mourgolukos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Γρήγορη με ενδιαφέρει ο φορτιστής. Στέλνω μήνυμα
tigergreg Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαριζεται IP καμερα επαγγελματικη φιλου..... http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/814439-ip-camera-wireless-vivotek/ Εχει θεμα με συμβατοτητα γιατι δεν βρισκω drivers. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΝΤΟΣ 48ΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. ΔΟΘΗΚΕ!!!! Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2017 από tigergreg 1
GoDRiC- Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Χαριζεται IP καμερα επαγγελματικη φιλου..... http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/814439-ip-camera-wireless-vivotek/ Εχει θεμα με συμβατοτητα γιατι δεν βρισκω drivers. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΝΤΟΣ 48ΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. Ενδιαφέρομαι στέλνω και pm..
georgeps21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Χαριζεται IP καμερα επαγγελματικη φιλου..... http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/814439-ip-camera-wireless-vivotek/ Εχει θεμα με συμβατοτητα γιατι δεν βρισκω drivers. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΝΤΟΣ 48ΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. ενδιαφερομαι και εγω αν δεν κατσει με τον παραπανω
serdakis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Χαριζεται IP καμερα επαγγελματικη φιλου..... http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/814439-ip-camera-wireless-vivotek/ Εχει θεμα με συμβατοτητα γιατι δεν βρισκω drivers. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΝΤΟΣ 48ΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. Αν αλλαξει κατι με τα προηγουμενα μελη, ενδιαφερομαι και εγω.Λογικα πανω σε nvr θα παιζει.
e-tic Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Εκπτωτικό κουπόνι 5€ απο τα MediaMarkt για αγορές άνω των 30€ εως τις 28/2 Στον ενδιαφερόμενο θα στείλω τον κωδικό για να τον χρησιμοποιήσει στο ηλεκτρονικό κατάστημα του MM. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ.
~mxls~ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Kατσαρόλα Fest 28cm inox 18/10, όπως της φωτογραφίας αλλά με μπλε χερούλια και καπάκι. Σαράντα ευρά κάνει καινούργια. Δεν έχει τίποτα τραγικό η κακομοίρα, απλά αργεί κάπως να βράσει το νερό. Κατά τα άλλα είναι καθαρή, ατρακάριστη, σένια. Βασικά τώρα την ξαναείδα και έχει κάτι λεπτές γρατζουνιές από συρματάκι ή μεταλλικό κουτάλι. Δεν επηρεάζεται η πχοιότητα του ανοξείδωτου. Παραλαβή από Ελευσίνα. Ένα ευχαριστώ από μένα για την κίνηση προσφοράς. Θα φροντίσω να πάει σε οικογένεια που θα το χρειαστεί. 3
mourgolukos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ θερμά τον Γρηγόρη AKA Tigergreg για τον φορτιστή 1
tigergreg Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαριζεται αυτος ο διπλος δεκτης (επιγειος-δορυφορικος) vtech z6010 hd combo με το τηλεχειριστηριο του αλλα ενω πιανει αριστα τα παντα τελευταια μου ανεβοκατεβαζει την φωνη. Δεν θελω να ασχοληθω και πηρα αλλον. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΝΤΟΣ 48ΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2017 από tigergreg 1
history Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Χαριζεται αυτος ο διπλος δεκτης (επιγειος-δορυφορικος) vtech z6010 hd combo με το τηλεχειριστηριο του αλλα ενω πιανει αριστα τα παντα τελευταια μου ανεβοκατεβαζει την φωνη. Δεν θελω να ασχοληθω και πηρα αλλον. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΝΤΟΣ 48ΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ....... Τελικώς, αποσύρω το ενδιαφέρον μου...Ευχαριστώ πάντως για την προσφορά από τον tigergreg...
dreamer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Χαριζεται IP καμερα επαγγελματικη φιλου..... http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/814439-ip-camera-wireless-vivotek/ Εχει θεμα με συμβατοτητα γιατι δεν βρισκω drivers. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΝΤΟΣ 48ΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. Καλημέρα! Ενδιαφέρομαι και εγώ αν τυχόν δεν καταφέρει κανείς άλλος...
άδικος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Χαριζεται IP καμερα επαγγελματικη φιλου..... http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/814439-ip-camera-wireless-vivotek/ Εχει θεμα με συμβατοτητα γιατι δεν βρισκω drivers. Την έχω δουλέψει αρκετά, οπότε όποιος θέλει βοήθεια εδώ είμαι. Το κακό είναι πως δεν υποστηρίζει SSL/TLS authentication, και σε browser παίζει καλύτερα σε ΙΕ, κατά τ'άλλα πολύ καλή κάμερα. Σε android με το tinyCam Monitor παίζει μια χαρά.
Vasilius Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Δίνω τα παρακάτω αντικείμενα δωρεάν. Παρακαλώ πολύ να επικοινωνήσουν μόνο όσοι τα έχουν πραγματικά ανάγκη και όχι fans του Mad Μax , άτομα με διπλά προφίλ και 0 messages στο forum, also known as black ravens. 1) ADSL2+ Router Baudtec Infinity , modulation ISDN , από πακέτο στατικής σύνδεσης (Δηλαδή η 4η Ethernet είναι preconfigured για LAN και όχι για IPTV). 2) Linksys WRT54G3G-EU for mobile broadband , wireless G Router (vodaphone) -> εδώθη στο μέλος str1979 . 3) KVM switch 8 θέσεων, ATEN Master View Plus CS-138A (τροφοδοτικό απών, DC9V - δεν αναφέρει ampere) 4) KVM switch 8 θέσεων, Belkin OMNI View Pro F1D108-OSD, (τροφοδοτικό απών ,DC 12V, 1A) // δόθηκε στο μέλος e-tic 5) Cisco 1720 Router -> δόθηκε στο μέλος e-tic 6) Cisco 1605R Router 7) Netgear XM128 8) HP J3258B (τροφοδοτικό απών ,DC 9-35 VDC) Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2017 από Vasilius 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις