Kildeth Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Λόγω μετακόμισης, χαρίζω τα εξής: 2 dvd players internal/eide 1 mini subwoffer me 5.1 exodous 1 skylake dbi decoder 2 media/dvd players (κινεζιά) 1 pc case me athlon xp 1800, geforce3, 1gb ram, 1 dvd player, χωρίς fans/hdd 1 eizo 19' crt monitor 1 NRG ups 360w με μια εξοδο μονο, η μπαταρία είναι άδεια. 1 hdd και 1 dvdplayer για το XBOX original. όλα είναι σε καλή κατάσταση. Mένω Ζωγράφου, όποιος επιθυμεί κάποια απο αυτά και θέλει να έρθει να τα παραλάβει, ας μου στείλει πμ για να συνεννοηθουμε. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2017 από Kildeth 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Λόγω μετακόμισης, χαρίζω τα εξής: 2 dvd players internal/eide 1 wd tv live player 2 e-great eg r1 media players 1 mini subwoffer me 5.1 exodous 1 skylake dbi decoder 2 media/dvd players (κινεζιά) 1 pc case me athlon xp 1800, geforce3, 1gb ram, 1 dvd player, χωρίς fans/hdd 1 eizo 19' crt monitor 1 zte adsl2 modem 1 zte vdsl modem 1 ups 360w με μια εξοδο μονο, η μπαταρία είναι άδεια. 1 hdd και 1 dvdplayer για το XBOX original. όλα είναι σε καλή κατάσταση. Mένω Ζωγράφου, όποιος επιθυμεί κάποια απο αυτά, ας μου στείλει πμ για να συνεννοηθουμε. Καλημερα θελω eνα η δυο media players 1 wd tv live player 2 e-great eg r1 media players 2 media/dvd players (κινεζιά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpouko Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Με ενδιαφέρει το wd tv live player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstal Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Λόγω μετακόμισης, χαρίζω τα εξής: 2 dvd players internal/eide 1 mini subwoffer me 5.1 exodous 1 skylake dbi decoder 2 media/dvd players (κινεζιά) 1 pc case me athlon xp 1800, geforce3, 1gb ram, 1 dvd player, χωρίς fans/hdd 1 eizo 19' crt monitor 1 zte adsl2 modem 1 zte vdsl modem 1 ups 360w με μια εξοδο μονο, η μπαταρία είναι άδεια. 1 hdd και 1 dvdplayer για το XBOX original. όλα είναι σε καλή κατάσταση. Mένω Ζωγράφου, όποιος επιθυμεί κάποια απο αυτά και θέλει να έρθει να τα παραλάβει, ας μου στείλει πμ για να συνεννοηθουμε. με ενδιαφερει το ups , ποιο μοντελο ειναι? στελνεις με ελτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Λόγω μετακόμισης, χαρίζω τα εξής: 1 mini subwoffer me 5.1 exodous 1 pc case me athlon xp 1800, geforce3, 1gb ram, 1 dvd player, χωρίς fans/hdd 1 zte adsl2 modem 1 zte vdsl modem Ενδιαφέρομαι, Στέλνω πμ Άκυρο για όλα. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2017 από e-tic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Κι εγώ ενδιαφέρομαι για το adsl2 modem αν δεν τα βρείτε γι αυτό με τον e-tic!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kildeth Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 ανανέωσα την λίστα μιας και κάποια πράματα τα έδωσα ήδη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanidee Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 1 mini subwoffer me 5.1 exodous 1 media/dvd players (κινεζιά) 1 pc case me athlon xp 1800, geforce3, 1gb ram, 1 dvd player, χωρίς fans/hdd 1 hdd για το XBOX original. Θα με ενδιέφεραν τα παραπάνω αν δεν έχει εκδηλώσει ήδη κάποιος άλλος ενδιαφέρον Στέλνω και πμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ashford Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Λόγω μετακόμισης, χαρίζω τα εξής: 2 dvd players internal/eide 1 mini subwoffer me 5.1 exodous 1 skylake dbi decoder 2 media/dvd players (κινεζιά) 1 pc case me athlon xp 1800, geforce3, 1gb ram, 1 dvd player, χωρίς fans/hdd 1 eizo 19' crt monitor 1 NRG ups 360w με μια εξοδο μονο, η μπαταρία είναι άδεια. 1 hdd και 1 dvdplayer για το XBOX original. όλα είναι σε καλή κατάσταση. Mένω Ζωγράφου, όποιος επιθυμεί κάποια απο αυτά και θέλει να έρθει να τα παραλάβει, ας μου στείλει πμ για να συνεννοηθουμε. Θα με ενδιέφερε το mini subwoofer αν δεν το πάρει άλλος. Στέλνω και pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Λόγω μετακόμισης, χαρίζω τα εξής: 1 NRG ups 360w με μια εξοδο μονο, η μπαταρία είναι άδεια. Mένω Ζωγράφου, όποιος επιθυμεί κάποια απο αυτά και θέλει να έρθει να τα παραλάβει, ας μου στείλει πμ για να συνεννοηθουμε. Δευτερος για το UPS.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Εγω δηλωσα πρωτος ενδιαφερον εστειλα και pm αλλα δεν πηρα καμια απαντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpouko Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Εγω δηλωσα πρωτος ενδιαφερον εστειλα και pm αλλα δεν πηρα καμια απαντηση. Μια από τα ίδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Rider Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 και εμενα δεν μου απαντησε ακομη ο κυριος εδω και ωρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Στην πυρα! Στην πυρα!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dklovedoctor Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Καλημέρα Εμένα με ενδιαφέρει η οθόνη ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις