LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Χαριζονται το MP3 και τα ακουστικα μαζι και χωριστα. Η πρωτη απαντηση για ενδιαφερον θα τα παρει. Ειμαι αθηνα-πετρουπολη και παραλαβη στο σπιτι μου. παρελαβα τα ακουστικα ευχαριστω!
kapodistrias Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Χαρίζεται το παρακάτω τροφοδοτικό. Άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Περιοχές λόγω δουλειάς: Γαλάτσι, Άνω Πατήσια, Νεα Ιωνία, Περισσός. Παρακαλώ μόνο σε αυτές για συνάντηση. 20161204_182652.jpg Επίσης και αυτή η κάρτα τηλεόρασης:
.::NikoS::. Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Χαριζονται δυο ρουτερ adsl pstn. Και τα δυο οταν τα απεσυρα θυμαμαι οτι δουλευεαν καλα, δεν μπορω να ξερω εαν εξακολουθουν να δουλευουν σωστα και τωρα, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ. Οποιος ενδιαφερεται για ενα απο τα δυο η και τα δυο ας στειλει ενα ΠΜ. Βρισκονται στο Παλαιο Φαληρο. Δεν μπορω να κανω αποστολη. Εαν δεν βρεθει ενδιαφερομενος μεχρι Παρασκευη θα πανε στην ανακυκλωση ηλεκτρικων συσκευων. Ευχαριστω πολυ θα τα ηθελα. κριμα να πανω στην ανακυκλωση. στελνω πμ Δόθηκαν τα ρούτερ; Θα ενδιαφερόμουν για να πειραματιστώ με την γραμμή μου που με ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό μήπως βρω κάτι καλό επιτέλους
AccountSaver Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Είμαι Θεσσαλονίκη και με ενδιαφέρει. Αν θέλεις συνεχίζουμε σε PM. σου έστειλα.
serdakis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Χαριζω 2 κουτια σαν αυταΑπο το ενα λειπει το μπροστα ανοιγομενο καπακι usb, και εχουν μικρα γδαρισματα με τον καιρο.ισως εχουν και την μητρικη τους μεσα ή τροφοδοτικο(ισως), σε αγνωστη κατασταση ομωςπαραλαβη απο Μαρουσι απο το χωρο που βρισκονται 1
aneurysm Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Χαριζονται το MP3 και τα ακουστικα μαζι και χωριστα. Η πρωτη απαντηση για ενδιαφερον θα τα παρει. Ειμαι αθηνα-πετρουπολη και παραλαβη στο σπιτι μου. To mp3 υπάρχει ακόμα? Αν ναι θα μου χρησιμευε για το αυτοκίνητο.
AccountSaver Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 ο χρήστης krami τελικά πήρε το nintendo ds. και το N8έχει κλήσει γι ααύριο το πρωί υπάρχει το ενυδρείο ακόμα .
roybatty Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Χαρίζεται Intel Dual Core E2140: http://ark.intel.com/products/29738/Intel-Pentium-Processor-E2140-1M-Cache-1_60-GHz-800-MHz-FSB Είναι σκέτος,χωρίς ψύκτρα.Παράλαβή από κέντρο Θεσσαλονίκης.Μπορώ να τον στείλω και εκτός αν μου στείλετε μεταφορικά με paypal.
gerrybezhani Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Χαρίζεται Intel Dual Core E2140: http://ark.intel.com/products/29738/Intel-Pentium-Processor-E2140-1M-Cache-1_60-GHz-800-MHz-FSB Είναι σκέτος,χωρίς ψύκτρα.Παράλαβή από κέντρο Θεσσαλονίκης.Μπορώ να τον στείλω και εκτός αν μου στείλετε μεταφορικά με paypal. endiaferome vriskome thessaloniki
mourgolukos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Serdakis θα με ενδιέφεραν εμένα τα Dell για πειραματισμους, ειδικά αν έχει μέσα μητρική κάποιο από αυτά. Στέλνω πμ
stelios18120 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολυ το μέλος wizzy για το ρολόι
geioannou Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 να ευχαριστήσω και δημοσια το συμφορουμητη orck για την αμεση και ευγενικη εξυπηρέτηση για τα router-ακια
wizzy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολυ το μέλος wizzy για το ρολόι Καλοφόρετο. (έψαχνα τo post σου στο θέμα με τα ρολόγια...) 2
p_under Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Χαρίζεται σκληρός δίσκος Western Digital ide 40GB.Τον έλεγξα πριν από μερικές μέρες με HD sentinel και έχει 100% health.Παραλαβή από Θεσσαλονίκη κέντρο.Στέλνω και εκτός αν μου στείλετε μεταφορικά με paypal. παρέλαβα τον δίσκο, ευχαριστώ πάρα πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις