tigergreg Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Χαριζεται συσκευη τηλεφωνου panasonic easa phone kx-t2251x (made in japan) που δουλευε παλια σε τηλεφωνικο κεντρο και παιρνει 3 μπταριες ΑΑ. Ποιοτικη συσκευη αλλα παρατημενη στην αποθηκη 10 χρονια οποτε δεν γνωριζω την λειτουργικοτητα της. Εχει κιτρινισει λιγο απο την πολυκαιρια και θελει καθαρισμα. Παραλαβη εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο Αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. 1
serdakis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Ευχαριστω τον e-tic. Παρελαβα,και του παρεδωσα και το dell κουτακι 1
stelios18120 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Χαριζεται συσκευη τηλεφωνου panasonic easa phone kx-t2251x (made in japan) που δουλευε παλια σε τηλεφωνικο κεντρο και παιρνει 3 μπταριες ΑΑ. Ποιοτικη συσκευη αλλα παρατημενη στην αποθηκη 10 χρονια οποτε δεν γνωριζω την λειτουργικοτητα της. Εχει κιτρινισει λιγο απο την πολυκαιρια και θελει καθαρισμα. Παραλαβη εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο Αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. Από τις πρώτες τηλεφωνικές συσκευές που είχα. Respect! Αθανατο! (Δεν το θέλω αλλά δεν μπόρεσα να μην σχολιάσω) 2
harisman Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Να ευχαριστήσω δημόσια τον caveneo.Ευγενεστατος κ άψογος στην συνενόηση!!! Το φουρνάκι θα δοκιμαστει σύντομα αλλά αναμένεται άψογο... οπως φαινεται.
Vasilius Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, Δίνω τα παρακάτω αντικείμενα δωρεάν. Παρακαλώ πολύ να επικοινωνήσουν μόνο όσοι τα έχουν πραγματικά ανάγκη και όχι fans του Mad Μax , άτομα με διπλά προφίλ και 0 messages στο forum, also known as black ravens... 1) ADSL2+ Router Baudtec Infinity , modulation ISDN , από πακέτο στατικής σύνδεσης (Δηλαδή η 4η Ethernet είναι preconfigured για LAN και όχι για IPTV). 2) Linksys WRT54G3G-EU for mobile broadband , wireless G Router (vodaphone) -> παραλαβή από το μέλος str1979 . 3) KVM switch 8 θέσεων, ATEN Master View Plus CS-138A (τροφοδοτικό απών, DC9V - δεν αναφέρει ampere)// παραλαβή από το μέλος elias5555 4) KVM switch 8 θέσεων, Belkin OMNI View Pro F1D108-OSD, (τροφοδοτικό απών ,DC 12V, 1A) // παραλαβή από το μέλος e-tic 5) Cisco 1720 Router // παραλαβή από το μέλος e-tic 6) Cisco 1605R Router // παραλαβή από το μέλος ThuloguR 7) Netgear XM128 8) HP J3258B (τροφοδοτικό απών ,DC 9-35 VDC) 9) 3Com US Robotics COURIER V EVERYTHING 56K / V34 με τροφοδοτικό .
