ashford Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Στελνω ΠΜ Επισης Χαριζω Dell case optiplex gx280 σχεδον αγρατζουνιστο με μητρικη σε αγνωστη κατασταση , χωρις τροφοδοτικο Αν είναι ακόμα διαθέσιμο (που δύσκολο το κόβω), θα με ενδιέφερε κι εμένα!
FarCry Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Χαρίζονται οι δύο παλιές κάρτες τηλεόρασης LifeView και Chronos της φωτογραφίας. Δεν μπορώ να testάρω λειτουργική κατάσταση αλλά τελευταία φορά που δοκίμασα τη μία λειτουργούσε. Γράψτε πρώτα εδώ και μετά PM παρακαλώ υποθετω ειναι αναλογικες σωστα?
drkar Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα δινεται ενα LG KE800 Chocolate Black το ποιο αν δεν κανω λαθος πρεπει να θελει αλλαγη η καλωδιοταινια της οθονης (δεν ειμαι ομως και σιγουρος) - τα υπολοιπα φαινεται να δουλευουν αν καποιος χρειαζεται καποιο ανταλλακτικο μου λεει. Θα κρατηθει 1 εβδομαδα και μετα θα παει ανακυκλωση. Μονο θεσσαλονικη (ερχονται κι αλλα...) Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2017 από drkar
kapodistrias Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δίνονται 2 μνήμες για σταθερό υπολογιστή Samsung DDR PC3200 256MB άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Λάθος παραγγελία από ebay. Παραλαβή μόνο στο eshop Γαλατσίου.
FarCry Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δίνονται 2 μνήμες για σταθερό υπολογιστή Samsung DDR PC3200 256MB άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Λάθος παραγγελία από ebay. Παραλαβή μόνο στο eshop Γαλατσίου. γεια ενδιαφερομαι
tigergreg Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαριζεται κινητο τηλεφωνο ΝΟΚΙΑ 1800 μαζι με την καρτα σιμ WIND f2go εν λειτουργια με προυποθεση βεβαια να βαλετε το τηλεφωνο στο ονομα σας. To κινητο το πηρα απο συμφορουμιτη εδω μεσα και του εβαλα καινουργια μπαταρια, προσοψη και φορτιστη αλλα τωρα τελευταια δεν φορτιζει οποτε βαζω την μπαταρια σε αλλο κινητο και την φορτιζω, Το παραλαμβανετε ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου η πλατεια κανιγγος εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε πμ. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2017 από tigergreg
e-tic Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται: 1. Digitizer απο tablet 7", με μόνο ευδιάκριτο χαρακτηριστικό το p/n: YL-CG004-05A XJ 2. Smartphone Landvo L500S με πρόβλημα στην LCD που προήλθε απο στενή επαφή με το πάτωμα. Δεν έχω καταφέρει να βρώ κάπου ανταλλακτικό. Δίνεται χωρίς μπαταρία και χωρίς φορτιστή. 3. Bluetooth GPS locator, που δεν κατάφερα ποτέ να το δουλέψω.. 4. Bluetooth handsfree Samsung HM1500, χωρίς φορτιστή. Έχει αποκολληθεί το καλώδιο και πολλές φορές δεν δουλεύει το ακουστικό. Πρέπει να ανοιχτεί και να ελεγχθεί η κόλλησή του. 5. Δύο κωδικοί 1-year subscription στο RescuePro Deluxe, απο αγορά προϊόντων SanDisk. http://www.lc-tech.com/rescuepro 6. Πλαστικές θήκες για κάρτες SD, microSD & CF Παραλαβή απο τον χώρο μου, στην Καλλιθέα. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2017 από e-tic
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται: [..] 5. Δύο κωδικοί 1-year subscription στο RescuePro Deluxe, απο αγορά προϊόντων SanDisk. http://www.lc-tech.com/rescuepro [..] Can i haz one please? Αποσυρω το ενδιαφερον Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2017 από Gi0
azografos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Χαρίζονται: 1. Digitizer απο tablet 7", με μόνο ευδιάκριτο χαρακτηριστικό το p/n: YL-CG004-05A XJ http://i63.tinypic.com/258qr9i.jpg 3. Bluetooth GPS locator, που δεν κατάφερα ποτέ να το δουλέψω.. http://i68.tinypic.com/2nrqcnr.jpg Αν μπορεί να γίνει αποστολή, θα με ενδιέφεραν αυτά ...
UsualSuspect__ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται: 5. Δύο κωδικοί 1-year subscription στο RescuePro Deluxe, απο αγορά προϊόντων SanDisk. http://www.lc-tech.com/rescuepro Μπορώ να έχω τον έναν απ τους 2 κωδικούς για το rescuePro Deluxe ; Edit: Δεν τον χρειάζομαι τελικά.. Ας τον πάρει κάποιος άλλος Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2017 από UsualSuspect__
Fanistop Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 2. Smartphone Landvo L500S με πρόβλημα στην LCD που προήλθε απο στενή επαφή με το πάτωμα. Δεν έχω καταφέρει να βρώ κάπου ανταλλακτικό. Δίνεται χωρίς μπαταρία και χωρίς φορτιστή. Θα με ενδιέφεραι αν δεν το πάρει ο προηγουμενος
tigergreg Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Χαριζεται κινητο τηλεφωνο ΝΟΚΙΑ 1800 μαζι με την καρτα σιμ WIND f2go εν λειτουργια με προυποθεση βεβαια να βαλετε το τηλεφωνο στο ονομα σας. To κινητο το πηρα απο συμφορουμιτη εδω μεσα και του εβαλα καινουργια μπαταρια, προσοψη και φορτιστη αλλα τωρα τελευταια δεν φορτιζει οποτε βαζω την μπαταρια σε αλλο κινητο και την φορτιζω, Το παραλαμβανετε ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου η πλατεια κανιγγος εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε πμ. Επισης δινονται με τους ιδιους ορους τα εξης.... 1.6 MODEM-FAX PCI 2.Καρτα PCI TV TUNER KAI RADIO FM 3.4 δισκοι IDE 20, 8,10 KAI 0,6 GB 4.MODEM-FAX Εξωτερικο με το τροφοδοτικο του.
FarCry Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Επισης δινονται με τους ιδιους ορους τα εξης.... 1.6 MODEM-FAX PCI 2.Καρτα PCI TV TUNER KAI RADIO FM 3.4 δισκοι IDE 20, 8,10 KAI 0,6 GB 4.MODEM-FAX Εξωτερικο με το τροφοδοτικο του. 2.Καρτα PCI TV TUNER KAI RADIO FM αναλογικη φανταζομαι σωστα?
tigergreg Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 αναλογικη φανταζομαι σωστα? Μαλλον γιατι το μηχανημα που την εβγαλα ειναι ενα σφραγισμενο fujitsu siemens scaleo c δεκαετιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις