MessengerOfGood Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξέρω αν θέλει κανένας δύο μη λειτουργικά τόνερ Samsung ML-1610. Κάνουν για τον εκτυπωτή ML-2010 και για το πολυμηχάνημα SCX-4521F και ίσως και για άλλα παρόμοια. Το ένα είναι οριτζιναλ αλλά άδειο και το άλλο συμβατό, μάλλον γεμάτο αλλά μουτζουρώνει πολύ. Παραλαβή από περιοχή Παπάγου και μετρό Εθν.Άμυνας. Στείλτε πμ... ΥΓ Αν δεν τα θέλει κανένα μέλος μήπως ξέρετε που μπορώ να τα δώσω για ανακύκλωση?
άδικος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 2 μη λειτουργικά κινητά Καλώδιο ΙΕΕΕ 1284 printer (DB-25 to type C mini Centronics) της hp Καλώδιο ΙΕΕΕ 1284 printer (DB-25 to type B Centronics) UK IEC kettle leads fused 10A ή 13Α (περισσότερα απ'όσα φαίνονται) Σετάκια allen (hex) keys (5mm και κάτω) Πάτρα 2
Joshua21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 2 μη λειτουργικά κινητά Καλησπέρα, το Ε66 θα το ήθελα εγώ μαζί με ένα σετάκι άλλεν.
άδικος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, το Ε66 θα το ήθελα εγώ μαζί με ένα σετάκι άλλεν. Μόνο αν πάρεις και καλώδια jk Δικά σου
Joshua21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Αν είναι πολλά να έρθω με φορτηγάκι! Στείλε μου τις ποσότητες σε pm
yiannis72 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται λοιπον τα εξής: 1.Beer cooler izzy Μου το είχαν χαρίσει στο κουτί του.Πάγωσα όλο κι όλο ένα βαρελάκι και μετά παροπλίστηκε. Δεν παγώνει αρκετά την μπύρα σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου( σ΄ αυτό συμφώνησε και η παρέα),ενώ έκρινα ασύμφορη,τόσο την αγορά του βαρελιού,όσο και την κατανάλωση ρεύματος(το μοτεράκι του δουλεύει 24 ώρες χωρίς διακοπή.Δεν ξέρω αν είναι ποβληματικό αλλά σύμφωνα με έναν μετρητή,καταναλώνει σε μια ημέρα,σχεδόν όσο το ψυγείο !!!) ΔΟΘΗΚΕ 2.Ιονιστής ELECTROLUX Παροπλισμένος για χρόνια.Δεν έδειξε σημάδια ζωής με μια πρόχειρη δοκιμή.Δεν έχω ιδέα τι χρειάζεται για να δουλέψει και καμία διάθεση να ασχοληθώ. 3.Bluetooth NOKIA Παρέμεινε για χρόνια στο κουτί συσκευασίας.Φόρτισε κανονικά,στο μισάωρο έμεινε από μπαταρία,δεν ξαναφόρτισε ποτέ.Προφανώς θέμα μπαταριας,καμία διάθεση να ασχοληθώ(δε νομίζω να συμφέρει κιόλας) 4.Ξυριστική μηχανή PHILIPS Λειτουργική,παρα πολύ παλιό μοντέλο.Αμφιβάλλω αν υπαρχουν ανταλλακτικά.Την είχα χρησιμοποιήσει 2-3 φορές και την παράτησα αφού μου προκαλούσε πολλούς ερεθισμούς στο δέρμα. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ Αν θέλετε κάτι,ποστάρετε πρώτα εδώ και τα υπόλοιπα με πμ.Ο πρώτος που θα εκφράσει ενδιαφέρον,έχει και προτεραιότητα. Παραλαβή από Περιστέρι και ΜΟΝΟ(για τα δύο πρωτα λόγω όγκου και για τα δύο μικρά επειδή,παρ΄όλο που θα μπορούσα να τα στείλω,γίνεται χαμός αυτές τις μέρες στα ΕΛΤΑ και δεν παίζει να περιμένω ) Παρακαλώ,δηλώστε ενδιαφέρον ΜΟΝΟ αν είστε σίγουροι πως θέλετε κατι και να είστε συνεπείς στην μέρα και στην ώρα παραλαβής. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2016 από yiannis72
stelios18120 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Ενδιαφέρομαι για τον beer cooler Σ στελνω pm
kapodistrias Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Λιγο πριν την ανακυκλωση..... 1.6 FLOPY 2.6 MODEM PCI 3.Αναλογικη καρτα PCI LEADTEK PVR2000 PALTV+FM σκετη σχεδον καινουργια. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ πλατεια κανιγγος εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος κατοπιν τηλεφωνικου ραντεβου. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε πμ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ. Τα floppy είναι 3.5? Αν υπάρχουν ακόμη ενδιαφέρομαι.
tigergreg Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Τα floppy είναι 3.5? Αν υπάρχουν ακόμη ενδιαφέρομαι. Ναι 3,5 ειναι. Στελνω πμ.
Captain Nemo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 @yiannis72 πρόθεση για την ξυριστική
stelios18120 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ το μέλος yiannis72 για τον beer cooler Ή πρώτη μπύρα στην υγεία σου! Ευχαριστώ πολυ 1
panangel Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ το μέλος yiannis72 για τον beer cooler Ή πρώτη μπύρα στην υγεία σου! Ευχαριστώ πολυ Α! Δεν είσαι σωστός, πρέπει να τον καλέσεις να πιει και αυτός ένα ποτήρι με τον απαραίτητο μεζέ. Ολόκληρο cooler πήρες με ένα ξερό "στην υγεία σου" θα βγει η υποχρέωση; 2
tigergreg Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Λιγο πριν την ανακυκλωση..... 1.6 FLOPY 2.6 MODEM PCI 3.Αναλογικη καρτα PCI LEADTEK PVR2000 PALTV+FM σκετη σχεδον καινουργια. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ πλατεια κανιγγος εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος κατοπιν τηλεφωνικου ραντεβου. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε πμ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ. Τα φλοπυ δοθηκαν.
stelios18120 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Α! Δεν είσαι σωστός, πρέπει να τον καλέσεις να πιει και αυτός ένα ποτήρι με τον απαραίτητο μεζέ. Ολόκληρο cooler πήρες με ένα ξερό "στην υγεία σου" θα βγει η υποχρέωση; Αμα έχεις όρεξη να έρθει μέχρι κρητη που θα ταξιδέψει ο beer cooler δεν έχω θέμα. Τον πήρα από περιστέρι και αύριο κάνει ταξίδι κρητη Τον περιμενω στα χανια λοιπόν 1
yiannis72 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ το μέλος yiannis72 για τον beer cooler Ή πρώτη μπύρα στην υγεία σου! Ευχαριστώ πολυ Να ΄σαι καλά Στέλιο.Μακάρι να φτιάξεις τα θεματάκια που έχει και να σου χαρίσει πολλές μπυροκατανύξεις Α! Δεν είσαι σωστός, πρέπει να τον καλέσεις να πιει και αυτός ένα ποτήρι με τον απαραίτητο μεζέ. Ολόκληρο cooler πήρες με ένα ξερό "στην υγεία σου" θα βγει η υποχρέωση; Αν δεν κάνει κάτι με την θερμοκρασία,δεν πάω ούτε σηκωτός Edit: Την πάτησες Στέλιο.Πρωτοχρονιά θα είμαι Κρήτη 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις