεται Λιβαδειά μέχρι αύριο και μετά θα το πάρω Πάτρα. Έκλεισε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μην στέλνετε αλλά μηνύματα παιδιά Τα χάρισα όλα Καλη συνέχεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις