AccountSaver Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 να σε ευχαριστήσω για την δωρέα,περιμένω να μου την στείλουν Θεσσαλονίκη. 1
e-tic Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) 1. Πολυμηχάνημα Epson Stylus SX105. Χωρίς καλώδιο τροφοδοσίας. Θέλει αλλαγή κεφαλής και έχει σπάσει το paper holder. 2. Freecom FX-1 εξωτερικό CD-RW, χωρίς το τροφοδοτικό και σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση. 3. Οθόνη για tablet 7", TKR65015C-070 καινούρια, απο λάθος παραγγελία. 4. Αυτοκόλλητα πληκτρολογίου για προσθήκη γερμανικών χαρακτήρων. 5. Κουφάρι απο case WD MyBook. Έχει τον controller και τα πλαστικά αλλά είναι τελείως λυμένο και όποιος το πάρει θα πρέπει να το συναρμολογήσει εκ νέου. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ. Παραλαβή κατόπιν συνεννόησης απο την Καλλιθέα. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2016 από e-tic 1
panosu1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 1. Πολυμηχάνημα Epson Stylus SX105. Χωρίς τροφοδοσία. Θέλει αλλαγή κεφαλής και έχει σπάσει το paper holder. 2. Freecom FX-1 εξωτερικό CD-RW, χωρίς το τροφοδοτικό και σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση. 3. Οθόνη για tablet 7", TKR65015C-070 καινούρια, απο λάθος παραγγελία. 4. Αυτοκόλλητα πληκτρολογίου για προσθήκη γερμανικών χαρακτήρων. 5. Κουφάρι απο case WD MyBook. Έχει τον controller και τα πλαστικά αλλά είναι τελείως λυμένο και όποιος το πάρει θα πρέπει να το συναρμολογήσει εκ νέου. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ. Παραλαβή κατόπιν συνεννόησης απο την Καλλιθέα. αν μπορείς να κάνεις αποστολή με δικά μου έξοδα με ενδιαφέρει το 3 γιατί έχω ένα με σπασμένη οθόνη και άθικτο digitizer.
CaptainHog Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 να ευχαριστησω και εδω το μελος jeep13 για τα βιβλια που μου εστειλε και τον χρονο που αφιερωσε ετσι ωστε να μου τα στειλει Αθηνα.
kstal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 1. Πολυμηχάνημα Epson Stylus SX105. Χωρίς καλώδιο τροφοδοσίας. Θέλει αλλαγή κεφαλής και έχει σπάσει το paper holder. 2. Freecom FX-1 εξωτερικό CD-RW, χωρίς το τροφοδοτικό και σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση. 3. Οθόνη για tablet 7", TKR65015C-070 καινούρια, απο λάθος παραγγελία. 4. Αυτοκόλλητα πληκτρολογίου για προσθήκη γερμανικών χαρακτήρων. 5. Κουφάρι απο case WD MyBook. Έχει τον controller και τα πλαστικά αλλά είναι τελείως λυμένο και όποιος το πάρει θα πρέπει να το συναρμολογήσει εκ νέου. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ. Παραλαβή κατόπιν συνεννόησης απο την Καλλιθέα. τα 2 και 5 αν τα στελνεις με ελτα
azografos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 3. Οθόνη για tablet 7", TKR65015C-070 καινούρια, απο λάθος παραγγελία. Αν μπορείς να τη στείλεις Θεσσαλονίκη, θα μ' ενδιέφερε η οθόνη μπας και αναστήσω ένα παλιό 7άρι tabletάκι ...
ekap Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, χαρίζω 2 πληκτρολόγια Logitech 200. Έχω καιρό να τα χρησιμοποιήσω αλλά δουλεύανε άψογα. ίσως θέλουνε λίγο καθάρισμα.
AlienTechGR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, χαρίζω 2 πληκτρολόγια Logitech 200. Έχω καιρό να τα χρησιμοποιήσω αλλά δουλεύανε άψογα. ίσως θέλουνε λίγο καθάρισμα. Logitech.jpg Ενδιαφέρομαι για ένα, αν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με ΕΛΤΑ, με δικά μου έξοδα εννοείται.
history Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, χαρίζω 2 πληκτρολόγια Logitech 200. Έχω καιρό να τα χρησιμοποιήσω αλλά δουλεύανε άψογα. ίσως θέλουνε λίγο καθάρισμα. Logitech.jpg Καλησπέρα, θα μ ενδιέφερε και μένα το πληκτρολόγιο...
ekap Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Θα προτιμούσα συνάντηση απο κοντά γιατι δεν έχω χρόνο για πακεταρισμένα και ΕΛΤΑ. ευχαριστώ.
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Θα προτιμούσα συνάντηση απο κοντά γιατι δεν έχω χρόνο για πακεταρισμένα και ΕΛΤΑ. ευχαριστώ. Αν εγραφες και που εισαι τι ωραια που θα ηταν
ekap Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Αν εγραφες και που εισαι τι ωραια που θα ηταν Γλυκά νερά. Κοντά στον Σταυρό Αγίας Παρασκευής. Για να έχουμε πλήρης διαφάνεια στις συναλλαγές μας: Μέχρι στιγμής με σειρά προτεραιότητας: AlienTechGR: Εκτός Αττικής. Ζητώ συγνώμη που δεν ανάφερα τοποθεσία και προτίμηση στην συναλλαγή από κοντά. History: Αναμένω απάντηση σε PM και επιβεβαίωση. Ghost_Rider: Αναμένω απάντηση σε PM και επιβεβαίωση.
liodos1988 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Ξανα χαρίζω το receiver απο ενα microsoft desktop set Ενα ασύρματο ποντικι ( δεν ξερω τι εχει ) Ενα τηλεχειριστήριο , απο κάρτα τηλεόρασης Gigabyte Καλωδιο data / ρευμα για Iphone 3g/3gs Δηλώνετε πρώτα ενδιαφέρον εδω , και μετα pm. Έφυγε το ποντίκι . Διαθέσιμα τα υπόλοιπα .
e-tic Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Τηλεόραση Thomson με καθοδικό σωλήνα, 24" (μπορεί να είναι και μεγαλύτερη, δεν είμαι 100% σίγουρος). Δεν εμφανίζει εικόνα. Μπορεί να φτιάχνει με μια απλή σφαλιάρα αλλά ούτε με αυτό δεν θέλω να ασχοληθώ. Την βάζω εδώ περισσότερο μήπως την θέλει κανένας ηλεκτρονικός για ανταλλακτικά/πειράματα, αλλιώς την στέλνω για ανακύκλωση. Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω πμ. Παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα.
STUD Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Έφυγε το ποντίκι . Διαθέσιμα τα υπόλοιπα . Δηλώνω ενδιαφέρον για το receiver και στέλνω πμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις