stelios18120 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Οποίο pm έρθει πρώτο το παίρνει Είναι αγώνας δακτυλων
stelios18120 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά μην στελνετε άλλοι Δωθηκαν (ρε τι γρήγορα πιστόλια είστε εσεις ) Σε λίγο θα γράψω (αφού μιλήσω μαζί τους για σίγουρια)και τα ονόματα που τα πρόλαβαν και τα κέρδισαν Το μέλος roybatty πήρε το ρολόι Το μέλος nickaras πήρε τον φορτιστή με τις μπαταρίες Καλοριζικα παιδιά 1
paylidis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 χαριζεται Dreambox 500s χωρις τροφοδοτικο για οποιον ενδιαφερεται. να θυμησω οτι ειναι MPG-2Εαν δεν κάτσει με τους απο πάνω με ενδιαφέρει
Chris92 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Χαριζονται τα παρακατω πραγματα.Οποιος ενδιαφερεται για κατι,το δηλωνει πρωτα εδω σε ποια εικονα βρισκεται το αντικειμενο που θελει και ποιο ειναι,και επισης στελνει μου στελνει πμ.Παραλαβη απο συγγρου φιξ: αγνωστη λειτουργικη κατασταση χωρις σκληρο δισκο,μονο η θηκη και δεν την αναγνωριζε ο υπολογιστης λειπει το καλωδιο του ακουστικου αγνωστη λειτουργικη κατασταση σπασμενα τα κλιψακια που κουμπωνει πανω στο σοκετ ραδιοφωνο με μπαταρια επαναφορτιζομενη,με σπασμενη την υποδοχη φορτισης καλωδιο αγνωστη λειτουργικη κατασταση με επεξεργαστη πανω τροφοσοτικο 350 σε αγνωστη κατασταση αναλογικη καρτα τηλεορασης,καρτα ηχου και ide cd scanner hp χωρις τροφοδικο, με καμμενη ασφαλεια και επισκευασμενο,σε αγνωστη κατασταση
Fanistop Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Χαριζονται τα παρακατω πραγματα.Οποιος ενδιαφερεται για κατι,το δηλωνει πρωτα εδω σε ποια εικονα βρισκεται το αντικειμενο που θελει και ποιο ειναι,και επισης στελνει μου στελνει πμ.Παραλαβη απο συγγρου φιξ: Ενδιαφέρομαι για Radio PCI Και Μητρική με τον επεξεργαστή AMD. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2016 από Fanistop
Orestis_am Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Ενδιαφέρομαι για το τροφοδοτικό και κάποια ανεμιστήρακια, στέλνω πμ
roybatty Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Χαρίζεται σκληρός δίσκος Western Digital ide 40GB.Τον έλεγξα πριν από μερικές μέρες με HD sentinel και έχει 100% health.Παραλαβή από Θεσσαλονίκη κέντρο.Στέλνω και εκτός αν μου στείλετε μεταφορικά με paypal.
Chris92 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Μητρικη-επεξεργαστης- tv card και ψυκτρες-τροφοδοτικο εκλεισαν για τους fanistop και orestis αντιστοιχα
p_under Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Χαρίζεται σκληρός δίσκος Western Digital ide 40GB.Τον έλεγξα πριν από μερικές μέρες με HD sentinel και έχει 100% health.Παραλαβή από Θεσσαλονίκη κέντρο.Στέλνω και εκτός αν μου στείλετε μεταφορικά με paypal. θα τον ήθελα. Βρίσκομαι επαρχία. Edit (όχι Θεσσαλονίκη)
Orestis_am Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μητρικη-επεξεργαστης- tv card και ψυκτρες-τροφοδοτικο εκλεισαν για τους fanistop και orestis αντιστοιχα επισης ενδιαφερομαι για το χαλασμενο ραδιο, και για τη καρτα ηχου(αν δεν τη θελει κανεις αλλος)
stelios18120 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα Χαρίζονται κάποια παιδικά dvd και μερικά cd με μουσική Δείτε τις φωτό Εννοείται είναι λειτουργικα όλα και καινούργια απλά δεν τα θέλω Λόγω φόρτου εργασίας δεν μπορώ να κάνω συναντήσεις κτλπ μόνο αποστολή με ελτα επειδή είναι δίπλα στην εργασία μου. (έξοδα δικά σας 2€ για απλό δεματακι με tracking number) Ένας τα παίρνει όλα μαζί!! Τα γνωστά κάνουμε. Πρώτα εδώ μήνυμα και μετά pm
roybatty Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 θα τον ήθελα. Βρίσκομαι επαρχία. Edit (όχι Θεσσαλονίκη) Δικός σου.
Myron Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Με ενδιαφέρουν η θήκη (εξωτερικού σκληρού???) και το τηλέφωνο (χωρίς το καλώδιο του ακουστικού) Στέλνω ΡΜ Χαριζονται τα παρακατω πραγματα.Οποιος ενδιαφερεται για κατι,το δηλωνει πρωτα εδω σε ποια εικονα βρισκεται το αντικειμενο που θελει και ποιο ειναι,και επισης στελνει μου στελνει πμ.Παραλαβη απο συγγρου φιξ: χωρις σκληρο δισκο,μονο η θηκη και δεν την αναγνωριζε ο υπολογιστης λειπει το καλωδιο του ακουστικου
Προτεινόμενες αναρτήσεις