SouLSLayeR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δίνονται τα παρακάτω, όλα λειτουργικά την τελευταία φορά που τα θυμάμαι:Celeron 2.4 Northwood(?) + 512MB ram. Κάπου βόσκει και μια X1300 αλλά δεν την βρίσκω. Το πρώτο μου επίσημο πισί. Ο δίσκος έφυγε ήδη σε ένα φίλο. P3 αγνώστων στοιχείων. Το υπόλοιπο καβούκι υπάρχει, το έβγαλα για την φωτό μόνο. Οι σκόνες δωρεάν. Τέλος, ένα ελαφρώς μονταρισμένο ψυγειάκι/φουρνάκι αυτοκινήτου. Τίποτα τρελό, απλά κρατάει ότι έχει μέσα δροσερό/χλιαρό. Έρχεται με τροφοδοτικό 12V/5A που δεν ξέρω αν έχει επιβιώσει. Θα πάνε στα σκουπίδια Παρασκευή απόγευμα. Ποστ και ΠΜ.Παραλαβή από Πετράλωνα, είμαι κοντά σε ηλεκτρικό και μετρό. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2016 από SouLSLayeR 1
liodos1988 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δίνονται τα παρακάτω, όλα λειτουργικά την τελευταία φορά που τα θυμάμαι: Celeron 2.4 Northwood(?) + 512MB ram. Ποστ και ΠΜ. Παραλαβή από Πετράλωνα, είμαι κοντά σε ηλεκτρικό και μετρό. Ενδιαφερομαι , στελνω πμ.
SouLSLayeR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ενδιαφερομαι , στελνω πμ. Σόρυ, δεν μπλέκω με αποστολές. ενδιαφερομαι, στελνω πμ! Σου απαντάω. Να δηλώσω και εγώ ενδιαφέρον για το ψυγείο Επίσης απαντάω.
liodos1988 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Σόρυ, δεν μπλέκω με αποστολές. Κανενα θεμα , ευχαριστω.
manefalos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 ευχαριστώ το μελος e-tic gia τον εκτυπωτή!!! 1
paylidis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 το ψυγειακι εαν δε το παρει καποιος απο τους απο πανω με ενδιαφερει και εμενα..
MessengerOfGood Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Χαρίζεται αυτή η κεραία VHF μάλλον (διαβάστε το νήμα και θα καταλάβετε...) Αν δεν μπορείτε να διαβάσετε το σύνδεσμο πείτε μου να βάλω εδώ περισσότερα... Ακόμα υπάρχει αυτή η κεραία...
liodos1988 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 ΞΑΝΑ χαριζω Καλωδιο /charge*Data για IPHONE 3G/3GS Χειριστιριο για καρτα τηλεoρασης Gigabyte 2 Ασυρματα πληκτρολογια (λογικα ειναι οκ ) αλλα δεν εχω τους δεκτες . Δηλώνεται ενδιαφερων εδω και μετα pm.
georgeps21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 και εγω εχω ακόμη τα 2 πενάκια για ds lite,παραλαβη απο το σπίτι μου στη λυκόβρυση ή απο το τει αθήνας στο αιγαλεω πρωτα πμ
MessengerOfGood Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Ακόμα υπάρχει αυτή η κεραία... Δόθηκε σήμερα σε μέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις