Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Εχω έναν κωδικό paysafecard για έξτρα 5 ευρώ, με την προϋπόθεση να υπάρχει αγορά paysafecard 5 ευρώ και άνω και να γίνει συνδυαστική χρήση. Το θέλει κανείς?

Δoθηκε στον doc. Σόρι usual...είναι μεχρι 31.3, αν βρω αλλον θα σου στείλω.

• Like 1
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαιρετω την παρεα! Χαριζω την (αναλογικη) φωτογραφικη Canon Prima Super 115U!Ειναι εντελως αχρησιμοποιητη (μια φορα ολη και ολη...αλλα δεν εχω την κοψια του φωτογραφου!  :fear: )παρολαυτα οι λιγες φωτο που εβγαλα με αυτην ειναι απιθανες!

επειδη την εχω να σκονιζεται λεω να την δωσω σε καποιον που το εχει με τις φωτ. μηχανες!!! για Θεσσαλονικη περικαλω! :-)

• Like 1
Δημοσ.

Χαιρετω την παρεα! Χαριζω την (αναλογικη) φωτογραφικη Canon Prima Super 115U!Ειναι εντελως αχρησιμοποιητη (μια φορα ολη και ολη...αλλα δεν εχω την κοψια του φωτογραφου!  :fear: )παρολαυτα οι λιγες φωτο που εβγαλα με αυτην ειναι απιθανες!

επειδη την εχω να σκονιζεται λεω να την δωσω σε καποιον που το εχει με τις φωτ. μηχανες!!! για Θεσσαλονικη περικαλω! :-)

α για θεσσαλονικη ειναι? ειμαι αθηνα ακυρο αλλιως θα σου ελεγα :P

• Like 1
Δημοσ.

α για θεσσαλονικη ειναι? ειμαι αθηνα ακυρο αλλιως θα σου ελεγα :P

Καταλαβαινω...κοιταω ομως να μετριασω τα εξοδα βρε συ, αλλιως θα σου την εστελνα και με κουριερ αν χρειαζοταν!

Δημοσ.

θα με ενδιέφερε με χρέωση δική μου, είμαι από Καρδίτσα!

Δημοσ.

Καταλαβαινω...κοιταω ομως να μετριασω τα εξοδα βρε συ, αλλιως θα σου την εστελνα και με κουριερ αν χρειαζοταν!

μπορεις να στειλεις αντικαταβολη και την πληρωνω εγω :P

πλακα κανω. οποιος την παρει ας την χρησιμοποιησει

Δημοσ.

"Οι Ερευνητές πάνε παντού"

Δεν εχω μετρήσει τη συλλογη μου, καποτε τα μάζευα όταν ημουν μικρός και τα λατρευα, κομικ, παιχνιδια, ενδιαφερον αρθρα, εικονες και ειδησεις. Ηταν ο λογος που περιμενα καθε δευτερα να μου το φέρει ο πατέρας μου . Ισως ειναι γυρω στις 400 εφημεριδες, χρονολογιες 2003-2004-2005 εχω και καμια 20αρια απο το 1999 και 2000 . Μερικά ίσως έχουν σημειωμένα με στυλό καποιες λύσεις ή οτι εγραφα τότε.

Μεγάλωσα με αυτα τα τεύχη και τωρα τα δίνω είτε για κάποιον που τα θέλει ως συλλογη / να τα δώσει στο γιό του/κορη του ή για οποιοδηποτε λογο.

Βρίσκονται στη κούτα της φωτογραφίας οπότε χρειάζεται αμάξι .

Είμαι Λυκόβρυση (Αθήνα) (αποστολή με ΕΛΤΑ νομίζω δεν συμφέρει)

Θα μείνουν μια βδομάδα αν δεν τα ζητησει κανείς θα πανε ανακύκλωση.

post-340247-0-62134400-1484777234_thumb.jpg

post-340247-0-76361800-1484777256_thumb.jpg

επίσης χαρίζονται αυτές οι θήκες για dvd-παιχνίδια ps2

post-340247-0-80380500-1484777296_thumb.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα χαρίζονται,αν τα θελει κανεις τα παρακατω cd για Playstation2 , η κατασταση λειτουργιας αγνωστη, η εξωτερικη μετρια.

Βρισκομαι Λυκοβρυση στην αθήνα και παραλαβή είτε απο εδώ είτε απο το Τει αθήνας

θα τα κρατησω μια εβδομαδα, μετα φευγουν

Επισης να θυμισω οτι ακομη δεν εχουν φυγει τα 2 πενακια για το Ds lite αλλα και η δεξαμενη πετρελαιου 2 τονων.

ευχαριστω

attachicon.gif20161216_130627.jpg

πρωτα ποστ εδω και μετα πμ

έφυγαν όλα στον iPnos

:)

Δημοσ.

Χαρίζονται τα παρακάτω μικρόφωνα..Το τελευταίο νομίζω είναι Yoga DM1002.

Άγνωστη λειτουργική κατάσταση.

post-129308-0-22467500-1485006578_thumb.jpg

Συνάντηση μόνο στο Eshop Γαλατσίου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...