Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αν και ειναι λιγο μλκια να "δειχνεις" οτι κανεις δωρεες σε φιλανθρωπικα ιδρυματα γιατι παντα θα υπαρχει καποιος να το παρει στραβα, εαν μπορειτε καντε οτι λεει ο wizzy godammit! :-)

post-49874-0-12850900-1474539546_thumb.png

/offtopic για καλο σκοπο, ovah!

• Like 4
Δημοσ.

Αν και ειναι λιγο μλκια να "δειχνεις" οτι κανεις δωρεες σε φιλανθρωπικα ιδρυματα γιατι παντα θα υπαρχει καποιος να το παρει στραβα [...]

Βασικά, για αυτό το λόγο δεν θα ζητήσω από κάποιον "απόδειξη" ότι έκανε την εισφορά. Το comic θα το λάβει ούτως ή άλλως. Το εάν θα κάνει την εισφορά στο "Χαμόγελο του παιδιού" ή όχι, είναι δικό του θέμα.

• Like 3
Δημοσ.

Αν και ειναι λιγο μλκια να "δειχνεις" οτι κανεις δωρεες σε φιλανθρωπικα ιδρυματα γιατι παντα θα υπαρχει καποιος να το παρει στραβα, εαν μπορειτε καντε οτι λεει ο wizzy godammit! :-)

attachicon.gifIMG_0595.PNG

/offtopic για καλο σκοπο, ovah!

Done...
  • Like 1
Δημοσ.

Χαρίζω ένα (1) comic. Το comic είναι το "The Umbrella Academy - Η σουΐτα της αποκάλυψης" (paperback). Είχε εκδοθεί αρχικά από την Helm comics και μετά τον τερματισμό της λειτουργίας της τελευταίας, προστέθηκε στον εκδοτικό κατάλογο της Propaganda channel.

To comic είναι στα ελληνικά, μεταφρασμένο από το αντίστοιχο αγγλικό. Είναι αυτοτελής ιστορία, παρόλο που, για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχει και δεύτερο μέρος υπό τον τίτλο "The Umbrella Academy - Dallas", το οποίο όμως, εξ όσων γνωρίζω, δεν έχει μεταφραστεί στα ελληνικά.

To comic είναι σε άριστη κατάσταση (το διάβασα μία φορά κι από τότε "αναπαύεται" στη βιβλιοθήκη μου) και θα σταλεί στον ενδιαφερόμενο προστατευμένο όσο το δυνατόν καλύτερα. Θα επωμιστώ τα έξοδα αποστολής, αλλά θα παρακαλέσω το εξής: Ο ενδιαφερόμενος παρακαλείται να εισφέρει τα έξοδα αποστολής (θα τον ενημερώσω για το ποσό) στο "Χαμόγελο του Παιδιού". 'Ενας πολύ γρήγορος και άμεσος τρόπος είναι η αποστολή SMS με τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO στο 19810 (χρέωση €2,46 ανά SMS). Θυμηθείτε ότι όλo αυτό θα γίνει για καλό σκοπό - δεν μπορώ να υποχρεώσω κάποιον να συνεισφέρει οτιδήποτε, για αυτό βασίζομαι στην ανθρωπιά σας.

Δηλώνετε ενδιαφέρον πρώτα ΕΔΩ κάνοντας quote αυτό το post και τα υπόλοιπα με pm.

Έχεις pm

Δημοσ.

Οι εγκυκοπαιδειες μπας και ενδιαφέρουν τον tigergreg?

Τις   ειδα   φιλε   μου  και  σ  ευχαριστω.

Απλα   δεν   εχω   επανερθει   ακομα   και  δεν   μπορω   πλεον  να   πληρωσω   το   παραμικρο   γιατι   ειμαι   ταπι.

Οχι   ΜΠΕΡΝΑΡ   ΤΑΠΙ   βεβαια.... :-D

• Like 1
Δημοσ.

Θα με ενδιέφερε η μητρική σε περίπτωση που δεν την θελήσει κανείς άλλος σε 4-5 μέρες. Κάνω μικρά pcάκια και τα δίνω αριστερά δεξιά σε άτομα που απλά θέλουν να μπαίνουν ίντερνετ, αλλά δεν έχουν χρήματα.

Επειδή πιο πάνω πήρα κάτι DVD για έναν θείο που έχει χειροποίητο 3d printer και ήθελε τα "ματάκια", δεν θέλω να φανώ hoarder. Για αυτό αν κάποιος το θελήσει, δικό του.

Σε μένα ξέρω απλά ότι θα βρω σίγουρα σπίτι να το εκτιμήσουν,

Ευχαριστώ!

Για να είμαι τυπικός θα στείλω ένα πμ στον Sheogorath αν θέλει ακόμα τη μητρική.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζεται....

Ενσυρματο   μοντεμ/ρουτερ   INTRACOM  JETSPEED  520   με  το  τροφοδοτικο  του   σχεδον   καινουργιο.

123821_973053_x.jpg

Το   παραλαμβανετε   ΜΟΝΟΝ   απο   την  εδρα   μου   πισω   απο  το  εφετειο   αθηνας  η  πλατεια  κανιγγος   

εντος   48ωρου   κατοπιν  ραντεβου.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω  και  στειλτε   αμεσα   πμ.

Επεξ/σία από tigergreg
Δημοσ.

Καλημέρα Γρηγόρη, θα με ενδιέφερε πιό πολύ το: 

2.NETGEAR   8 PORT  MBPS SWITCH  FS 608 V3  σχεδον  καινουργιο   με   το  τροφοδοτικο   του.

Δημοσ.

Καλημέρα Γρηγόρη, θα με ενδιέφερε πιό πολύ το: 

2.NETGEAR   8 PORT  MBPS SWITCH  FS 608 V3  σχεδον  καινουργιο   με   το  τροφοδοτικο   του.

ΟΚ   δικο  σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Μητρική MSI VC37, socket 478, λειτουργική,

2. Κουτί απο FS esprimo P5720 καθώς και η -κατα πάσα πιθανότητα καμμένη- motherboard του.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κουτί και Μ/Β είναι BTX και δεν έχουν καμία απολύτως συμβατότητα με ATX κουτιά και μητρικές.

3. Κουτί απο FS esprimo Ε5925 καθώς και η -κατα πάσα πιθανότητα καμμένη- motherboard του.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κουτί και Μ/Β είναι BTX και δεν έχουν καμία απολύτως συμβατότητα με ATX κουτιά και μητρικές.

4. Σετάκι Siemens Gigaset C450 Duo. Τα ακουστικά δεν ανάβουν καθόλου και δεν ξέρω αν επισκευάζονται. Οι βάσεις λογικά συνεχίζουν να είναι λειτουργικές.

5. Χειριστήριο απο FS Amilo XA 3530

Δόθηκαν όλα

Επεξ/σία από e-tic
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...