Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον σε περίπτωση (στην απειροελάχιστη πιθανότητα) που δεν κάτσει με τους προηγούμενους , μπας και αναστήσω το S2 του πατέρα που χρήζει ανάγκη ανταλλακτικών.

Δημοσ.

Θα δηλώσω και εγώ ενδιαφέρον αν δεν κάτσει με τους προηγούμενους, μας λείπει ένα τελευταίο smartphone στην οικογένεια. :P (για την μάνα μου)

Δημοσ.

Ήθελα να πω κι εγώ ευχαριστώ. Είμαι ευχαριστημένος που θα το δώσω κάπου να το χαρεί έστω και λίγο ή ο,τι χρειάζεται.

Ακόμη οτι θα σεβαστώ την όποια σειρά υπάρχει με τα μηνύματα.

• Like 1
Δημοσ.

Χαρίζω ένα Galaxy S2 στο κουτί του με φορτιστή, 2 μπαταρίες και screenprotector AS IS.

Εγώ το λειτουργούσα σαν κύριο τελέφωνο μέχρι πρότινως. Τώρα έχει αρχίσει να τα φτύνει λίγο..

Περιοχές λόγω δουλειάς: Γαλάτσι, Άνω Πατήσια, Νεα Ιωνία, Περισσός.

20161114_195334.jpg

20161114_195249.jpg

ενδιαφερομε..μενω γκυζη..

Δημοσ.

Χαρίζω ένα Galaxy S2 στο κουτί του με φορτιστή, 2 μπαταρίες και screenprotector AS IS.

Εγώ το λειτουργούσα σαν κύριο τελέφωνο μέχρι πρότινως. Τώρα έχει αρχίσει να τα φτύνει λίγο..

Περιοχές λόγω δουλειάς: Γαλάτσι, Άνω Πατήσια, Νεα Ιωνία, Περισσός.

attachicon.gif20161114_195334.jpg

attachicon.gif20161114_195249.jpg

Aν δεν κατσει με καποιον απο τους απο πανω, μπορω σημερα απογευμα να βρισκομαι σε καποιες απο αυτες τις περιοχες που αναφερεις καθως με ενδιαφερει :)

Δημοσ.

Μνήμες: 2 x SoDimm DDR2 1GB 

Επεξεργαστής: Ιntel Core 2 Duo T5600 1,83 GHZ  (SLB6L)

Επεξεργαστής: Intel Celeron 585  2.16 GHZ(SL9SG)

Όποιος μένει Ηράκλειο Κρήτης ή κοντά και ενδιαφέρεται ας μου το πει.

Στο μέλος esem δίνεται ο φορτιστής samsung micro usb μαζί με τον iphone φορτιστή και καλωδιο.

ευχαριστω πολυ τους WebDevGr & stelios18120 για τα πραγματα που μου εστειλαν :-)

• Like 1
Δημοσ.

Χαρίζονται οι 2 μπαταρίες από Αθήνα. Είναι σε καλή κατάσταση.

Επειδη φαινεται απο την αλλη πλευρά ο τυπος της, είναι η BA700; Αν ναι, τις θελω. Σου στελνω pm.

Δημοσ.

Χαρίζονται οι 2 μπαταρίες από Αθήνα. Είναι σε καλή κατάσταση.

Καλησπέρα με ενδιαφέρουν και εμένα οι μπαταρίες ή έστω η μία απο τις δυο. περιμένω στην σειρά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...