AccountSaver Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μολις ηρθε ο αδερφος σου και το πηρε Σ'ευχαριστώ πολύ. 1
dusty Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 http://support.usr.com/support/product-template.asp?prod=9107 Usrobotics usr9107. Έχω να το χρησιμοποιήσω καιρό. Με το καλώδιο ρεύματος. Επίσης,2 optical DVD rw. ide σύνδεση. Lg είναι, μαύρου χρωματος έχω και άσπρες προσόψεις. Είναι και λάιτ σκραιμπ το ενα.
tigergreg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 http://support.usr.com/support/product-template.asp?prod=9107 Usrobotics usr9107. Έχω να το χρησιμοποιήσω καιρό. Δεν ξέρω αν έχω καν καλώδιο ρεύματος. Επίσης,2 optical DVD rw. ide σύνδεση. Lg είναι, μαύρου χρωματος έχω και άσπρες προσόψεις. Είναι και λάιτ σκραιμπ το ενα. Ενδιαφερομαι για τα 2 DVD-RW και στελνω πμ.
wizzy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Χαρίζω αθλητικά γυαλιά ηλίου Crivit (από το Lidl, κωδικός προϊόντος ΙΑΝ 79090). Περιλαμβάνονται τρία (3) ζευγάρια φακών, σκληρή και μαλακή θήκη. Επίσης, οι βραχίωνες είναι αποσπώμενοι με εναλλακτική επιλογή την προσάρτηση λουριού το οποίο ασφαλίζει περιμετρικά του κρανίου. Τα γυαλιά είναι μεταχειρισμένα, αλλά σε πολύ καλή κατάσταση. Όπως και την προηγούμενη φορά, θα επωμιστώ τα έξοδα αποστολής, αλλά θα παρακαλέσω το εξής: Ο ενδιαφερόμενος παρακαλείται να εισφέρει τα έξοδα αποστολής (θα τον ενημερώσω για το ποσό) στο "Χαμόγελο του Παιδιού". 'Ενας πολύ γρήγορος και άμεσος τρόπος είναι η αποστολή SMS με τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO στο 19810 (χρέωση €2,46 ανά SMS). Θυμηθείτε ότι όλo αυτό θα γίνει για καλό σκοπό - δεν μπορώ να υποχρεώσω κάποιον να συνεισφέρει οτιδήποτε, για αυτό βασίζομαι στην ανθρωπιά σας. Δηλώνετε ενδιαφέρον πρώτα ΕΔΩ κάνοντας quote αυτό το post και τα υπόλοιπα με pm. 5
washcloud Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Εκτυπωτής Lexmark x1190. Γνωρίζεις σε τί κατάσταση είναι; Και πού βρίσκεσαι;
dusty Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μου τον εδωσαν σε λειτουργική κατάσταση. Δυστυχώς δεν έχω ντραιβερσ να ελεγξω.
stelios18120 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Χαρίζω αθλητικά γυαλιά ηλίου Crivit (από το Lidl, κωδικός προϊόντος ΙΑΝ 79090). Περιλαμβάνονται τρία (3) ζευγάρια φακών, σκληρή και μαλακή θήκη. Επίσης, οι βραχίωνες είναι αποσπώμενοι με εναλλακτική επιλογή την προσάρτηση λουριού το οποίο ασφαλίζει περιμετρικά του κρανίου. Τα γυαλιά είναι μεταχειρισμένα, αλλά σε πολύ καλή κατάσταση. Όπως και την προηγούμενη φορά, θα επωμιστώ τα έξοδα αποστολής, αλλά θα παρακαλέσω το εξής: Ο ενδιαφερόμενος παρακαλείται να εισφέρει τα έξοδα αποστολής (θα τον ενημερώσω για το ποσό) στο "Χαμόγελο του Παιδιού". 'Ενας πολύ γρήγορος και άμεσος τρόπος είναι η αποστολή SMS με τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO στο 19810 (χρέωση €2,46 ανά SMS). Θυμηθείτε ότι όλo αυτό θα γίνει για καλό σκοπό - δεν μπορώ να υποχρεώσω κάποιον να συνεισφέρει οτιδήποτε, για αυτό βασίζομαι στην ανθρωπιά σας. Δηλώνετε ενδιαφέρον πρώτα ΕΔΩ κάνοντας quote αυτό το post και τα υπόλοιπα με pm. Δεν με ενδιαφέρουν τα γυαλιά αλλά μπράβο για αυτό που έγραψες με το μήνυμα για καλό σκοπό φίλε.Και όχι ένα αλλά δύο μηνύματα να στείλει κάποιος δεν είναι τιποτα να δώσει 5€ για καλό σκοπό.