futureshock Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Χαρίζονται 2 camo xiaomi bracelets για xiaomi 1s miband παρελαβα σημερα, αψογος ο Stelios, τον ευχαριστω για τα band! 1
johnmegarythmos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 χαριζεται με δικα σας εξοδα αποστολης , καλωδιο game master 4 way link for game boy advance , θηκες κινητων λαστιχενιες για το νερο . Eπισης ακουστηκα handsfree Ζte Type : HMZ1-OMTP-3.5 ( απο το vodafone 353 ) ειναι ολοκαινουργια ζητημα εαν θα εχουνε χρησιμοποιηθει 2 φορες οταν δουλευε το κινητο , επισης δεν μου κανουνε σε αλλη συσκευη και δεν τα χρειαζομαι , αλλα και ενα vodafone 353 για ανταλλακτικα , εχει σπασμενη οθονη , και εχω αφαιρεσει το usb απο την πλακετα . εχει και το καλλυμα πισω και την μπαταρια zte αλλα λειπει ενα πλαστικο κομματι απο την μπαταρια που την κραταει για να μην φευγει απο το κινητο. 2
mikemart Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 χαριζεται με δικα σας εξοδα αποστολης , καλωδιο game master 4 way link for game boy advance , θηκες κινητων λαστιχενιες για το νερο . Eπισης ακουστηκα handsfree Ζte Type : HMZ1-OMTP-3.5 ( απο το vodafone 353 ) ειναι ολοκαινουργια ζητημα εαν θα εχουνε χρησιμοποιηθει 2 φορες οταν δουλευε το κινητο , επισης δεν μου κανουνε σε αλλη συσκευη και δεν τα χρειαζομαι , αλλα και ενα vodafone 353 για ανταλλακτικα , εχει σπασμενη οθονη , και εχω αφαιρεσει το usb απο την πλακετα . εχει και το καλλυμα πισω και την μπαταρια zte αλλα λειπει ενα πλαστικο κομματι απο την μπαταρια που την κραταει για να μην φευγει απο το κινητο. με ενδιαφερει το 4-way και οι θηκες ,αν στελνεις επαρχια με δικα μου εξοδα
HILL.K Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 4 σκληροι κλαταρισμενοι σατα για τις πλακετες λογικα, 750GB, 160GB κλπ 3 floppy 2 μητρικές 775 με καλα πινακια αλλα κλαταρισμενες και αυτες μαλλον, για μαστορεμα. 1 cpu 775 celeron D αυτο πρεπει να δουλευει. Χαριζονται ολα μαζι. Παραλαμβανετε απο Χαλανδρι κοντα στον Τερκενλη με τα τσουρεκια. 2
krami Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 4 σκληροι κλαταρισμενοι σατα για τις πλακετες λογικα, 750GB, 160GB κλπ 3 floppy 2 μητρικές 775 με καλα πινακια αλλα κλαταρισμενες και αυτες μαλλον, για μαστορεμα. 1 cpu 775 celeron D αυτο πρεπει να δουλευει. Χαριζονται ολα μαζι. Παραλαμβανετε απο Χαλανδρι κοντα στον Τερκενλη με τα τσουρεκια. ενδιαφερομαι αν γινεται αποστολη με ελτα.τα εξοδα δικα μου
serdakis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Χαρίζεται Asrock H61M-VS Δεν μου δουλεύει, όποιος την θέλει για ανταλλακτικά ή να την παλέψει Post εδώ και μετά pm... Παραλαβή από προαστειακό Κάτζα ή μετρό νομισματοκοπείο Παρελαβα και ευχαριστω πολυ ενδιαφερομαι αν γινεται αποστολη με ελτα.τα εξοδα δικα μου Αν δεν σου χρειαζετε ο 775 μπορω να παραλαβω εγω και να σου στειλω τα υπολοιπα 1
NtinosShm Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 4 σκληροι κλαταρισμενοι σατα για τις πλακετες λογικα, 750GB, 160GB κλπ 3 floppy 2 μητρικές 775 με καλα πινακια αλλα κλαταρισμενες και αυτες μαλλον, για μαστορεμα. 1 cpu 775 celeron D αυτο πρεπει να δουλευει. Χαριζονται ολα μαζι. Παραλαμβανετε απο Χαλανδρι κοντα στον Τερκενλη με τα τσουρεκια. Ενδιαφερομαι, στελνω πμ
roybatty Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 αν υπάρχει ακόμα με ενδιαφέρει Τον βρήκα τελικά (είχε παραπέσει σε ένα ντουλάπι...) Αν τον θέλεις ακόμα έλα αύριο.
stelios18120 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Ακυρο Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2017 από stelios18120
Προτεινόμενες αναρτήσεις