Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαριζεται ενα ταμπλετ με το κουτι του icoo d70 pro 2 7 intso dual core 1gb σε μη λειτουργικη κατασταση ,δεν φορτιζει ,δεν αναβει παραλαβη σταθμος ελληνικο!Οποιος ποσταρει πρωτος εδω το παιρνει .

• Like 3
Δημοσ.

Χαριζεται ενα ταμπλετ με το κουτι του icoo d70 pro 2 7 intso dual core 1gb σε μη λειτουργικη κατασταση ,δεν φορτιζει ,δεν αναβει παραλαβη σταθμος ελληνικο!Οποιος ποσταρει πρωτος εδω το παιρνει .

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με απλό ΕΛΤΑ; (μεταφορικά δικά μου εννοείται)

Δημοσ.

Εχε υποψιν οτι η οθονη του αν και λειτουργει εχει χνουδια απο τη μανα του λογω κακο κουαλιτυ κοντρολ του κινεζου .αν το θελεις θα πρεπει να ρθεις ελληνικο αφου μονο εκει κοντα ειναι παραλαβη

Δημοσ.

Χαριζονται απο φιλο στο avsite αυτα τα ακουστικα SOUNDLINK SL8730 λιγο φθαρμενα στα "μαλακα" των αυτιων.

319572981_1_261x203_sluchawki-do-kompute

Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο η πλατεια κανιγγος εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος.

Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε κατοπιν πμ.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

Xαριζεται απο φιλο στο avsite αυτο το στικακι για τηλεοραση σκετο.

484512631_o.jpg

Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο η πλατεια κανιγγος εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος.

Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε κατοπιν πμ.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

Εάν υπάρχει διαθέσιμο το στικακι θα το ήθελα. Καλές γιορτές

Δημοσ.

sshot_1.jpg

Ο δαιμων του τυπογραφειου αυτα παθαινεις οταν γραφεις γρηγορα στο ταμπλετ !Για να μην ξεχνιομαστε υπαρχει ακομα.

Δημοσ.

Ο δαιμων του τυπογραφειου αυτα παθαινεις οταν γραφεις γρηγορα στο ταμπλετ !Για να μην ξεχνιομαστε υπαρχει ακομα.

Δηλωνω ενδιαφέρον. Στέλνω pm.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζονται   απο   φιλο   στο   avsite   αυτα  τα   ακουστικα    SOUNDLINK  SL8730  λιγο   φθαρμενα  στα  "μαλακα"  των   αυτιων.

319572981_1_261x203_sluchawki-do-kompute

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ  στην  εδρα   μου   πισω   απο   εφετειο   η  πλατεια   κανιγγος   εντος   48ωρου  απο  την  εκδηλωση  ενδιαφεροντος.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   στειλτε   κατοπιν   πμ.

ΚΑΛΕΣ   ΓΙΟΡΤΕΣ.

Xαριζεται   απο  φιλο   στο   avsite   αυτο  το   στικακι  για   τηλεοραση   σκετο.

484512631_o.jpg

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ  στην  εδρα   μου   πισω   απο   εφετειο   η  πλατεια   κανιγγος   εντος   48ωρου  απο  την  εκδηλωση  ενδιαφεροντος.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   στειλτε   κατοπιν   πμ.

ΚΑΛΕΣ   ΓΙΟΡΤΕΣ.

ΔΟΘΗΚΕ!

Το   HDTV   στικακι    δοθηκε.

Να   υπενθυμισω   οτι   τα   πραγματα   αυτα   μου  τα  εδωσε   ο  χρηστης   cybernaut   απο  το  avsite.

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!!

Χαρίζω ένα κουτί ΑΤΧ υπολογιστή αντίστοιχης ηλικίας με τα παρακάτω

Δύο μητρικές η μία έχει socket 774 και η άλλη πιθανόν 775

Τις αντίστοιχες μνήμες της κάθε μητρικής.

2 επεξεργαστές ο ένας έιναι pentium 4 HT ο αλλος δεν γνωρίζω μαζί με τους ανεμιστήρες.

καθώς επίσης και ένα τροφοδοτικό premiere 400W

Περιοχή Αιγάλεω.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Χαρίζω ένα κουτί ΑΤΧ υπολογιστή αντίστοιχης ηλικίας με τα παρακάτω Δύο μητρικές η μία έχει socket 774 και η άλλη πιθανόν 775 Τις αντίστοιχες μνήμες της κάθε μητρικής. 2 επεξεργαστές ο ένας έιναι pentium 4 HT ο αλλος δεν γνωρίζω μαζί με τους ανεμιστήρες. καθώς επίσης και ένα τροφοδοτικό premiere 400W Περιοχή Αιγάλεω.

Καλησπέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ (έστω αυτόν τον χρόνο) .Ενδιαφέρομαι για την 775 μητρική μαζί με τον επεξργαστή αν λειτουργούν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Χαρίζω ένα κουτί ΑΤΧ υπολογιστή αντίστοιχης ηλικίας με τα παρακάτω Δύο μητρικές η μία έχει socket 774 και η άλλη πιθανόν 775 Τις αντίστοιχες μνήμες της κάθε μητρικής. 2 επεξεργαστές ο ένας έιναι pentium 4 HT ο αλλος δεν γνωρίζω μαζί με τους ανεμιστήρες. καθώς επίσης και ένα τροφοδοτικό premiere 400W Περιοχή Αιγάλεω.

Μπορείς να το δώσεις σε κανα σχολειο ή να παει σε κάποιον που το εχει μεγάλη αναγκη.Δηλαδή να μην υπάρχει υπολογιστής

Επεξ/σία από Gigamestin
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...