funbreaker Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Χαρίζω αθλητικά γυαλιά ηλίου Crivit (από το Lidl, κωδικός προϊόντος ΙΑΝ 79090). Περιλαμβάνονται τρία (3) ζευγάρια φακών, σκληρή και μαλακή θήκη. Επίσης, οι βραχίωνες είναι αποσπώμενοι με εναλλακτική επιλογή την προσάρτηση λουριού το οποίο ασφαλίζει περιμετρικά του κρανίου. Τα γυαλιά είναι μεταχειρισμένα, αλλά σε πολύ καλή κατάσταση. Όπως και την προηγούμενη φορά, θα επωμιστώ τα έξοδα αποστολής, αλλά θα παρακαλέσω το εξής: Ο ενδιαφερόμενος παρακαλείται να εισφέρει τα έξοδα αποστολής (θα τον ενημερώσω για το ποσό) στο "Χαμόγελο του Παιδιού". 'Ενας πολύ γρήγορος και άμεσος τρόπος είναι η αποστολή SMS με τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO στο 19810 (χρέωση €2,46 ανά SMS). Θυμηθείτε ότι όλo αυτό θα γίνει για καλό σκοπό - δεν μπορώ να υποχρεώσω κάποιον να συνεισφέρει οτιδήποτε, για αυτό βασίζομαι στην ανθρωπιά σας. Δηλώνετε ενδιαφέρον πρώτα ΕΔΩ κάνοντας quote αυτό το post και τα υπόλοιπα με pm. Με ενδιαφέρουν. Μπράβο για την κίνηση για το χαμόγελο του παιδιού, θα χαρώ να συνεισφέρω.
Myron Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ακυρώνω, γιατί τώρα πρόσεξα την .... απόσταση που μας χωρίζει (Θεσσαλονίκη - Αθήνα). Συγγνώμη για την όποια φασαρία Αν δεν την πάρει ο από πάνω, δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον για την κάρτα γραφικών Μπορείς μήπως να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για αυτήν; Ευχαριστώ
tigergreg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 http://support.usr.com/support/product-template.asp?prod=9107 Usrobotics usr9107. Έχω να το χρησιμοποιήσω καιρό. Με το καλώδιο ρεύματος. Επίσης,2 optical DVD rw. ide σύνδεση. Lg είναι, μαύρου χρωματος έχω και άσπρες προσόψεις. Είναι και λάιτ σκραιμπ το ενα. Ευχαριστω πολυ για την προσφορα.
geioannou Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 http://support.usr.com/support/product-template.asp?prod=9107 Usrobotics usr9107. Έχω να το χρησιμοποιήσω καιρό. Με το καλώδιο ρεύματος. καλησπερα. θα με ενδιεφερε το USR 9107. Στελνω και πμ.
roybatty Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Χαρίζω 2 επεξεργαστές Pentium 4 640 για socket 775: http://ark.intel.com/products/27480/Intel-Pentium-4-Processor-640-supporting-HT-Technology-2M-Cache-3_20-GHz-800-MHz-FSB Είναι σκέτοι,χωρίς ψύκτρες.Παράδοση Θεσσαλονίκη κέντρο.
liodos1988 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Χαρίζω 2 επεξεργαστές Pentium 4 640 για socket 775: http://ark.intel.com/products/27480/Intel-Pentium-4-Processor-640-supporting-HT-Technology-2M-Cache-3_20-GHz-800-MHz-FSB Είναι σκέτοι,χωρίς ψύκτρες.Παράδοση Θεσσαλονίκη κέντρο. δηλώνω ενδιαφέρον για εναν 775 . edit: αν δεν ενδιαφερθεί κανένας αλλος , μετα χαρας παίρνω και τους 2 . Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2016 από liodos1988
ekap Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Χαρίζω αθλητικά γυαλιά ηλίου Crivit (από το Lidl, κωδικός προϊόντος ΙΑΝ 79090). Περιλαμβάνονται τρία (3) ζευγάρια φακών, σκληρή και μαλακή θήκη. Επίσης, οι βραχίωνες είναι αποσπώμενοι με εναλλακτική επιλογή την προσάρτηση λουριού το οποίο ασφαλίζει περιμετρικά του κρανίου. Τα γυαλιά είναι μεταχειρισμένα, αλλά σε πολύ καλή κατάσταση. Όπως και την προηγούμενη φορά, θα επωμιστώ τα έξοδα αποστολής, αλλά θα παρακαλέσω το εξής: Ο ενδιαφερόμενος παρακαλείται να εισφέρει τα έξοδα αποστολής (θα τον ενημερώσω για το ποσό) στο "Χαμόγελο του Παιδιού". 'Ενας πολύ γρήγορος και άμεσος τρόπος είναι η αποστολή SMS με τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO στο 19810 (χρέωση €2,46 ανά SMS). Θυμηθείτε ότι όλo αυτό θα γίνει για καλό σκοπό - δεν μπορώ να υποχρεώσω κάποιον να συνεισφέρει οτιδήποτε, για αυτό βασίζομαι στην ανθρωπιά σας. Δηλώνετε ενδιαφέρον πρώτα ΕΔΩ κάνοντας quote αυτό το post και τα υπόλοιπα με pm. Καλημέρα. Με ενδιαφέρουν πολύ τα γυαλιά. Ένα μπράβο και από εμένα για την μικρή αλλά σημαντική ιδέα. Θα το υιοθετήσω στο μέλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις