SakafliaC Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Χαρίζεται το κουτί απ τα Logitech G430. Αν το χει χάσει κανείς και το θέλει pm me. Παραλαβή μόνο από εμένα, Λένορμαν.
sintalkas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Χαριζεται ενα ταμπλετ με το κουτι του icoo d70 pro 2 7 intso dual core 1gb σε μη λειτουργικη κατασταση ,δεν φορτιζει ,δεν αναβει παραλαβη σταθμος ελληνικο!Οποιος ποσταρει πρωτος εδω το παιρνει . 3
AlienTechGR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Χαριζεται ενα ταμπλετ με το κουτι του icoo d70 pro 2 7 intso dual core 1gb σε μη λειτουργικη κατασταση ,δεν φορτιζει ,δεν αναβει παραλαβη σταθμος ελληνικο!Οποιος ποσταρει πρωτος εδω το παιρνει . Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με απλό ΕΛΤΑ; (μεταφορικά δικά μου εννοείται)
georgeps21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 @sintalkas θα με ενδιέφερε η οθόνη του αν δεν κάτσει με τον από πάνω
sintalkas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Εχε υποψιν οτι η οθονη του αν και λειτουργει εχει χνουδια απο τη μανα του λογω κακο κουαλιτυ κοντρολ του κινεζου .αν το θελεις θα πρεπει να ρθεις ελληνικο αφου μονο εκει κοντα ειναι παραλαβη
FarCry Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Χαριζονται απο φιλο στο avsite αυτα τα ακουστικα SOUNDLINK SL8730 λιγο φθαρμενα στα "μαλακα" των αυτιων. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο η πλατεια κανιγγος εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε κατοπιν πμ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. Xαριζεται απο φιλο στο avsite αυτο το στικακι για τηλεοραση σκετο. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο η πλατεια κανιγγος εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε κατοπιν πμ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. Εάν υπάρχει διαθέσιμο το στικακι θα το ήθελα. Καλές γιορτές
sintalkas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Ο δαιμων του τυπογραφειου αυτα παθαινεις οταν γραφεις γρηγορα στο ταμπλετ !Για να μην ξεχνιομαστε υπαρχει ακομα.
nickaras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Ο δαιμων του τυπογραφειου αυτα παθαινεις οταν γραφεις γρηγορα στο ταμπλετ !Για να μην ξεχνιομαστε υπαρχει ακομα. Δηλωνω ενδιαφέρον. Στέλνω pm.
tigergreg Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Χαριζονται απο φιλο στο avsite αυτα τα ακουστικα SOUNDLINK SL8730 λιγο φθαρμενα στα "μαλακα" των αυτιων. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο η πλατεια κανιγγος εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε κατοπιν πμ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. Xαριζεται απο φιλο στο avsite αυτο το στικακι για τηλεοραση σκετο. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο η πλατεια κανιγγος εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε κατοπιν πμ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. ΔΟΘΗΚΕ! Το HDTV στικακι δοθηκε. Να υπενθυμισω οτι τα πραγματα αυτα μου τα εδωσε ο χρηστης cybernaut απο το avsite. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2016 από tigergreg 1
FarCry Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστω πολυ τον tigergreg για το HDTV stick
kristosfm Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Χαρίζω ένα κουτί ΑΤΧ υπολογιστή αντίστοιχης ηλικίας με τα παρακάτω Δύο μητρικές η μία έχει socket 774 και η άλλη πιθανόν 775 Τις αντίστοιχες μνήμες της κάθε μητρικής. 2 επεξεργαστές ο ένας έιναι pentium 4 HT ο αλλος δεν γνωρίζω μαζί με τους ανεμιστήρες. καθώς επίσης και ένα τροφοδοτικό premiere 400W Περιοχή Αιγάλεω. 2
Doctor Who1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Χαρίζω ένα κουτί ΑΤΧ υπολογιστή αντίστοιχης ηλικίας με τα παρακάτω Δύο μητρικές η μία έχει socket 774 και η άλλη πιθανόν 775 Τις αντίστοιχες μνήμες της κάθε μητρικής. 2 επεξεργαστές ο ένας έιναι pentium 4 HT ο αλλος δεν γνωρίζω μαζί με τους ανεμιστήρες. καθώς επίσης και ένα τροφοδοτικό premiere 400W Περιοχή Αιγάλεω. Καλησπέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ (έστω αυτόν τον χρόνο) .Ενδιαφέρομαι για την 775 μητρική μαζί με τον επεξργαστή αν λειτουργούν.
Gigamestin Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Χαρίζω ένα κουτί ΑΤΧ υπολογιστή αντίστοιχης ηλικίας με τα παρακάτω Δύο μητρικές η μία έχει socket 774 και η άλλη πιθανόν 775 Τις αντίστοιχες μνήμες της κάθε μητρικής. 2 επεξεργαστές ο ένας έιναι pentium 4 HT ο αλλος δεν γνωρίζω μαζί με τους ανεμιστήρες. καθώς επίσης και ένα τροφοδοτικό premiere 400W Περιοχή Αιγάλεω. Μπορείς να το δώσεις σε κανα σχολειο ή να παει σε κάποιον που το εχει μεγάλη αναγκη.Δηλαδή να μην υπάρχει υπολογιστής Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2016 από Gigamestin 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις